به گزارش رابو؛ محتوای این اثر آموزشی عمدتاً شامل توصیه هایی در قالب داستان از زبان حیوانات است. کالیلا و دامینا دو نام شغال هستند که بخش زیادی از کتاب به آنها اختصاص دارد.
هر فصل حاوی داستان های گویا و حکیمانه ای از زندگی حیوانات است که نمادی از برخی انسان ها و شیوه زندگی آنهاست. در این اثر با نگاهی دقیق و دقیق و با استعاره های فراوان راهکارهای انسانی برای زندگی علمی و خردمندانه ارائه شده است.
نسخه اصلی این کتاب تقریباً بین 100 تا 500 سال قبل از میلاد در هند نوشته شده است. اما در روایات دیگر، برزوی، پزشک بزرگ پارس در زمان خسرو انوشیروان، پادشاه ساسانی، نویسنده این اثر دانسته شده است. این کتاب برای اولین بار از سانسکریت به زبان پهلوی ترجمه شده است، اما اثری از آن نیست، اما ترجمه های موجود از این کتاب از مشابه ترین و نزدیک ترین ترجمه ها به دوران منسوب به نگارش این اثر توسط برزویا است. . پس از حمله اعراب به ایران، این کتاب توسط شخصی به نام ابن مقفع به عربی نیز ترجمه شد.
برای قرن ها، داستان های کلیلا و دامینه به عنوان ابزاری برای تربیت اخلاقی و رشد فضایل انسانی مورد استفاده قرار گرفته است. این داستان ها طیف وسیعی از موضوعات را شامل می شود، از سیاست و جامعه گرفته تا عشق و دوستی. شخصیت ها اغلب حیواناتی هستند که ویژگی های انسان گونه را به نمایش می گذارند و از این طریق مخاطب را عمیقاً با اثر مرتبط می کنند.
22057
khabaronline به نقل از رابو