امیر مسعود عابدین_ بی ام اسپیس، برند وارداتی گروه بهمن، اخیراً آواتار 12 را قبل از سایر خودروهای برقی خود مانند نتا روانه بازار کرده است و انتظار داریم این خودرو به زودی وارد نمایشگاه های بهمن موتور شود. ورود این خودرو با این همه امکانات و ویژگی های جذاب می تواند خودروهای چینی و غیر چینی را در بازار ایران تهدید کند.
Avatar در ابتدا توسط Changan New Energy و Niu در سال 2018 تأسیس شد، اما Niu به دلیل مشکلات مالی از شراکت خارج شد. CATL جایگزین New در این سرمایه گذاری شد و 17 درصد از سهام را به دست آورد. اکنون 40 درصد سهام چانگان و مابقی متعلق به صندوق های سرمایه گذاری مختلف است. در این پروژه هواوی به عنوان تامین کننده پیشرو عمل می کند. نادر فقی زاده طراح ایرانی و طراح سابق BMW مسئولیت طراحی آواتار 12 را بر عهده داشت. مدل های برند آواتار در حال حاضر شامل دو خودرو می شود: آواتار 11 (SUV) و آواتار 12.
اگرچه آواتار 12 از نظر ظاهری شبیه به خودروهای سدان است، اما در واقع به دسته فست بک ها تعلق دارد. طول این خودرو 5020 میلی متر، عرض 1999 میلی متر، ارتفاع 1460 میلی متر و فاصله بین دو محور 3030 میلی متر است.
آواتار جدید با معرفی رنگ طلایی فلورسنت جدید به حضور خود در سال جدید ادامه می دهد. این رنگ جدید از رنگدانه های تغییر رنگ استفاده می کند. رنگ ها در زوایای خاصی متفاوت خواهند بود. قسمت جلویی آواتار 12 مجهز به نوارهای نور LED حاوی 10500 پیکسل است که می تواند پس از آپدیت OTA طرح های مختلفی را نمایش دهد. در پشت، آواتار بدون شیشه عرضه می شود که فضای بیشتری را در صندوق عقب می دهد. خودروهای آواتار از دوربین هایی با وضوح بالا استفاده می کنند که جایگزین آینه های دید عقب سنتی می شوند.
نسخه دیفرانسیل عقب آواتار 12 به موتور الکتریکی 313 اسب بخاری مجهز شده است. مدل های چهار چرخ محرک به سیستم دو موتوره Huawei DriveONE مجهز شده اند. حداکثر قدرت موتورهای جلو و عقب به ترتیب 261 اسب بخار و 308 اسب بخار است. باتری های CATL این خودرو تا 650 کیلومتر در مدل AWD و 700 کیلومتر در مدل RWD برد دارند.
آواتار 12 همچنین دارای یک باتری سه گانه NMC 94.5 کیلووات ساعتی برای برد 650-700 کیلومتر (بر اساس CLTC) است. سطح بالای آواتار 12 دارای سیستم تعلیق بادی نیز می باشد.
طراحان برای فضای داخلی این خودرو از داشبورد عریضی استفاده کردند که به گفته آواتار شبیه یک سفینه فضایی است که بال هایی تا وسط درهای جلو کشیده شده است. یک صفحه باریک در سراسر داشبورد وجود دارد و در دو طرف محتویات آینه های دیجیتال را نشان می دهد. یک صفحه نمایش لمسی 15.6 اینچی در مرکز داشبورد قرار گرفته است. این خودرو دارای 27 بلندگو و 64 رنگ نورپردازی محیطی با طراحی های قابل تنظیم است.
در داخل کابین، این خودرو به صورت استاندارد با صندلیهای چرمی ناپا عرضه میشود. صندلی های جلو دارای کولر، بخاری و وسایل ماساژ هستند. کنسول مرکزی شامل دکمه های فیزیکی است که برای کنترل اولیه استفاده می شود.
از دیگر ویژگیهای کابین میتوان به سقف شیشهای برقی با قابلیتهای مات، صندلیهای شفاف، صندلی با جاذبه صفر و دریچههای هوای نامرئی اشاره کرد. Changan Avatar 12 از سیستم رانندگی پیشرفته هواوی به همراه 29 سنسور مختلف مانند 3 سنسور لیدار و یک کامپیوتر استفاده می کند.
آواتار 12 پشت شیشه ای ندارد و با دوربین جایگزین شده است. در واقع، رانندگان می توانند نمای عقب خودرو را از آینه دیجیتال عقب ببینند.
قیمت انواع مدل های آواتار 12 از 36800 تا 52500 دلار (از 2 میلیارد و 210 میلیون تا 3 میلیارد و 150 میلیون تومان) متغیر است.
227322
khabaronline به نقل از رابو