نادیا زکالوند: غذای سالاد میگوی زنده که علاوه بر میگو حاوی آبلیمو، سس ماهی، نعناع، موسیر خرد شده و گیاه معطر لیموترش است، معمولا در بین غذاهای خیابانی تایلند یافت می شود. این نوع سالاد که در آن میگو زنده خورده می شود به سالاد رقصی میگو معروف است.
میگوی بدشانس سعی می کند از ماریناد تند فرار کند و از بشقاب بپرد، اما معمولاً شکست می خورد و زنده خورده می شود. این نوع غذا در عصر کنونی بشریت نوعی بربریت محسوب می شود، اما افرادی که این غذا را امتحان می کنند از بافت و طعم بی نظیر آن شگفت زده می شوند.
یکی از وبلاگ نویسانی که این نوع سالاد را امتحان کرده، در تمجید از این سالاد نوشته است: «طعم این سالاد به قدری خوب بود که احساس نمی کردم دارم میگوی زنده می خورم و زندگی آنها را به طرز بدی می کشم میگوها در درون من به زندگی خود ادامه دادند و بخشی از بدن من شدند.
این حسی است که مردم شمال تایلند با خوردن میگوی زنده احساس می کنند که باعث تعجب و حتی انزجار کسانی می شود که این منظره را می بینند.
منبع:
oditycentral
khabaronline به نقل از رابو