رابو-گروه اقتصادی: کشاورزان با ساخت نیروگاه های خورشیدی در مزارع کشاورزی نه تنها از انرژی پاک بهره مند می شوند، بلکه می توانند درآمد پایدار و سودآوری نیز کسب کنند.
حمیدریزو جلایر اظهار داشت: احداث این نیروگاه ها علاوه بر مزایای زیست محیطی و جلوگیری از قطعی برق، مزایای قابل توجهی برای نیروگاه داران دارد. کشاورزان امسال بهطور متوسط 19.8 تومان به ازای هر کیلووات ساعت برق کشاورزی پرداخت میکنند، اما این دسته از مشتریان میتوانند از انرژی خورشیدی خود با قیمتی حدود 2200 تومان در هر کیلووات ساعت استفاده کنند. بیش از 100 برابر فروش.
وی خاطرنشان کرد: برای خرید برق تولیدی قرارداد خرید تضمینی برق به مدت 20 سال با کشاورزان منعقد می شود و هر ساله با نرخ تورم قیمت خرید افزایش می یابد که به معنای داشتن درآمد پایدار و مطمئن در کنار آن است. با فعالیت های کشاورزی . این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین در صورت ورود برق کشاورزی به برنامه مدیریت بار، با احداث نیروگاه خورشیدی از اجرای طرح های مدیریت مصرف انرژی رها می شود.
جلویر خاطرنشان کرد: با احداث نیروگاه خورشیدی، تمامی کشاورزان علاوه بر کار کشاورزی و امکان آبیاری مزارع و باغات خود در تمام ساعات شبانه روز از درآمد سودآور و پایدار برخوردار خواهند شد. از اجرای برنامه های مدیریتی در ساعات اوج مصرف برق که باعث افزایش سطح زیر کشت و تولید می شود، رها می شود.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توسعه برق استان فارس در ادامه تولید انرژی پاک از طریق نیروگاه های خورشیدی را به کاهش آلودگی هوای شهرها کمک می کند و اظهار داشت: کشاورزان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با اداره برق شهرستان خود تماس بگیرند.
انتهای پیام/