جوابیه شهرداری تهران درباره پلمب دفتر انجمن جامعه‌شناسی ایران/ سعید معیدفر: یک جوابیه‌ غلط و پرتناقض
اخبار اخبار عمومی

جوابیه شهرداری تهران درباره پلمب دفتر انجمن جامعه‌شناسی ایران/ سعید معیدفر: یک جوابیه‌ غلط و پرتناقض

تبلیغات بنری


به گزارش وب سایت رابو، زمزمه هایی مبنی بر تخلیه ساختمان انجمن جامعه شناسی ایران توسط شهرداری تهران شنیده شد که سرانجام در اول مرداد ماه سال جاری اتفاق افتاد و رسانه ها نوشتند: «ساختمان انجمن جامعه شناسی ایران توسط تهران بسته شده است. شهرداری.”

در همین راستا سعید معیدفر رئیس جامعه اجتماعی ایران در 19 مرداد 1403 در گفت وگویی با عنوان: «عوامل نالایق شهرداری تهران را به تباهی کشاندند / مهر ساختمان جامعه اجتماعی پیامی است به آقای مزیکیان / عمومی. نظر ربطی به اعراب ندارد» در خصوص علل و پیامدها و توضیحاتی را در امور اجتماعی شهرداری تهران ارائه کردند.

شهرداری تهران در پاسخ به مصاحبه منتشر شده پاسخی را برای خبرگزاری رابو ارسال کرد که متن کامل آن در محدوده مصاحبه قرار گرفته است.

رابو در آخرین شماره خود با انتشار مطلبی مدعی شد که ساختمان انجمن جامعه شناسی ایران را “تسخیر” کرده و به مردم شریف تهران توهین کرده است. شهرداری از الفاظ دور از اخلاق اسلامی و کاملا غیرحرفه ای استفاده می کند.

این رسانه اصلاح طلب گذشته از ادبیات، اصول قوانین مدنی کشور را نیز فراموش کرده است. اولا هیچ ساختمانی وجود ندارد و فقط یک واحد مسکونی است. دوم: سند واحد مسکونی مورد اختلاف هرگز به نام آن انجمن نبوده است. ثبت نام این انجمن نیز به آدرس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران انجام و در سایت رسمی آن منتشر شده است. بنابراین ادعای «چند هزار جامعه شناس» یک شوخی کثیف سیاسی است.

اما مرجع تعیین قانون نه «رابو» است، نه انجمن مذکور و نه شهرداری تهران. تصمیم دادگاه برای همه لازم الاجرا است. پرونده مذکور نیز در مراجع قضایی رسیدگی و از سوی دستگاه محترم قضایی رای نهایی صادر شد. اینکه رسانه های اصلاح طلب نمی توانند قانون را رعایت کنند مشکل آنهاست. همه در برابر قانون برابرند و هیچ کس حق ندارد بر سیستم قضایی شفاف گل بزند.

رابو باید اسنادی را منتشر کند که بر اساس آن ادعا می کند دفتر انجمن سوسیالیست ها را «تسخیر» کرده است. بدیهی است شهرداری تهران حقوق قانونی خود را برای پیگرد قانونی اشاعه دهندگان این اکاذیب محفوظ می دارد.

رابو به تخریب شهرداری تهران بسنده نکرد و در ادامه مطلب ادعاهای غیرمستندی را علیه دستگاه قضایی و دیگر ارکان نظام جمهوری اسلامی منتشر کرد که باید مورد توجه مدعی العموم محترم قرار گیرد.

پاسخ شهرداری تهران درباره مهر دفتر انجمن جامعه شناسی ایران / سعید مظفر: پاسخ اشتباه و متناقض

سعید مظفر، رئیس انجمن جامعه شناسی ایران نیز توضیحات تکمیلی را به رابو ارائه کرد که متن کامل آن در ادامه آمده است.

در خصوص نامه شهرداری علاوه بر اشاره به متن بیانیه مذکور، لازم به یادآوری است که اگرچه متن روی درب آپارتمان مذکور، نامه دادستان ناحیه 37 به پلیس آگاهی است، اما با عنایت به به این نامه، منطقه 6 مدیریت املاک شهرداری، خود آقای شاهین فرد بود که اقدام کرد و در ملاقات حضوری تهدید کرد که قفل آپارتمان را می شکند، شب وارد آپارتمان می شود. ملک را به انبار منتقل کنید و بدون حضور نماینده در محل، محل را تخلیه کنید. در حالی که در نامه رئیس دادستان، این رویه باید توسط کلانتری انجام می شد. این به معنای اشغال نیست؟ اگر کار قانونی بود نیازی به این رویکرد نبود. توضیحات بیشتر در متن زیر

«پاسخی نادرست و متناقض
شهرداری تهران قانون را نمی شناسد و به آن عمل نمی کند

در حالی که شهرداری تهران در نیمه دوم پاسخ خود به مصوبه پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران با عنوان «تعیین تکلیف املاک تخصیصی به اشخاص حقوقی و حقیقی به شهرداری تهران» مصوب 19/4/19 استناد می کند. /1400، در ابتدای پاسخ مذکور، واگذاری مالکیت به جامعه شناسی نشان می دهد که ایران مجوز قانونی ندارد! این در حالی است که به استناد ماده هفتم همین مصوبه که در پاسخ خود شهرداری تهران نیز آمده بود، «شهرداری تهران مجاز است طبق بند شش (6) قانون از املاک، ساختمان‌ها و فضاها استفاده کند. مقاله.” پنجاه و پنج (55) ذکر شده در فهرست پیوست این تصمیم (شامل 86 فقره) شامل رده (الف) انجمن های عام المنفعه، خیریه و سیمان. ب) مراکز بهداشتی و درمانی؛ ج) سازمان ها و انجمن های علمی، فرهنگی و هنری؛ د) واگذاری گروه ها و مؤسسات فرهنگی به ذی نفعان با شرایط مندرج در تبصره های ذیل این ماده.
اموال اختصاص یافته به انجمن سوسیالیست ها در ردیف 36 پیوست مصوبه فوق الذکر قرار دارد و بر این اساس بهره برداری از انجمن اجتماعی بر اساس نص صریح این مصوبه باید مجوز قانونی از شورای شهر اخذ کند.

چه بسا برخی از مسئولان شهرداری که بر اساس رویه های نادرست قبل از سال 1395 و تخلفات قانونی متعدد در مقررات املاک طی آن سال ها عادت به تقسیم اموال شهری بین دوستان و اقوام نزدیک خود دارند، به لزوم تصمیم گیری و تصویب واقف باشند. شورای شهر برای هر نوع اموالی بر اساس بند 6 ماده 55 قانون شهرداری به اشخاص حقیقی و حقوقی اختصاص می یابد و در گذشته نسبت به آن بی اطلاع بوده اند. این در حالی است که املاک واگذار شده به انجمن جامعه شناسی ایران برخلاف بسیاری از املاک واگذار شده توسط شهرداری که بدون ضوابط و خلاف قانون واگذار شده است، املاک در اختیار جامعه جامعه شناسی طبق مصوبه تیرماه 1400 دارای مجوز قانونی است. شورای اسلامی شهر تهران

همچنین در ماده یازده این مصوبه، روند تمدید پروانه‌های واگذاری مشخص شده است که بر این اساس شهرداری تهران موظف شد پس از لازم‌الاجرا شدن این مصوبه نسبت به واگذاری‌های جدید و همچنین تمدید مهلت واگذاری اقدام کند. اموال منقول منقول به این تصمیم طبق دستورالعملی که حداکثر ظرف مدت یک ماه از تاریخ لازم الاجرا شدن این تصمیم به تصویب شورای اسلامی شهر تهران خواهد رسید و در دستورالعمل مذکور مجاز نیست. حق تصویب واگذاری بهره برداری از اموال شهرداری را از شورای اسلامی شهر تهران استخراج کنید و در تمامی موارد برای واگذاری ملک باید موافقت شورای اسلامی شهر تهران اخذ شود.

شایان ذکر است، با توجه به تداوم بی توجهی شهرداری تهران به تکلیف قانونی، دستورالعمل مذکور در ماده یازدهم این مصوبه پس از گذشت دو سال به جای یک ماه به شورای اسلامی شهر تهران ارسال و در نهایت به تصویب شورای شهر می رسد. شورای اسلامی شهر تهران. ورود شورای اسلامی به تاریخ 16/7/1402 هجری قمری به شهر تهران. بر این اساس استناد به پاسخ شهرداری تهران به جلسه 30/9/1301 هجری شمسی در هیئتی غیر موجود، ممکن است نوعی دروغ در شهرداری تهران باشد، زیرا در سال 1401 هجری شمسی دستورالعمل ماده 11 تنظیم نشده بود. و بر اساس آن ارسال شد. کمیته تشکیل شد و جلسه خود را برگزار کرد! بر اساس تبصره 2 ماده هفتم مصوبه تیر 1400 شورای شهر، مهلت تخصیص دو سال بود و در سال 1401، استفاده از اموال توسط جامعه اجتماعی ایران همچنان دارای اعتبار قانونی مجوز شورای شهر بود.

با این حال، از قضا تمام دعاوی مطرح شده توسط انجمن جامعه شناسی ایران ناظر بر اجرای قانون است و بس. بر اساس متن مصوبه شورای شهر، درخواست تمدید املاک تخصیص یافته در مصوبه تیر 1400 در جلسه کمیته بررسی و در نهایت در جلسه شورای اسلامی شهر تهران تصمیم گیری شود. این در حالی است که شهرداری تهران در اقدامی که به وضوح مغایر با مصوبه شورای شهر است، بدون بررسی درخواست انجمن اجتماعی در خصوص دلایل و مستندات گسترش ملک که در سال 1402 به شهرداری ارائه شده است، و کمیته ماده 11 این درخواست را که در اواسط تشکیل خود بود در سال دوم 1402 ه. ملک را به شورای شهر داد و رسا را ​​به تخلیه دستور داد.

233233

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *