به گزارش خبرگزاری الخبرآنلاین و به نقل از گجت نیوز، برخی از دانشمندان بر این باورند که ما اولین تمدن پیشرفته روی این سیاره نیستیم. به گفته آنها، تمدن دیگری زودتر بر روی زمین پدید آمد و به دلایلی منقرض شد. طبیعتاً هیچ مدرک محکمی در این زمینه یافت نشد. با این حال، به تازگی قدیمی ترین مقبره جهان کشف شده است.
قدیمی ترین گورستان جهان برخی باورهای قبلی را رد می کند
اگر انتظار دارید که قدیمی ترین گورستان جهان به تمدن دیگری متصل شود و در نهایت با یوفوها و موجودات فضایی همراه شود، مطمئناً شما را ناامید خواهیم کرد. این گورستان متعلق به یکی از گونه های منقرض شده نسل بشر است. گونه ای که مغز نسبتا کوچکی داشت و تصور می شد قادر به انجام رفتارهای پیچیده نیست.
داستان از سال 2023 شروع شد. زمانی که گروهی از دیرینه شناسان زیر نظر… لی برگر بقایای انسانی نالدی در عمق 30 متری پیدا شد. مرد نالدی نوعی انسان عصر حجر بود که گاهی در درختان زندگی می کرد. بقایای آنها در زیر مجموعه غاری در منطقه گهواره بشریت کشف شد. این منطقه در آفریقای جنوبی قرار دارد و به عنوان میراث جهانی یونسکو به ثبت رسیده است.
جمجمه همو نالدی.
پیش از این اعتقاد بر این بود که قدیمی ترین گورستان جهان با 100000 سال قدمت متعلق به مردی خردمند (هومو ساپینس) است. با این حال، کشف جدید دیرینه شناسان بسیار قدیمی تر است. این کشف جدید همچنین باورهای قبلی دانشمندان در مورد تکامل انسان را به چالش می کشد. آنها معتقد بودند که پس از افزایش اندازه مغز، انسان ها قادر به انجام فعالیت های معناداری مانند دفن مردگان هستند.
اما اکنون مشخص شده که قدیمی ترین گورستان جهان متعلق به قوم نالدی است و قدمت آن به 200 هزار سال پیش بازمی گردد. پای نالدی حدود 1.5 متر طول داشت و مغزش بزرگتر از پرتقال نبود. این ربات دارای انگشتان خمیده بود و می توانست ابزارهای مختلفی را با دستان خود نگه دارد. پاهای انسان سانان نیز برای راه رفتن ساخته شده است.
کشف قدیمی ترین گورستان در جهان خطی بودن تکامل انسان را کاملا زیر سوال برده است. در این گورستان بقایای 5 نفر باقی مانده است. نشانه های مختلف نیز نشان می دهد که این نوع انسان به عمد چاله ای کنده و سپس آن را پر کرده است. البته دفن مردگان تنها رفتار پیچیده انسان های نالدی نیست.
دیرینه شناسان توانستند علامتی شبیه به هشتگ را در یکی از ستون های مجاور ببینند. این مورد نشان می دهد که انسان نالدی توانایی درک اشکال هندسی را داشته است. برای یادآوری باید گفت که انسان نالدی بین کپی یا میمون و انسان امروزی قرار می گیرد.

دیرینه شناس لو برگر در غار ستاره در حال ظهور در آفریقای جنوبی، جایی که بقایای هومو نالدی در آن یافت شد.
بنابراین می توان گفت که انسان ها در انجام رفتارهای نمادین تنها نیستند و حتی ممکن است برای اولین بار آنها را آغاز نکنند. دکتر آگوستین فوئنتس، استاد دیرینه شناسی در دانشگاه پرینستون نیز اعتقاد مشابهی دارد.
او تاکید می کند که اکثر دانشمندان نمی خواهند باورهای قبلی خود را در مورد چگونگی تکامل انسان تغییر دهند. به گفته آنها، با افزایش اندازه مغز، انسان ها پیشرفته تر شدند. اگرچه ممکن است تدفین ها، آثار معنادار و حتی هنر تاریخ پیچیده، پویا و کهن تری نسبت به انسان های امروزی داشته باشند.
با وجود تمام این توضیحات، دکتر کارول وارد، استاد مردم شناسی دانشگاه میسوری، اعتقاد دیگری دارد. به گفته وی، خطوط و تزیینات روی ستون های غار ممکن است در زمان دیگری توسط حکیمان ایجاد شده باشد. او همچنین معتقد است که باید توضیحات احتمالی دیگری برای قدیمی ترین گورستان جهان بررسی شود. شاید پسر نالدی فقط سعی می کرد از شر اجساد خلاص شود.
227227
khabaronline به نقل از رابو