به گزارش وب سایت رابو، پس از تلف شدن ببر سیبری، غزال زرد ایرانی و شامپانزه آفریقایی، اخیراً یک شتر بی کوهان (لاما) در باغ وحش ارم تلف شد و با این حساب تعداد تلفات جانوران در داخل افزایش می یابد مرداد ماه امسال چهار گونه پیدا شد.
تسنیم در این خبر نوشت: قاسم آل محمدی; مدیر باغ وحش ارم در نشست خبری خود در سوم مرداد ماه سال جاری از وجود حدود 80 گونه و بیش از 400 حیوان در باغ وحش ارم خبر داد. باغ وحش ارم در زمینی به مساحت حدود 5 هکتار در کیلومتر چهارم بزرگراه تهران – کرج و نزدیک ایستگاه مترو اکباتان واقع شده است.
با توجه به موقعیت جغرافیایی باغ وحش ارم، خانواده های زیادی در ایام هفته و به خصوص در تعطیلات آخر هفته و تعطیلات از این مکان دیدن می کنند. مدارس همچنین اردوهای دانش آموزی زیادی را برای بازدید از باغ وحش ارم ترتیب می دهند.
طی این سال ها موفقیت های بزرگی برای باغ وحش ارم به دست آمده است، از جمله تولد اولین بچه فیل آسیایی در باغ وحش ارم در 25 می 1400. اما متاسفانه طی یک ماه گذشته (مرداد ماه) حوادث تلخی با برخی از حیوانات در باغ وحش ارم رخ داده است. باغ وحش ارم که نگرانی کارشناسان حیات وحش را برانگیخت.
بر همین اساس، دوم مردادماه سال جاری روابط عمومی باغ وحش ارم از مرگ پیرترین ببر سیبری در باغ وحش ارم خبر داد و اعلام کرد: مسن ترین ببر سیبری ایران بامداد امروز (دوم مرداد) در اثر کهولت سن در ارم جان باخت. باغ وحش
اندکی پس از مرگ ببر سیبری در 15 مردامه 1403 این خبر منتشر شد: یک غزال زرد ایرانی در باغ وحش ارم گم شده است. همچنین در 6 مرداد ماه، قاسم محمدی; مدیر باغ وحش ارم از مرگ «بهرام» شامپانزه آفریقایی ساکن باغ وحش ارم خبر داد.
وی گفت: این شامپانزه آفریقایی که طول عمرش از باغ وحش ارم بیشتر است در چند ماه گذشته به دلیل مشکلات ناشی از اضافه وزن دچار مشکلات تنفسی شده است.
اما این پایان مرگ و میر در باغ وحش ارم نبود. در این خبر آمده است که به گفته یک منبع آگاه، لاما طی روزهای اخیر در باغ وحش ارم جان خود را از دست داده است، اما مسئولان باغ وحش ارم هنوز این خبر را اعلام نکرده اند.
در ماه آگوست، چهار گونه مختلف از حیوانات در باغ وحش ارم تلف شدند. این رویدادها نیاز به بررسی های تخصصی و دقیق توسط مسئولان باغ وحش ارم و کارشناسان مربوطه را آشکار می کند.
یک دامپزشک حیات وحش اخیرا در مورد علت مرگ ببر سیبری 21 ساله و بهرام شامپانزه 50 ساله در باغ وحش ارم تردیدهایی را مطرح کرده است. در حالی که مسئولان باغ وحش اعلام کردند کهولت سن عامل مرگ این دو حیوان بوده است، این دامپزشک سن واقعی ببر سیبری را 18 سال و شامپانزه را 40 سال می داند. تاکنون مسئولان باغ وحش پاسخی رسمی به این ادعاها ارائه نکرده اند.
انتظار می رود مسئولان باغ وحش ارم در مورد دلایل تلف شدن غزال زرد ایرانی و لاما که دو گونه جانوری ارزشمند هستند، توضیحات روشنی ارائه کنند.
47236
khabaronline به نقل از رابو