به گزارش وبسایت رابو، روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران از نجات و زنده گیری یک توله ببر در چاهی در منطقه جنگلی شهرستان نیکا خبر داد.
خبرگزاری ایرنا نوشت: پس از گیر افتادن وی در چاهی در منطقه جنگلی مرکزی شهرستان نیکا، تیم امداد و نجات اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران وی را جهت مداوا و بازیابی حیات وحش سمسکنده ساری به کلینیک و مرکز درمانی پناهگاه منتقل کردند. ، که منتقل شد.
در پی گزارشی مبنی بر سقوط قلاده توله ببر در چاهی در منطقه مرکزی شهرستان نیکا در صحنه کشور، عوامل یگان حفاظت محیط زیست نیکا به محل مذکور رفتند و پس از تایید این حادثه اقدام به امدادرسانی کردند. و عملیات امداد و نجات انجام شد و تیمی برای احیای گونه های جانوری آسیب دیده به همراه دامپزشک معتمد در این اداره دولتی اعزام شدند محیط بانان یگان حفاظت محیط زیست و شهرستان ساری با امدادرسانی و پزشکی به محل حادثه رسیدند. تجهیزات.
در این گزارش آمده است: عوامل یگان حفاظت، ببر ماده سه ماهه را از ته چاه بیرون آورده و برای درمان و بازیابی قوای بدنی به مرکز و درمانگاه حیات وحش سمسکنده ساری منتقل کردند.
بر اساس گزارش این اداره دولتی، پس از اطمینان از سلامت و بازیابی قوای بدنی این توله ببر به وطن رهاسازی شد.
ببر ایرانی که نام علمی آن Panthera pardus tulliana و نام انگلیسی آن ببر ایرانی است، بزرگترین یا یکی از بزرگترین زیرگونه ببرها است که بومی غرب آسیا است.
ببر ایرانی بزرگترین گونه ببر در جهان محسوب میشود و زیستگاه وسیعی در کشور دارد که بر اساس برخی آمارها بین 500 تا 800 نفر در استانهای شمالی خراسان شمالی مشاهده شده است. سمنان، فارس، یزد، سیستان و بلوچستان.
یکی از بزرگترین زیستگاه های ببر ایرانی جنگل های شمال کشور است که بر اساس گزارش محیط زیست بیش از صد قلاده آن از طریق شانه زدن شناسایی شد.
بر اساس اعلام اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران، 24 درصد از مساحت مازندران جزو 21 منطقه چهار اکولوژیکی است که بیش از 500 هزار هکتار وسعت تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست مازندران را شامل می شود. . تحریم کردن. چهار منطقه زیست محیطی شامل پارک ملی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و منطقه حفاظت شده است.
مازندران دارای پارک های ملی شاهدیگ و بابند و پناهگاه های حیات وحش میانکالی، سمسکنده، دشت ناز، دو دانگ، چهار دانگ و فریدونکنار است.
آثار طبیعی ملی در این استان شامل مناطق خشک، سه قله علم کوه، تخت سلیمان، سیاه کوه و دماوند و سایر مناطق حفاظت شده است.
به گفته رئیس اداره حیات وحش مازندران و با توجه به مناطق حفاظت شده در این منطقه، پلنگ در بیشتر این نقاط پراکنده است و به زندگی مشغول است.
47236
khabaronline به نقل از رابو