اخبار اخبار اقتصادی

گزارش میدانی رابو از شیوه‌ی جدید پخت نذری / هزینه صد پرس غذای نذری چقدر است؟

تبلیغات بنری


به گزارش رابو، در این ایام نذورات پخته و بین عزاداران حسینی در محلات و آسایشگاه های سطح شهر توزیع می شود. در این میان باید در نظر داشت که صرف صرف غذا نیست، برخی قسم می‌خورند که برای ایام محرم طبخ کنند و به صورت دسته جمعی برای عزاداران غذا بپزند، عده‌ای نیز سعی می‌کنند با تقدیم ظروف و … به این آیین زیبا کمک کنند.

در این ایام غیر از هیئت ها، مردم برای ادای نذورات خود سر کار می روند. بسیاری با توزیع غذا بین عزاداران و گروه های خاص مانند بکبانانی و همراهان صبور در اطراف بیمارستان ها، مراکز خیریه و غیره سعی در کمک به این امر دارند.

کوچک شدن آپارتمان ها شکل جدیدی از نان تئوریک را در تهران و برخی شهرهای بزرگ به وجود آورده است.

مردم در رستوران سفارش پخت نذری می دهند و در بسیاری از مواقع تحویل اقلام خشک سفارش داده شده را بر عهده دارند و رستوران هایی که در ایران در ماه محرم خلوت تر از حد معمول هستند، مسئولیت آشپزی عید قربان را بر عهده دارند.

یکی از رستوران داران منطقه شرق تهران در این باره به خبرنگار ما گفت: خیلی ها نذر دارند اما نمی توانند غذا بپزند و ما از امکانات خود برای کمک به مردم استفاده می کنیم. فرمود: بیشتر مردم به اندازه نیاز از ما غذا سفارش می دهند. آنها نوع غذا را تعیین می کنند و ما نیز با قیمت های مقرون به صرفه برای آنها غذا درست می کنیم.

مقداری قربانی می کنند و این باعث صرفه جویی در گوشت برای غذا می شود، اما نکته اینجاست که خیلی وقت ها مواد خشک را خودمان تهیه می کنیم.» در برخی موارد مواد خشک توسط مجری به دست ما می رسد و ما فقط غذا را می پزیم و به آنها تحویل می دهیم.

در پاسخ به این سوال که اکثر مردم چه پیشنهاداتی می دهند؟ فرمود: بیشتر آنها قیمه و قرومه و آش عدس است. البته در مواردی کباب و مرغ هم سفارش دادیم.

یکی از فعالان رستورانی در مرکز تهران نیز در پاسخ به این سوال که آیا این روزها درخواست نظری دریافت کرده است یا خیر؟ وی گفت: در سال های دور که حیاط ها بزرگ بود و آپارتمان تعریض نمی شد، در این روزها تعطیل بودیم، اما اکنون به گونه ای دیگر در عزاداری ها شرکت می کنیم و نذری آنها را برای مردم می پزم. همه کارگران ما حقوق می گیرند، مردم غذای خوب می گیرند و روحیه ما خوب است.

محبوب ترین پیشنهادات چیست؟

یکی از صاحب رستوران ها که آگهی ارائه آنلاین آشپزی نادری را منتشر کرده است، گفت: مردم بیشتر خورش قیمه، قرمی و عدس پلو سفارش می دهند.

وی گفت: اگر مواد اولیه را خودمان تامین کنیم بسته به کیفیت هر خورش قیمه یا گورمه با برنج حدود 100 تا 150 هزار تومان تمام می شود. وی گفت: قیمت یک سیخ از صد و سی هزار تومان شروع شد و دو سیخ کباب به دویست و پنجاه هزار تومان رسید.

وی گفت: برای هر پرس مرغ معمولا بین 150 تا 200 هزار تومان است. البته اگر مردم مواد خشک را خودشان اهدا کنند، فقط باید هزینه کمی برای پخت و پز و بسته بندی بپردازند که در واقع دستمزد کارگران زحمتکش است. ما همچنین قیمت های زیر نرمال و در کمترین سود یا نقطه سربه سر را محاسبه می کنیم.

یکی از رستوران داران درباره هزینه تهیه 100 پرس خورش کرم سبزی یا قیمه به خبرنگار ما گفت: اگر مواد اولیه را خودتان تحویل بگیرید بر اساس قیمت گوشت، سبزی، لپه، پیاز و ادویه باید بین چهار تا پنج باشد. یک میلیون تومان مواد خشک آش برای صد مشت برنج بسته به درخواست شما بین پانزده تا هفده کیلوگرم برنج نیاز دارید و قیمت آن بر اساس صد هزار تومان حدود یک میلیون و هفتصد هزار تومان است. برنج. برای تهیه عدس پلو به همین میزان برنج و هشت کیلوگرم عدس نیاز است و قیمت کل آن حدود دو میلیون و پانصد هزار تومان است. بسته به ذائقه مشتری کشمش و پیاز و گوشت نیز مورد نیاز است که در بهترین حالت این عدد به پنج میلیون تومان می رسد.

وی گفت: برای غذاهای پرطرفدار حدود هشت تا ده میلیون و برنج و عدس حدود پنج میلیون تومان هزینه دارد. هزینه آشپز و غیره توافقی است تا سفارش و مشتری راضی باشد چون در این ایام همه برای امام حسین کار می کنند. او گفت: «راز بزرگ غذای ارزان ناصری این است که بسیاری از مردم در این فرآیند برای خود پول در نمی آورند.

بررسی میدانی رستوران های کوچک و تهیه غذا در سطح شهر نشان می دهد که مردم تا جایی که می توانند برای تئوری به این مراکز مراجعه می کنند و کوچک شدن منازل و نبود حیاط مانعی برای تئوری سازی در شهر نیست. . ایران.

223223

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *