اخبار اخبار عمومی

اختلاف در شهر بر سر یک خیابان/ اصرار شهرداری، انکار چمران 

تبلیغات بنری


نورا الحسینی: 30 Terre قرار بود تا ماه مه امسال دوباره شکوفا شود. اما خیابانی که مدت هاست یکی از پاتوق های شبانه تهران بوده، همچنان در سکوت است. مدیران شهرداری قول داده بودند تا مهرماه این خیابان دوباره با ظاهری جدید به محلی برای تفریح ​​تهرانی ها تبدیل شود. در آن زمان سعید بیجی بود; مدیرعامل شرکت تنظیم مقررات بازرگانی و صنایع استان تهران گفت: تا مهرماه کیوسک ها در این خیابان آغاز به کار می کنند.

وی ادامه می دهد: در حال حاضر اقدامات لازم برای ساخت کیوسک های مواد غذایی در حال انجام است و طی روزهای آینده در این مکان نصب و کار آغاز می شود.
به گفته وی 30 خانه سگ با طراحی و چیدمان جدید در این خیابان وجود خواهد داشت. مقامات وزارت امور خارجه همچنین توافق کردند که ساعات استفاده مردم از کیوسک های غذای آماده از بعدازظهر باشد تا باعث این امر نشود. هیچ ناراحتی برای مردم نیست قرار شد دستگاه های تهویه مخصوصی در این خیابان قرار داده شود تا دود ناشی از پختن غذا و حرکت خودروها مشکلی برای موزه ملی ایجاد نکند.

بیگی همچنین گفت: خیابان 30 تر به دلیل بافت تاریخی و وجود موزه ملی، کلیسا، مسجد، وزارت امور خارجه و ساختمان سینمای جوانان مورد توجه مردم و گردشگران قرار گرفته است و قرار است تا بخشی از میراث فرهنگی باید انرژی این خیابان را برای ارائه صنایع دستی به میراث فرهنگی اختصاص دهد.

رئیس شورای شهر تهران؛ من این را خلاف قانون می دانم

اما پس از صحبت های این مقام شهرداری، مهدی شمران رئیس شورای شهر تهران در سخنانی که در صحن شورای شهر تهران ایراد کرد، در واکنش به آغاز فعالیت های اقتصادی در خیابان 30 تیر، این بار با تنظیم وی با انتقاد از این طرح گفت: ابتدا تلاش زیادی برای رفع این مشکل و تصمیم اشتباه و رفع چالشی که برای مراکز اطراف این خیابان مانند بیمارستان، وزارت امور خارجه به وجود آمد، انجام دادیم. ، کتابخانه ملی و غیره؛ دوم: خیابانی هست و نمی تواند مغازه باشد. اگر می خواهند این کار را انجام دهند، باید تاییدیه بگیرند. این موارد باید در طرح تفصیلی گنجانده شود به جای اینکه شهردار منطقه 12 مانند دوره های قبل تصمیمی بگیرد و سال ها برای مردم مزاحمت و مشکل ایجاد کند.

چمران خطاب به کسانی که این موضوع را مطرح کردند گفت: آیا تکرار تصمیم اشتباه کافی نبود؟ ما به شدت مخالفیم زیرا این اتفاق در گذشته رخ داده است، اما توسط هیئت بررسی تایید نشده است. اخیراً می خواستند دو خیابان را به عنوان شب زنده داری معرفی کنند که خوشبختانه در هیئت بازنگری تصویب نشد و اجرایی نشد. لذا علیرغم تمام تلاش های آنان برای بازگرداندن این گونه فعالیت ها، این اقدام را ممنوع و خلاف قانون می دانم.

دعوا در شهر بر سر یک خیابان/ اصرار شهرداری و تکذیب شمران

صنایع دستی خیابانی به جای غذا

احمد علوی رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی در خصوص اظهارات رئیس شورای شهر و عدم تحقق وعده های شهرداری در خصوص بازگشت گاری های کافه به خیابان بحر طیر به رابو گفت: گلایه هایی از سلامت وجود دارد. و تردد در آن منطقه و گلایه هایی نیز از سوی مجتمع های دولتی در اطراف آن خیابان مطرح شد، اما مدیریت شهری ضمن بررسی تمامی انتقادات و رفع مشکلات از راه حدید، قول بازگشایی خیابان سی تره را داد.

شمران: اخیرا می خواستند دو خیابان را به شب زنده داری معرفی کنند که خوشبختانه در هیئت بررسی تایید نشد و اجرایی نشد. لذا علیرغم تمام تلاش های آنان برای بازگرداندن این گونه فعالیت ها، این اقدام را ممنوع و خلاف قانون می دانم.

وی ادامه می دهد: شرکت برگزارکننده باید مسئولیت تاخیر در اجرای این طرح را بر عهده بگیرد. ما هم پیگیری کردیم و با آنها ارتباط برقرار کردیم. البته مقاومت در این موضوع فقط از درون شورا و شهرداری نیست، بلکه از بیرون هم فشار می آید تا خیابان سوم به این شکل بازگشایی نشود. حتی پذیرفتیم که این خیابان غذاخوری نباشد و غرفه های صنایع دستی محل گردشگری باشد. اما شرکت برگزارکننده باید تکلیف در این خصوص را مشخص و نتیجه را اعلام کند.
وی همچنین درباره مخالفت شدید رئیس شورا تصریح می کند: البته این یک کار اجرایی و بر عهده شهرداری است. ما به عنوان شورا می توانیم نظر بدهیم اما تعیین ماموریت با شهرداری و شرکت ساماندهی است. از جمله مخالفان بازگشت خیابان سی تر به شکل قبلی، به استثنای بیمارستان سینا، موزه ملی ایران است.

دعوا در شهر بر سر یک خیابان/ اصرار شهرداری و تکذیب شمران

قهوه و چای به جای کباب

جبرئیل نوکنده، رئیس موزه ملی ایران با تایید عدم ارائه طرح جدید شهرداری در خیابان 3 تیر به موزه ملی و بیمارستان ایران، به رابو گفت: به وضعیت قبلی موزه ملی ایران اعتراض کردیم. ” خیابان 3 تیر، حرمت و حریم موزه ملی ایران این طرح رعایت نشد، امنیت موزه در خطر بود، ازدحام جمعیت خارج از ظرفیت بود و اگر اتفاقی مانند آتش سوزی در موزه رخ می داد. سطح دسترسی به موزه از خیابان امام خمینی (ره) و خیابان‌های همجوار مشکل بود.

نوکندا تایید می کند: پس از تلاش فعالان فرهنگی، غرفه های اغذیه فروشی از این خیابان جمع آوری شد و آنها اعلام کردند که در این طرح تجدید نظر خواهد شد. اما طرح بازنگری شده هنوز به موزه و بیمارستان مجاور این خیابان تحویل نشده است.

به گفته وی، در دنیا خیابان‌هایی هستند که مکان‌های فرهنگی بزرگی مانند کافه‌های کتاب یا فروشگاه‌هایی که محصولات فرهنگی عرضه می‌کنند وجود دارد و می‌توان در کنار آن‌ها قهوه و چای نوشید، نه فقط کباب و کیوسک‌هایی که شبیه موزه هستند. این خیابان ایجاد نشده است.

نوکنده با تاکید بر اینکه طرح جدید شهرداری باید در اختیار موزه ملی و بیمارستان سینا قرار گیرد، می گوید: ما مخالفتی با شب زنده داری نداریم، اما هر نقطه از شهر استانداردهای خودش را دارد، خود یک موزه است و می توان به این مهم دست یافت با تامین آرامش این خیابان و نورپردازی استاندارد این خیابان.

وی خاطرنشان می کند: در گذشته بارها به قول هایی که به ما داده بودند عمل نکردند، مثلاً شب دیدیم که نیروهای امنیتی موزه تماس گرفتند که شبانه کیوسک جدید یا بخشی از موزه اضافه کردند. ” نیروهای امنیتی باید مطمئن می شدند که مشتریان این کیوسک ها زباله های خود را داخل مجموعه موزه می گذارند و قرار بود 20 کیوسک وجود داشته باشد که ناگهان تبدیل به مجموعه ای شلوغ و … شد به همین دلیل این کار را کردیم. با تاکید بر اینکه شهرداری قبل از اجرای هر طرحی باید آن را با ما در میان بگذارد.

233233

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *