اخبار اخبار تکنولوژی

رونمایی از اولین ناو هواپیمابر اتمی چین

تبلیغات بنری


مدت هاست که شایعاتی مبنی بر برنامه ریزی چین برای ساخت یک ناو هواپیمابر هسته ای وجود دارد، اما این اولین باری است که شواهدی تایید می کند که پکن در حال کار بر روی یک سیستم پیشران هسته ای برای یک ناو هواپیمابر است.

به گزارش یورونیوز، محققان موسسه مطالعات بین المللی میدلبری در کالیفرنیا اعلام کردند که این کشف را هنگام بررسی یک مکان کوهستانی در خارج از شهر لشان در استان سیچوان چین انجام دادند، جایی که گمان می رود چین در حال ساخت رآکتوری برای تولید پلوتونیوم یا پلوتونیوم است. تریتیوم برای سلاح های خود آماده باشید.

محققان با استفاده از تصاویر ماهواره‌ای و اسناد عمومی، از جمله طرح‌های پیشنهادی، پرونده‌های پرسنلی، مطالعات اثرات زیست محیطی و حتی شکایات شهروندان در مورد ساخت‌وساز پر سر و صدا و گرد و غبار بیش از حد، به این نتیجه رسیدند که نمونه اولیه راکتوری که برای نیروی دریایی در کوه‌های منطقه موچنگ چین ساخته می‌شود، در دست ساخت است. .

جفری لوئیس، استاد مؤسسه میدلبری و یکی از محققان این پروژه، گفت: «نمونه راکتور لشان اولین شواهد محکمی است که نشان می‌دهد چین واقعاً روی توسعه یک ناو هواپیمابر هسته‌ای کار می‌کند.

این راکتور در تاسیسات جدیدی به نام پایگاه 909 قرار دارد که توسط موسسه انرژی هسته‌ای چین، یکی از شرکت‌های تابعه شرکت ملی هسته‌ای چین، کنترل می‌شود. این موسسه مسئولیت تحقیقات و آزمایشات مهندسی راکتور را بر عهده دارد.

این اسناد نشان می دهد که مؤسسه 701، معروف به مرکز تحقیقات و طراحی کشتی چین، تجهیزاتی را برای این راکتور خریداری کرده است که “قرار است روی یک کشتی جنگی بزرگ نصب شود.”

تصاویر ماهواره ای از سال 2020 تا 2023 نیز تخریب خانه ها و ساخت زیرساخت های آب ورودی مربوط به سایت راکتور را نشان می دهد.

در حال حاضر تنها ایالات متحده و فرانسه ناو هواپیمابر هسته ای دارند. ایالات متحده در مجموع دارای 11 ناو هواپیمابر هسته ای است که به آن اجازه می دهد چندین گروه حمله را در همه زمان ها در سراسر جهان از جمله در اقیانوس هند و اقیانوس آرام حفظ کند.

با این حال، پنتاگون به طور فزاینده ای نگران نوسازی سریع ناوگان چینی، از جمله طراحی و ساخت ناوهای هواپیمابر جدید است. نیروی دریایی چین که از نظر تعداد به عنوان بزرگترین نیروی دریایی جهان توصیف می شود، در حال حاضر دارای سه ناو هواپیمابر است.

این کشور اعلام کرد که برای چهارمین کشتی خود در حال ساخت است، اگرچه نگفت که آیا راکتورهای هسته ای خواهد داشت یا متعارف.

اضافه شدن ناوهای هواپیمابر هسته ای به ناوگان چین گام مهمی در دستیابی به اهداف این کشور برای داشتن نیروی دریایی «آب آزاد» است.

5858

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *