اخبار اخبار فرهنگی

تجدید چاپ اثری عاشورایی از سید مهدی شجاعی/چاپ بیست و هفتم "سقای آب و ادب" در بازار نشر

تبلیغات بنری


به گزارش رابو، این اثر رمان و روایتی از زندگی حضرت عباس علیه السلام است که سال ها بعد در قالب کتاب در اختیار عموم قرار گرفت.
این رمان قطعا با آثار خود نویسنده چه در فرم و چه در محتوا تفاوت دارد.
اثر شامل ده فصل است: عباسعلی. عباس ام البنین. عباس عباس عباس سکینه. عباس تسلیت. عباس زینب عباس مودب است. عباس حسین عباس فرشتگان. عباس فاطمه.
در هر فصل روایات متعدد و متنوعی وجود دارد و راویان در حرکتی آرام برای یکدیگر جا باز می کنند و شکست ها سرعت خواندن را افزایش می دهد و زوایای جدیدی از مفهوم را روشن می کند. اما آنچه این کتاب را از نظر مضمون از دیگر آثار شجاعی متمایز می کند در فصل عباس الفرشتگان به وضوح نمایان می شود. نویسنده در فصول دیگر جزئیاتی از زندگی حضرت عباس (علیه السلام) را بر اساس اسناد تاریخی ارائه می کند. اما الشجاعی در فصل نهم رویکردی جدید دارد، روایتی متفاوت با موضوعاتی که بیشتر دوست دارد، مفاهیم جدید و نگاهی نو به شخصیت حضرت عباس بن علی (علیه السلام).

این فصل به این صورت شروع می شود:
قبل از اینکه راوی این داستان قدم به قدم تمام شود، ما فرشتگان هستیم. ای فرشتگان هفت آسمان بر خود می دانیم که به میدان نزول کنیم و حجاب را از چهره حضرت ابوالفضل بزداییم. ناگفته نماند که این بدان معنا نیست که ما قادر به کشف اسرار حضرت ابوالفضل هستیم. زیرا ظاهر مظهر حضور ظاهری است و اسرار عصاره علوم در حجاب و علم پنهان است. فاصله این دو فاصله بین زمین و آسمان است. دلیل یا فلسفه حضور ما در این عرصه را در سطور زیر خواهید آموخت و اینکه چرا این فصل را برای حضور و ورود به میدان در این مرحله از روایت انتخاب کردیم!؟ ما قبلاً نیامدیم چون امیدوار بودیم یا انتظار داشتیم سایه ای از چهره معظم له را در سطرهای داستان ببینیم، اما وقتی دیدیم رمان بدون دیدن چهره معظم له به پایان می رسد، داستان ادامه داشت. در آستانه فصل پایانی، می ترسیدیم که نکته پایانی در انتهای داستان بنشیند و کلمات کلیدی و مهم ترین کلمات ناگفته بماند…

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *