امیر مسعود عابدین_ ال 90 یا پی 90 ایرانی که با نام کادیلاک نیز شناخته می شود بالاخره وارد خط تولید پارس خودرو شد. این خودرو پس از تولید اولیه و تست های نهایی به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته مدیرعامل پارس خودرو، کادیلاک P90 ایرانی تا پایان سال جاری به بازار عرضه می شود. عبدالله سلطانی ثانی با اعلام این خبر از برنامه این شرکت برای تولید نسخه برقی خودروی P90 خبر داد و افزود: تولید نسخه برقی کادیلا (P90) یکی از برنامه های پارس خودرو در راستای توسعه خودروی برقی است. سبد محصولات.
کادیلا اولین بار در 28 آوریل 1402 معرفی شد. کادیلا در اصل همان تندر 90 معروفی است که سایپا تصمیم گرفت آن را ایرانی کرده و با نام کادیلا وارد بازار کند. این خودرو در ابتدا P90 نام داشت اما در نهایت نام نهایی کادیلاک برای آن انتخاب شد.
طراحی جلوی کادیلا یا P90 محافظه کارانه و مدرن به نظر می رسد و از طراحی کسل کننده و خسته کننده Al90 فاصله می گیرد. قسمت پایینی سپر به صورت اسپرت طراحی شده است و به طور کلی با فرم ساده بدنه ترکیب نمی شود.
طراحی نمای جانبی به جز اضافه شدن فلرهای کوچک گلگیر تغییری نکرده است. قسمت عقب خودرو نیز مدرن طراحی شده و شکل آن یادآور محصولات فعلی رنو است. به طور کلی، طراحی بیرونی کادیلاک مدرن و محافظه کارانه است، اما در عین حال با بدنه ساده آن در تضاد است.
طراحی داخلی خودرو مشابه مدل های 90 و ساندرو بوده و به جز اضافه شدن برخی امکانات مانند صفحه نمایش اطلاعات سرگرمی و کیلومتر شمار جدید، تغییرات دیگری رخ نداده است.
موتور ME16 که در اصل یک موتور تیوفایو پلاس است در این خودرو وجود دارد. این یعنی قلب تپنده پژو در سینه رنو! نام اصلی این موتور EC5 است که در محصولات گروه پژو-سیتروئن (پژو 2008 و سیتروئن C3)، تارا، رانا پلاس و 207 استفاده می شود.
به این ترتیب موتور 3 نام EC5 (پژو سیتروئن)، TU5+ (ایران خودرو) و ME16 (سایپا) می گیرد. این موتور 1.6 لیتری 4 سیلندر 110 اسب بخار قدرت و 150 نیوتن متر گشتاور تولید می کند. مشخص است که در شاهین از گیربکس 5 سرعته دستی به نام 5F18PE نیز استفاده شده است که وظیفه انتقال نیرو را در این خودرو بر عهده دارد. نسخه اتوماتیک کادیلاک با گیربکس DAE عرضه خواهد شد.
58322
khabaronline به نقل از رابو