رابو – گروه اجتماعی; رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و داروی ایران گفت: ایران در حال حاضر در بازار حلال در رتبه هشتم جهان قرار دارد. این جایگاه حاکی از پیشرفت چشمگیر کشور در این زمینه است، اما همچنان ظرفیت های زیادی برای توسعه و بهبود در بخش های مختلف وجود دارد.
حسین رستگر، رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: در حالی که ایران به عنوان چهارمین تولیدکننده غذای حلال در جهان شناخته نمی شود و در رتبه چهلم قرار دارد، ظرفیت های زیادی برای افزایش تولید وجود دارد. . و صادرات این محصولات به کشور. این امر می تواند به تقویت اقتصاد ملی و افزایش صادرات غیرنفتی کمک کند.
وی بر اساس اعلام سازمان غذا و دارو به رشد بازار جهانی حلال اشاره کرد و گفت: محصولات حلال در سطح بین المللی با استقبال فزاینده ای مواجه است و بسیاری از کشورهای غیراسلامی نیز وارد این بازار شده اند. به عنوان مثال، نستله بیش از 100 خط تولید حلال را در سراسر جهان راه اندازی کرده است که نشان دهنده روند رو به رشد این صنعت است.
رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال تاکید کرد: اگرچه ایران از نظر غذای حلال پایینتر است، اما میتوان با بهبود زیرساختها و توسعه سایر بخشهای مرتبط مانند داروسازی، مد و لباس، سهم بیشتری از بازار جهانی را به دست آورد و جایگاه خود را به دست آورد. و خیاطی و گردشگری حلال تقویت شد.
وی همچنین عملکرد ایران در سایر بخشهای بازار حلال از جمله دارایی اسلامی، تیراژ حلال و دارو را به عنوان نقاط قوت برشمرد و گفت: ایران در حوزه مالی اسلامی در رتبه سوم، در گردش حلال رتبه پانزدهم و در سایر حوزهها رتبه یازدهم را دارد می تواند بسیار افزایش یابد.
رستگار در پایان گفت: بازار حلال فرصتی طلایی برای توسعه اقتصادی و بین المللی شدن برند ایران است. باید از تمام ظرفیت های کشور برای ارتقای جایگاه خود در این بازار ارزشمند استفاده کنیم.
انتهای پیام/