مدیرکل دفتر فنی شرکت انرژی حرارتی با اشاره به اینکه تولید نیروگاه های حرارتی در سال جاری به 250 میلیون مگاوات ساعت رسید که نسبت به سال گذشته 2 درصد رشد داشته است، گفت: سوخت معادل نیروگاه های تولید برق است. مصرف برای دستیابی به این تعداد تنها یک درصد بیشتر از آن در سال گذشته است
به گزارش بارنا. اسماعیل نمازی افزود: این مهم بیانگر آن است که نیروگاه ها و مجموعه انرژی کشور به سمت افزایش راندمان، استفاده از نیروگاه های پربازده و توسعه بخش بخار در نیروگاه های کشور حرکت می کنند و این روند باعث شده تا بتوانیم تولید بیشتری داشته باشیم. با سوخت کمتری برای انجام آن
وی با اشاره به اینکه تولید برق از نیروگاه های حرارتی در هشت ماهه امسال بیش از 250 میلیون مگاوات ساعت بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد رشد داشته است، ادامه داد: 57 درصد از این تولید مربوط به واحدهای سیکل ترکیبی (بالا) است. تولید انرژی آنها به 145 میلیون مگاوات در ساعت رسید که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد افزایش داشت.
نمازی با اشاره به اینکه بیشترین سهم تولید برق در سال جاری مربوط به نیروگاه های سیکل ترکیبی با راندمان بین 45 تا 55 درصد بوده است، گفت: نیروگاه های سیکل ترکیبی به عنوان واحدهای تولید برق دوستدار محیط زیست شناخته می شوند. در این نیروگاه ها تبدیل واحدهای گازی به سیکل ترکیبی یکی از کارآمدترین راه های ارتقای راندمان نیروگاه های حرارتی کشور است که نه تنها برای صنعت برق، بلکه برای محیط زیست و محیط زیست نیز بسیار موثر است. صرفه جویی در مصرف سوخت و اثرات گسترده آن را در سال های آینده شاهد خواهیم بود.
مدیرکل دفتر فنی شرکت انرژی حرارتی با اشاره به اینکه 94 درصد تولید برق کشور بر عهده ایستگاه های حرارتی است، گفت: میزان برق تولیدی از واحدهای گازی طی هشت ماهه امسال پنج افزایش داشته است. درصد نسبت به سال گذشته به 50 میلیون مگاوات رسید. سهم تولید واحدهای گرمایشی به 58 میلیون مگاوات ساعت رسید.
انتهای پیام/