به گزارش وب سایت «رابو»، بسیاری از نویسندگان آنقدر در این عرصه خوش درخشیده اند که تمام کارنامه خود را با این ادبیات و حول و حوش این واقعه ترسیم کرده اند و برخی دیگر نیز در این زمینه و با آثار دیگر خود تلاش کرده اند. آنها یک رمان در مورد آنها نوشتند. فصل مهم تاریخی و مذهبی در اسلام و شیعه.
داود غفارزاد نیز از جمله نویسندگانی بود که راه دوم را در این زمینه آزمود و در میان آثار فراوانش به موضوعات خاص اجتماعی و مسائل مربوط به انقلاب اسلامی و دفاع مقدس و نیز آثار مستقل خود پرداخت. وی بخش ویژه ای را به روایت نویسی بر اساس وقایع تاریخ اسلام به ویژه واقعه عاشورا اختصاص داد که بسیار هم فوق العاده بود.
کتاب «سه روایت از مردی که خدا دوست داشت کشته شده ببیند» نیز یکی از آثار او در همین قالب است. کتابی مشتمل بر سه روایت از زندگی امام حسین (علیه السلام) در راه کربلا و همچنین مدت اقامت ایشان در این مکان تا زمان شهادت.
غفرزادکان در این کتاب تلفیقی از هنر، تکنیک و موضوع را برای مخاطبان خود آورده است. از سوی دیگر او در رمان خود از سبک روایت کهن ایرانی استفاده کرده است. هر بخش از کتاب در سنت ادبیات رزمی با محتوایی منسجم و آیهای به آیه دیگر تنظیم شده و مخاطب را به سمت واقعه راهنمایی میکند.
او در این متن نشان داد که برای نوشتن بسیار پایبند به تحقیق است و متن روایی تاریخی مبتنی بر اسناد را تشکیل می دهد، اما هیچ گاه اثری از کپی برداری یا کلیشه سازی در آن باقی نمی گذارد.
غفار زادگان نیز در این کتاب تلاش زیادی کرد تا از منظر زبانی متنی با رنگ و حال تاریخی تولید کند. خواندن یک متن مانند قدم زدن در کوچه پس کوچه های تاریخ است تا شاهد اتفاقات آن باشید. او از یک سو کلمات و عباراتی را به کار می برد که ثبات بیان دارند و از سوی دیگر ویژگی و ساختار تاریخی را که قرار است روایت شود حفظ می کند و این از شایستگی کتاب «سه روایت یک» است. انسان خدا دوست داشت ببیند» «قتل او» که می توان آن را الگوی ارزشمندی از ادبیات تاریخی دانست که مسیر حرکت کاروان امام حسین (علیه السلام) از مدینه تا کوفه را بازخوانی می کند و دیدگاه آن حضرت را در میان می گذارد مخاطب در قالبی جدید از بیان در زبان روایت، خواهان کشف دنیای جدیدی است که او شکل داده است.
چاپ دوم کتاب «سه روایت از مردی که خدا دوست داشت کشته شده ببیند» اثر داود غفارزاده در 132 صفحه و با پشت جلد به قیمت 28 هزار تومان هم اکنون در اختیار علاقه مندان قرار گرفته است.
22057
khabaronline به نقل از رابو