
تخم مرغ
به گزارش نمناک، تخم مرغ حاوی سالمونلا است. روشهای پخت تخممرغ نیاز به حرارت ملایم آنها برای مدت کوتاهی دارد که ممکن است باکتریها را از بین نبرد. نگه داشتن تخم مرغ در دمای اتاق برای هر دوره زمانی باعث رشد باکتری در آن می شود و میزان آسیب آن به مرور زمان افزایش می یابد. پس بهتر است تخم مرغ را تازه مصرف کنید و حتی به صورت پخته آن را برای مدت طولانی نگهداری نکنید.
سیب زمینی
سیب زمینی هایی که در محیط های گرمتر و برای مدت طولانی تری نسبت به تخم مرغ یافت می شوند می توانند باعث بیماری شوند. پس باید آن را در جای خنک نگهداری کنید زیرا باکتری ها در محیطی با اکسیژن کم روی سطح سیب زمینی زندگی می کنند و وارد بدن می شوند.
اسفناج
اسفناج نیز مانند چغندر یکی دیگر از مواد غذایی حاوی نیترات است. برای اینکه نیترات این غذاها به بدن شما منتقل نشود، بهتر است اسفناج را به صورت خام مصرف کنید یا در صورت طبخ آن را فورا مصرف کنید.
برنج
برخی غذاها هستند که بعد از مدتی سم تولید می کنند. به عنوان مثال، برنج باقی مانده می تواند حاوی میکروارگانیسم های زیادی باشد که تعداد آنها در دمای اتاق افزایش می یابد. پس اگر قصد پخت برنج و استفاده از آن را دارید، در اولین فرصت آن را در یخچال قرار دهید.
یک جوجه
مرغ خام مانند تخم مرغ حاوی سالمونلا است و زمانی که در دمای اتاق باشد، محل رشد باکتری ها خواهد بود. اگر بعد از مدت ها آن را در مایکروویو قرار دهید، نمی توانید آن را به غذای سالم تبدیل کنید. علاوه بر این، همانطور که قبلا ذکر شد، مصرف مجدد مرغ پخته و خنک توصیه نمی شود.
روغن های منجمد در هوای سرد
روغن زیتون، روغن کانولا، روغن بذر کتان و سایر روغنهای دانه گیاهی سرشار از امگا 3 و سایر چربیهای غیراشباع هستند که فواید زیادی دارند اما به دما حساس هستند. گرم کردن یا گرم کردن مجدد غذاهای حاوی این روغن ها باعث ناپایداری و مضر بودن آنها برای بدن می شود.
غذاهای چرب
غذاهای چرب مانند سیب زمینی سرخ کرده را به هیچ وجه نباید دوباره گرم کرد زیرا عوامل باکتریایی در آنها افزایش می یابد اما اگر مجبور به گرم کردن آنها هستید باید درجه حرارت را تا حد امکان کاهش دهید.
غذای رستوران
غذای رستورانی اصلاً غذای نگهداری خوبی نیست. غذاهای رستورانی نمی توانند به اندازه کافی در برابر رشد باکتری ها و میکروب ها مقاومت کنند و معمولاً برای نگهداری در فریزر مناسب نیستند. پس بهتر است این غذاها را در همان رستوران بخورید و برای فردا ذخیره نکنید.
غذاهای دریایی
ماهی تازه حاوی امگا بسیار سالم است، اما خطر تولید سموم در آن وجود دارد و به راحتی فاسد می شود. باکتری های موجود در فضولات ماهی به سرعت در دمای بسیار گرم رشد می کنند. حتی دمای اتاق هم آن را خراب می کند. هرگز ماهی را بیش از دو ساعت در یخچال نگذارید و آن را تازه مصرف کنید.
jahannews به نقل از یستا