اخبار اخبار فرهنگی

بانوی ایرانی نفر اول فستیوال آشپزی باربیکیو قزاقستان شد 

تبلیغات بنری


به گزارش رابو، این نبرد آشپزی در شهر آلماتی، پایتخت فرهنگی قزاقستان برگزار شد. شرکت کنندگان در این مسابقه باید غذا را با مواد موجود در یک “جعبه سیاه” طبخ می کردند. جعبه سیاه اصطلاحی است که در مسابقات آشپزی به کار می رود که در آن آشپز نمی داند چه موادی دارد و باید بتواند بلافاصله پس از باز کردن جعبه غذای آماده و طبخ را تشخیص دهد.
داوری این مسابقه بر عهده هیئت داوری پنج نفره بود که دو نفر از آنها سرآشپزهای دارای ستاره میشلن و سه نفر دیگر سرآشپزها و روزنامه نگاران مجله معروف غذای قزاقستان بودند.
شرکت کنندگان باید در پنج بخش از این نبرد امتیاز کسب می کردند که شامل امتیازاتی در موارد زیر می شد: تکنیک آشپزی، طعم غذا، خلاقیت، الهام گرفتن و تمیز کردن میز کار.
فاطمه علیزاده موفق شد بالاترین نمرات را کسب کند. علیزاده در این نبرد با سرآشپزهایی از ازبکستان، روسیه، بلاروس، چین، تاجیکستان و … به رقابت پرداخت.

این سرآشپز ایرانی سال هاست که به صورت تخصصی وارد کارنامه خود غذاهای ایرانی می شود و پیش از این با اشتیاق به معرفی فرهنگ ایرانی به جهانیان، شام و شب های موسیقی ایرانی را تحت عنوان «نوش» در کشورهای دیگر برپا می کرد.

5757

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *