اخبار اخبار عمومی

فاطمه دختر تندرستی که در میان معلولان ذهنی نگهداری شد/ پاسخی به تکذیب بهزیستی: فاطمه در فاصله سال‌های ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۸ کجا زندگی می‌کرد؟

تبلیغات بنری


رویای پدر: حفظ سلامت یک دختر عقب مانده ذهنی به مدت 17 سالوی گفت: شفاف سازی روابط عمومی بهزیستی استانداری فارس که با انتشار متنی سعی در تکذیب این گزارش داشت سند دیگری است که صحت این مطلب را تایید می کند.

بهروز مروتی توضیح داد: روابط عمومی بهزیستی استان فارس در متن پاسخنامه خود آورده است که «مدجو (ف.الف.) در مدت اقامت حضرت علی اصغر از بدو پذیرش تا سنین سن در اختیار ایشان در شهرستان مرودشت باقی مانده است. از سه نفر که پس از آن تشخیص داده شد که وی دچار مشکلات روانی و شناختی شده است، با تصمیم کمیته پزشکی به موسسه خیریه نرگس منتقل شد و حضور این دختر در موسسه نرگس قطعی شد.

مرفوتی ادامه داد: در این متن همچنین آمده است «از آنجایی که انجمن خیریه نرگس دارای بخش ها و فعالیت های مختلفی است، فرد مذکور در «پناهگاه کوچک دختران» این مؤسسه زندگی می کرد و به همین دلیل زندگی این دختر در این مؤسسه تأیید شد. برای ایجاد سرپناه از روابط عمومی بهزیستی استان فارس، در حالی که «سرپناه‌های کوچک» بر اساس دستورالعمل‌های مشخص و زیر نظر «منطقه توانبخشی» برای نگهداری از معلولان ذهنی و بی‌خانمان‌ها یا بی‌خانمان‌ها ایجاد می‌شود. نگهبان.

بیشتر بخوانید:

روایتی از مدیر کمپین معلولان از حادثه هولناک/ دختر سالمی که 17 سال معلول ذهنی ماند.

این فعال حوزه معلولان با اشاره به اینکه شاهد دیگری بر عدم صداقت بهزیستی استان فارس در تکذیب مطلب مذکور وجود مکاتبات جمعیت خیریه نرگس با بنیاد رفاه اجتماعی در خصوص این دختر است و افزود: به عنوان مثال وی به نامه شماره 1481/م/111 مورخ 02/10/1402 اشاره کرد که با توجه به اینکه توانخواه از ابتدا شرایط پذیرش در این مرکز را نداشت، به طور موقت و از سر نگرانی پذیرفته شد. برای همکاری با بهداشت و درمان و طبق آخرین کمیته پزشکی (تاریخ 08/04/1401 شمسی) وضعیت وی غیرمعمول تشخیص داده شد که دارای معلولیت بوده و حضور وی در مرکز غیرموجه و غیرقانونی است. اقدامات او که برای دیگر قدرت طلبان خطرناک و غیرمنتظره است، مستلزم اقدام فوری در خصوص برکناری وی است.» این بدان معناست که مسئولان بهزیستی استان فارس از نبود معلولیت و ناتوانی ذهنی در فاطمه آگاه بوده و عمداً وی را به مراکز دیگر منتقل نکرده اند.

مروتی گفت: بر اساس این نامه و مستندات موجود، جمعیت خیریه نرگس به صراحت اعلام کرده است که این فرد از ابتدا شرایط پذیرش در این مرکز را نداشته و این مهر تایید دیگری بر اصالت است. نامه یک گزارش

وی درباره سایر نکات مهم در خصوص آخرین گزارش تصریح کرد: نکته اول نامه مذکور خطاب به محسنی رئیس بهزیستی شیراز است که رونوشتی از آن برای هوشیار مدیر کل، جعفری عامل توانبخشی و بازرسی فضلی ارسال شده است نه اجتماعی. معاون. اگر «فاطمه» یک پرونده اجتماعی بود، چرا مکاتبه با حوزه توانبخشی بود نه با نماینده اجتماعی؟

مدیر کمپین معلولان افزود: نکته دوم این است که مسئولان بهزیستی فارس باید روندی را که پیام مذکور در سامانه اتوماسیون بهزیستی شیراز طی کرده و بر اساس آن چه اقدامی انجام شده است، روشن کنند؟

فاطمه، دختر سالمی که در بین معلولان ذهنی نگهداری می شد/مراقبت: تکزیت; مدیر کمپین معلولیت: فاطمه بین سال‌های 2007 تا 2018 کجا زندگی می‌کرد؟

مرفوتی با اشاره به اینکه حتی در سابقه نامه نگاری ها نیز تناقض وجود دارد، گفت: طبق دادنامه بهزیستی، «فاطمه» در سال 1386 به مرکز نرجس منتقل شد، این در حالی است که دستورالعمل ایجاد سرپناه برای معلولان ذهنی در سال 1386 ابلاغ شده است. 2011 شمسی و خانه خیریه نرجس در سال 2008 صادر شد و در سال 2018 به بهره برداری رسید. بنابراین سوال مهم این است که فاطمه بین سالهای 1387 تا 1398 کجا زندگی می کرد؟

این مدافع در حوزه معلولان، تبدیل پرونده توانبخشی فاطمه را به اجتماعی نیز دانست و اذعان داشت: بهاستی در پایان پاسخ خود عنوان کرد که این بیمار اکنون خود را برای زندگی مستقل آماده می کند و این روند در حال انجام است. بر این اساس.» به رهنمودهای حوزه اجتماعی، بنابراین سوال مهم این بخش از پاسخگویی بهزیستی استان فارس این است که چرا پرونده توانبخشی به یکباره به یک پرونده اجتماعی تبدیل شد و اگر فاطمه از ابتدا یک پرونده اجتماعی بود، چرا؟ کلیه مکاتبات و اقدامات از جمله کمیته های پزشکی در این زمینه: آیا توانبخشی تکمیل شده است؟

بیشتر بخوانید:

واکنش بهزیستی به خبر شکنجه دختر سفیدپوست در مرکز خیریه

مروتی با اشاره به اینکه بهزیستی در پاسخ دوم خودکشی فاطمه را تکذیب کرده است، گفت: با توجه به نامه های موجود چرا این اداره با اعلام مکتوب موسسه نرگس به مشکل رسیدگی نکرد؟ یا اگر بسته به امکانات در این خصوص اقدامی صورت گرفته است، بهتر است بهزیستی اقدامات انجام شده در این خصوص را تشریح کند.

وی افزود: همچنین چرا بهزیستی فارس به تکذیب خودکشی فاطمه اکتفا کرده و با سایر موارد مطرح شده از جمله «ممانعت نکردن وی یا تشخیص اینکه وضعیت فاطمه مربوط به حوزه توانبخشی است یا حوزه اجتماعی» تعاملی نداشته است؟

مدیر کمپین معلولین اظهار داشت: تمامی موارد مطرح شده در پاسخنامه فارس کر منجر به افزایش ابهام در مورد پرونده فاطمه شده است و عدم اعلام محل بازداشت فاطمه توسط فارس در طی سال های 1386 تا 1397 یکی از دلایل آن تلقی می شود. و شواهد دیگر از عدم شفافیت بهزیستی و دست بهزیستی برای پاسخگویی به این موضوع شناخته شد.

این فعال اجتماعی تصریح کرد: اما نکته اصلی اینجاست که آیا سازمان بهزیستی آماری برای افراد بدون معلولیت ساکن در سرپناه ها دارد؟ اگر این آمار موجود باشد، بهزیتی سال‌هاست که دست به یک عمل غیرقانونی می‌زند و فاطمه نیز از این قاعده مستثنی است، بی‌توجهی و ظلم عمدی بهزیتی نسبت به این دختر به‌طور خودکار ثابت می‌شود.

وی با اعلام آمادگی برای ارائه کلیه مدارک به مراجع قضایی، اظهار داشت: از مدت ها قبل امید خود را به بازرسی و حفاظت از بنیاد تعاون از دست دادیم زیرا آنها از موضوع این پرونده مطلع بودند و هیچ اقدامی انجام ندادند موضوع آزادی فاطمه اکنون به قوه قضائیه ارائه خواهد شد. قاضی باید با توجه به ظلمی که به دختر 17 ساله وارد شده، قاطعانه با افراد خاطی برخورد کند و به آنها درس عبرت بدهد.

مروتی در پایان خاطرنشان کرد: اکنون که بهزیستی استان فارس اعلام کرده حق شکایت را برای خود محفوظ می دارد، با توجه به مدارک موجود، بنده نیز اعلام کرده ام که شکایت آنها را قبول دارم و حتی در خصوص حضرت فاطمه (س) مایل است با مدیران بهزیستی استان فارس گفتگو کند.

47232

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *