اخبار اخبار عمومی

اعلام اصول ۹ گانه در بیانیه جهانی اخلاق حرفه مددکاری

تبلیغات بنری


به گزارش رابو، سید حسن موسوی شلاک، رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران در گفتگو با رابو گفت: بسیاری از مشاغل از جمله ارائه خدمات مناسب به مردم، بیاناتی در مورد اخلاق حرفه ای دارند و مددکاری اجتماعی از این قاعده مستثنی نیست این است”. . آخرین بیانیه جهانی اخلاق برای مددکاری اجتماعی در سال 2018 در مجمع جهانی فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی و انجمن جهانی دانشگاه های جهانی در ایرلند با 100 درصد آرای اعضای هر دو مجمع جهانی تصویب شد. این نشست اولین حضور انجمن مددکاران اجتماعی ایران در مجمع جهانی از زمان تأسیس تا آن زمان بود.

وی ادامه داد: بیانیه اصول اخلاقی مددکاران اجتماعی را قادر می سازد تا از صداقت حرفه ای در فعالیت های خود اطمینان حاصل کنند به اعضای خود در پایبندی به این اصول اخلاقی و پایبندی به منشور اخلاقی داخلی و صداقت به حرفه کمک کرده و از آنها حمایت کنند. .

کمیسر اخلاق فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی درباره این بیانیه افزود: چندین کشور در فدراسیون جهانی مددکاران در یک سال جلسات مستمر در سال 2017 پیش نویس بیانیه جهانی را نوشتند و انجمن مددکاران اجتماعی ایران نیز اخلاق است. کمیسر فدراسیون جهانی مددکاران اجتماعی در منطقه آسیا-اقیانوسیه، در تهیه پیش نویس این بیانیه نقش بسزایی داشت انجمن های مدارس از قاره های مختلف، بر اساس آخرین تعریف از کنش اجتماعی که در سال 2014 به تصویب رسید، این بیانیه شامل حقوق بشر، عدالت اجتماعی، توسعه حق خود، تعیین و توسعه، حق مشارکت، احترام به رازداری و حریم خصوصی، رفتار با مردم به عنوان انسان، استفاده اخلاقی از فناوری و رسانه های اجتماعی و صداقت حرفه ای.

موسوی شالک ادامه داد: در جلسه ای که با هیئت مدیره کمیسیون بین المللی اخلاق کار اجتماعی برگزار کردیم، مقرر شد که ایران چالش های این بیانیه را در اجرای آن بررسی کند و از این رو تحقیقات در آسیا انجام شود منطقه اقیانوس آرام با محوریت انجمن مددکاران اجتماعی ایران و سپس در سطح جهانی باید چالش های اجرای 9 مفاد این بیانیه را مورد بررسی قرار دهد اولین جلسه با همکاری ارزشمند خانه اندیشمندان بشردوستانه و با حضور اساتید و مددکاران اجتماعی در روز پنجشنبه 19 آبان 1403 هجری شمسی از ساعت 16 الی 19 در محل خیمه گاه خانه اندیشمندان برگزار می شود .

موسوی شالک در پایان گفت: با توجه به تغییراتی که در سال های اخیر در دنیا رخ داده است، به عنوان مثال، گسترش استفاده از فناوری ها و فناوری های جدید و حتی ورود هوش مصنوعی و توسعه مددکاری اجتماعی از راه دور. خدماتی در سراسر جهان که بعداً به دلیل ویروس کرونا، شناخت به موقع چالش‌های اجرای اعلامیه جهانی می‌تواند فرصتی برای درک نقاط قوت و ضعف این اعلامیه در اجرا و ارتباط آن با اکوسیستم کشور یعنی آسیا و اقیانوسیه باشد. منطقه و حتی در سطح جهانی در محیط جهانی که در آن زندگی می کنیم باید اقدامات لازم برای رفع چالش ها و ارتقای این بیانیه شناسایی و انجام شود.

233233

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *