به گزارش رابو، جلسه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت چهارم امروز به پایان رسید و محمدرضا ظفرکندی وزیر پیشنهادی بهداشت توانست از نمایندگان مجلس رای اعتماد بگیرد. نمایندگان با اکثریت ۱۶۳ رای، سمت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را به وی سپردند.
از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا امروز 15 وزیر سمت وزارت بهداشت را بر عهده گرفته اند و هم اکنون محمدرضا ظفرخندی شانزدهمین وزیر در راس وزارت بهداشت است که متخصص جراحی عروق است و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی تهران. سیریزا رئیس کرمی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیش از رای اعتماد مجلس به رابو گفت: فردی به عنوان وزیر بهداشت معرفی شده که سابقه طولانی و مثبتی در حوزه سلامت، فعالیت اجرایی دارد. در دانشگاه، رئیس سازمان نظام پزشکی و دارای سابقه چندین ساله در حوزه پژوهشی، آموزشی و درمانی، مناسب ترین گزینه برای وزارت بهداشت در این مقطع زمانی به مجلس نمایندگان ارائه شد. ”
وقایع سال 1401 کانون اعتراض مجلس به ظفر قندی بود
محمدرضا ظفرکندی در بین وزرای دولت مسعود مددقیان کمترین رای نمایندگان مجلس را به خود اختصاص داد و شاید سمتهای وی در گذشته یکی از دلایل کاهش آرای آقای ظفرکندی به عنوان دبیرکل بود. انجمن اسلامی پزشکیان بیانیه ای درباره وقایع سال 1401 هجری قمری صادر می کند و آن را حرکتی پاک برای عدالت تعریف می کند. این اقدام در شرایطی که دشمن از همه ظرفیت ها و توانایی های خود استفاده می کند، اقدامی نامناسب است.»
ملک شریعتی به عنوان یکی از مخالفان محمدرضا ظفرکندی در مجلس نیز در بخشی از سخنان خود گفت: تجربه و توانایی های آقای ظفرکندی برای همه ما روشن است اما این شرط لازم است و کافی نیست. آقای ظفرقندی یک شخصیت سیاسی است که مواضعش در مورد لیگ سال 78، فتنه 88 و حتی اتفاقات سال گذشته که از نظر ایشان خط قرمز رهبری است، حمایت می کند او معتقد است که شورش های سال 1401 یک جنبش پاک است. آقای ظفرقندی می خواهد از مجلس رای بیاورد که معتقد است انتخابات مجلس دوازدهم صحنه ای بوده و انتخابات جمهوری اسلامی ایران معنای خود را از دست داده است. او می گوید که این بدان معناست که ما به عنوان نماینده مشروعیت سیاسی نداریم. وی افزود: آقای ظفر قندی همچنان بر سمت های خود در کمیسیون ها پافشاری می کرد و امیدوارم برای رای اعتماد به مجلس نیاید که از نظر سیاسی آن را مشروع نمی داند.
وی ادامه داد: آقای ظفرکندی سابقه سیاسی قوی دارد، مطالبش در فضای مجازی موجود است و در توئیتی درباره اغتشاشات اعلام کرد که آمبولانس ها تابع اختیارات نیروی انتظامی و نظامی است و پس از آن چندین آمبولانس جاسازی شد. . آتش گرفت و آسیب دید و همه به خاطر همین گفتگو بود. آقای ظفر قندی، شما مدیر بیمارستان خوبی هستید، اما وزیر بهداشت خوبی نیستید.
هفت وزیر بهداشت با انتصاب الظفرقندی موافقت کردند
رمضانعلی سنجدوینی نماینده مردم گرگان در مجلس شورای اسلامی نیز در بخشی از سخنان خود گفت: دکتر ظفرکندی از سوی رئیس جمهور که خود وزیر بهداشت و جراح قلب و عروق است معرفی شد. آقای ظفرکندی میآید و اصل موضوع را برای مردم و نخبگان آقای دکتر مرندی توضیح میدهد دکتر هاشمی ظفرکندی تایید کرد آیا وزرای پیشنهادی تاییدیه مقامات امنیتی و وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه پاسداران را نگرفتند؟
همچنین بابک رضازاده نماینده مجلس در بخشی از سخنان حمایتی خود گفت: آقای دکتر افرادی را به شورای اسلامی معرفی کرده اند که مانند ایشان به سمت عدالت گرایش دارند، یعنی حمایت از آن، نه حمایت تنها زمانی که به نفع ما باشد، هفت وزیر سابق بهداشت از او حمایت کردند و تجربه علمی و اداری او را به نمایش گذاشتند.
بدون دخالت شیوخ، پزشکیان رئیس جمهور نمی شدند
محمدرضا ظفرکندی در بخشی از سخنان خود ضمن دفاع از برنامه های خود در مجلس گفت: امروز آمدم تا وارد عرصه مدیریت یک تهدید مرتبط با جان انسان شوم. امروز با تمام توان، توان، تجربه، همراهی و حمایت گسترده جامعه سلامت در کشور حاضرم تلاش کنم تا مردم جز رنج بیماری دچار رنج دیگری نشوند.
وزیر پیشنهادی بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: من به عنوان یک پزشک یاد گرفته ام حامی افرادی باشم که با وجود همه پیشرفت های صورت گرفته در حوزه سلامت همچنان در برخی نقاط کشور با کمبودها و محدودیت های جدی مواجه هستند. ملت قبول مسئولیت در شرایط فعلی کشور با حضور در تیم های اورژانس در زمان جنگ که نیازمند ایثار و جهاد برای خدمت به مردم و کشور است تفاوت چندانی ندارد.
وی تاکید کرد: وظیفه دولت جلب رضایت مردم است و حوزه سلامت یکی از مهمترین ارکان جلب رضایت مردم محسوب می شود. اکنون آمده ام تا تمام تلاش، توان، تجربه و تلاشم را برای ارتقای عرصه سلامت و کاهش آلام مردم به کار بگیرم.
ظفرکندی تصریح کرد: موضوع مهاجرت به عنوان یک معضل جدی در حوزه پرستاری و پزشکی خود را نشان داده است. ما می توانیم این مهاجرت را به آرامی و در نهایت معکوس کنیم. برخی گفتند: چرا با افزایش طلبه مخالفت کردیم؟ با وجود اینکه هیچ وقت با افزایش دانش آموز مخالفت نکردم، اما به هیچ قانونی اعتراض نکردم. فقط می گفتیم افزایش دانشجو باید به دو چیز مربوط شود. یکی صرفه جویی در بودجه، دیگری داشتن اساتید کافی و اگر نداشته باشیم این باعث کاهش کیفیت می شود. ما نمی توانیم افت کیفیت در حوزه سلامت را بپذیریم وگرنه هرگز با افزایش دانشجو مخالفت نمی کردیم. ایشان هم گفتند هر جا می رفت سیاست می کرد. ببینید من هشت سال رئیس دانشگاه بودم. من به همه کسانی که در گروه مقابل هستند اشاره نمی کنم، اما همه آنها نماینده من بودند.
وی گفت: آقای دکتر مزکیان که الان رئیس جمهور است در همین انتخابات رد صلاحیت شد و اگر دخالت شیوخ نبود امروز دکتر مزکیان رئیس جمهور این کشور نمی شد. به هر حال، ما نمی توانیم حقایق را پنهان کنیم.
233233
khabaronline به نقل از رابو