اخبار اخبار عمومی

روند گرمایشی حاکم بر ایران؛ اوایل این هفته، گرم‌ترین روزهای پایتخت/ پاییز کم‌بارشی در پیش است

تبلیغات بنری


به گزارش روزنامه الخبرآنلاین. بر اساس پیش‌بینی‌های سازمان هواشناسی کشور، دمای کره زمین نسبت به دوران انقلاب صنعتی بیش از یک درجه افزایش یافته است، زیرا ایران طی پنجاه سال گذشته دو درجه گرم‌تر شده است.

عهد تعزیفی، رئیس مرکز ملی مدیریت بحران آب و هوا و خشکسالی سازمان هواشناسی کشور در تشریح این موضوع در گفت و گو با رابو می گوید: بر اساس پروتکل های بین المللی، ناهنجاری های دما با 30 سال گذشته و بیشتر مقایسه می شود. اما با توجه به مقیاس جهانی، میانگین دمای زمین با دوران قبل از انقلاب صنعتی اندازه گیری می شود به عبارت دیگر، مبنای مقایسه حدود 1850 تا 1900 پس از میلاد، یعنی بیش از 120 تا 170 سال است. از آنجا که.

روند گرم شدن هوا بر کشور حاکم است/ تهران میزبان دمای بیش از 40 درجه است

Zvi می‌گوید: «کشور ما در طی 50 سال و در هر دهه گذشته میانگین دمای 0.4 درجه سانتی‌گراد افزایش داشته است. این نشان می دهد که آب و هوای زمین ما روند گرم شدن را طی می کند. بنابراین، اگر 10 سال گذشته را میانگین بگیریم، حدود دو درجه اختلاف دما با پنج دهه قبل از آن داریم. این وضعیت در سایر کشورهای خاورمیانه است.”

وی خاطرنشان کرد: از روز پنجشنبه 13 مرداد تا یکشنبه 16 مرداد ماه، توده هوای گرم در کشور حاکم است و دمای تهران را به 42 درجه سانتیگراد رسانده است، اما تجربه این دما برای تهران به عنوان پایتخت چیز جدیدی نیست همچنین شاهد دمای 43 درجه بودیم.

گرمای مداوم در ایجاد کم آبی و کم آبی نقش دارد

با افزایش دما، شدت تبخیر و تعرق در دریاها، رودخانه ها و سایر منابع آبی افزایش می یابد و این مشکل در کنار کاهش ذخایر آبی، تقاضا و نیاز به آب را افزایش می دهد. این مأموریت در این زمینه تأیید می‌کند: «این تقاضا در همه ابعاد مطرح می‌شود، مثلاً در محیط‌زیست، درختان و گیاهان در هوای گرم به منابع آبی بیشتری نیاز دارند تا خشک نشوند و به حیات خود ادامه دهند با گرم شدن هوا، تقاضا و تمایل مردم به افزایش مصرف آب به طرق مختلف از جمله استحمام و آشامیدن در حال افزایش است.

احتمالاً پاییز بارانی خواهیم داشت

به گفته رئیس مرکز ملی مدیریت بحران آب و هوا و خشکسالی، با وجود اینکه در فصل تابستان هستیم، اقلیم حاکم بر کره زمین در بلندمدت گرمتر از حد نرمال است و پدیده گرمایی بی سابقه ای را تاکنون ایجاد کرده است. ” بیشتر جهان وجود نداشت. با در نظر گرفتن این موارد نمی توان وضعیت آب و هوای فصل پاییز پیش رو را به طور دقیق و مشخص پیش بینی کرد، اما با مشاهده روند افزایش دما و مراجعه به خروجی های مدل های عددی مختلف، امکان پذیری این قوی است که پاییز ما پاییز کم باران باشد. البته برای ارائه گزارش های موثق و دقیق باید تا پایان فصل گرم صبر کرد تا دید آیا شرایط دمایی تغییر می کند یا خیر.

بیشتر بخوانید:

گرمای بی سابقه در ایران؛ شنبه و یکشنبه آتشین در راه است/ آب و هوای ما با روند گرم شدنی مواجه است/ احتمال بارندگی کمتر در پاییز زیاد است

پاییز بارانی چه شد؟ / «یقین» در هواشناسی معنی ندارد; پیش بینی های روزانه خطای کمی دارند

47232

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *