اخبار اخبار تکنولوژی

شیر طلایی چیست؟

تبلیغات بنری


به گزارش آنلاین، شیر زردچوبه در منوی برخی از کافه‌ها به عنوان جایگزینی سالم و بدون کافئین برای قهوه تبلیغ می‌شود، اما این نوشیدنی در واقع نسخه‌ای از نوشیدنی سنتی هندی «haldi doodh» است که اغلب از آن به عنوان جایگزین استفاده می‌شود. یک نوشیدنی درمان خانگی برای سرماخوردگی.

به گزارش اکنون خبرگزاری ایسنامحققان روشی موثر برای ساختن نسخه گیاهی فوری ابداع کرده اند که خواص مفید مواد تشکیل دهنده را حفظ کرده و عمر مفید آنها را افزایش می دهد.

آنتونی سوریامیهارجا، دانشجوی کارشناسی ارشد در دانشگاه جورجیا، می گوید: «این یک نوشیدنی بسیار خوب است، به خصوص اگر بیرون سرد است یا بیمار هستید.» اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی بالقوه آنها. اگر بتوانیم ترکیبات فعال زیستی مانند کورکومین را به شیرهای گیاهی اضافه کنیم تا از نظر تغذیه ای مشابه شیر گاو باشند، چرا که نه؟

با این حال، جداسازی کورکومین از زردچوبه دشوار است و معمولاً به روش‌های استخراج پیچیده شامل حلال‌های آلی، چندین روز زمان و انرژی زیادی نیاز دارد. علاوه بر این، این ترکیب به مرور زمان تحلیل می‌رود و عمر مفید آن کاهش می‌یابد.

بنابراین با الهام از شیر طلایی، Suryamiharja و همکارانش تصمیم گرفتند تا بررسی کنند که آیا راهی برای استخراج کورکومین و ذخیره آن در شیر گیاهی وجود دارد یا خیر. آنها ابتدا پودر زردچوبه را به محلول قلیایی اضافه کردند که pH بالای آن باعث حل شدن بیشتر کورکومین و استخراج آسانتر آن می شود. سپس این محلول قرمز تیره به نمونه شیر سویا اضافه شد و به رنگ زرد تیره در آمد. Suryamiharja و همکارانش محلول را روی pH خنثی حدود هفت تنظیم کردند.

درست مانند اسیدهای با pH پایین، بازهای با pH بالا مصرف آن خوشایند نیست. شیر طلایی کاذب خنثی شده را می توان همانطور که هست مصرف کرد، اما برای حفظ بیشتر آن، محققان آب را از محلول از طریق خشک کردن انجمادی حذف کردند تا پودر شیر طلایی فوری تولید کنند.

این روش نه تنها کورکومین را از زردچوبه کارآمدتر از روش های فعلی استخراج می کند، بلکه کورکومین را در قطرات روغن داخل شیر سویا نیز محصور می کند. این بدان معناست که وقتی کورکومین مصرف می کنیم، بدن ما آن را به عنوان چربی تشخیص داده و هضم می کند. بسته بندی کورکومین همچنین از آن در برابر هوا و آب محافظت می کند و عمر مفید آن را افزایش می دهد.

اگرچه این تحقیق به دلیل محتوای اسید آمینه بالای آن به طور خاص بر روی شیر سویا متمرکز شده است، محققان می گویند که می توان آن را برای سایر شیرهای گیاهی نیز به کار برد تا گزینه هایی برای کسانی که به سویا آلرژی دارند ارائه دهد. علاوه بر این، روش استخراج مبتنی بر pH را می توان با سهولت و کارایی یکسان بر روی ترکیبات مختلف گیاهی استفاده کرد. به عنوان مثال، زغال اخته سرشار از آنتوسیانین است که یکی دیگر از پلی فنول های محلول در آب است.

اگرچه قبل از عرضه شیر طلایی در فروشگاه ها باید تحقیقات بیشتری انجام شود، نتایج اولیه امیدوارکننده است. Suryamiharja اظهار داشت که شیر طلایی تحقیق طعم خوبی دارد.

این گروه تحقیقاتی امیدوار است که نتایج تحقیقات آنها شیمی پشت نوشیدنی طلایی را توضیح دهد و ارزش غذایی نوشیدنی را برای کسانی که از آن لذت می برند بهبود بخشد.

5858

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *