به گزارش رابو، پس از گذشت چندین دهه بار دیگر سس کچاپ فولکس واگن وارد بازار مواد غذایی شد. البته در ابتدا تمام این سس ها تمام شده بود!
به گزارش دیجیاتو، سس گوجه فرنگی فول واگن با نام تجاری Gewürz شناخته می شود. این سس اولین بار در سال 1996 ساخته شد و به عنوان بخشی از فولکس واگن شناخته می شود. شرکت آلمانی کد قطعه 00010 ZDK-259-101 را به این سس اختصاص داده است. حدود 30 سال بعد، این سس دوباره در فروشگاه های آمریکا موجود شد و در مدت کوتاهی به فروش رفت. فولکس واگن کچاپ به مناسبت هفتاد و پنجمین سالگرد حضور این خودروساز در بازار آمریکا در ایالات متحده عرضه شد.
فولکس واگن سس کچاپ، همراه دیگر محصولات غذایی این شرکت
سس گوجه فرنگی تنها غذای تولید شده توسط فولکس واگن نیست، زیرا این شرکت در تولید سوسیس نیز تخصص دارد. این سس Gewürz در واقع به عنوان مکمل سوسیس های فولکس واگن معروف به currywurst معرفی شد. فولکس واگن تولید سوسیس را در سال 1973 آغاز کرد. به گفته این شرکت، سوسیس ها با ادویه های منحصر به فرد مخلوط می شوند و در برش های کوچک در یک کاسه قرار می گیرند و سپس در سس فرو می روند.
فولکس واگن برای جلب توجه مشتریان، وبلاگ نویسان معروف خودرو مانند Jimmy Orr را استخدام کرده است. جیمی اور بطری های سس فولکس واگن را از دفتر مرکزی این شرکت در ولفسبورگ جمع آوری می کند و در رویدادهای مختلف خودرو بین مردم توزیع می کند. به گفته فولکس واگن، جشن این شرکت از غذا نشان می دهد که این شرکت آلمانی به چیزی فراتر از فروش خودرو فکر می کند. راشل زالزک، مدیر فولکس واگن آمریکا، گفت: «ما داستانها، خاطرات، اشتیاق و همه چیزهای سرگرمکننده و غیرمنتظره را جشن میگیریم که فولکسواگن را به برند امروزی تبدیل میکند.
5858