اخبار اخبار عمومی

روغن‌های کمک‌کننده به تنظیم فشار و قند خون؛ نکاتی که باید بدانید

تبلیغات بنری


روغن های خوراکی نیز بخشی از محصولاتی هستند که در سال های اخیر با استفاده از پیشرفت های علمی و با فرمولاسیون های جدید و ترکیبات سلامت محور تولید شده اند و سازمان غذا و دارو تاکید دارد که مصرف این محصولات باید آگاهانه و بر اساس اطلاعات علمی

به گزارش خبرگزاری رابو. سازمان غذا و دارو اعلام کرد محصولات دارای مجوز از این سازمان پس از طی مراحل قانونی و بررسی های دقیق علمی وارد بازار می شود.

این سازمان توصیه کرد مصرف کنندگان در انتخاب محصولات مناسب به سابقه و اعتبار تولیدکنندگان توجه کنند. تولید محصولات سلامت محور، باکیفیت و نوآورانه در صنایع غذایی و بهداشتی یکی از معیارهای مهم انتخاب مصرف کنندگان است.

اصطلاح متعادل کننده که در برخی اخبار عمومی استفاده می شود به معنای متعادل کردن یا تنظیم است و با نام تجاری محصولات خاصی مرتبط نیست. مترادف های فارسی این کلمه عبارتند از: متعادل کردن، تنظیم کردن یا تنظیم کردن.

این سازمان تاکید می کند که مصرف روغن های خوراکی با ادعای سلامت باید همراه با سبک زندگی سالم از جمله رژیم غذایی متعادل و فعالیت بدنی منظم باشد. توجه به شاخص های تغذیه ای درج شده بر روی بسته بندی این محصولات مانند میزان اسیدهای چرب ترانس و اشباع شده می تواند به مصرف کنندگان در تصمیم گیری آگاهانه کمک کند.

در پایان سازمان غذا و دارو توصیه کرد: مصرف کنندگان اطلاعات محصولات را به دقت بررسی کرده و از محصولات دارای مجوز قانونی و تاییدیه علمی استفاده کنند. تعهد به این نکات نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه و ارتقای آگاهی مصرف کننده دارد.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *