اخبار اخبار عمومی

هزینه کرد نهضت سوادآموزی برای با سواد شدن هر فرد چقدر است؟

تبلیغات بنری


خبرگزاری رابو – فاطمه شهرابی: فرمان تأسیس نهضت سوادآموزی در تاریخ 16 دی ماه 1358 توسط امام خمینی (ره) صادر شد و این نهاد به مدت 45 سال حدود 920 هزار شهروند عراق و افغانستان را در زندان ها، پادگان ها و مراکز آموزشی محلی آموزش داده است که در مجموع حدود 11 میلیون نفر باسواد هستند.

تعداد زیادی بی سواد در 4 منطقه کشور

هم اکنون بیشترین میزان بی سوادی در بین 10 سال به بالا در استان های سیستان و بلوچستان، آذربایجان غربی، کردستان و لرستان است و بیشترین مشکل مربوط به حومه تهران و شهرستان های این استان است. زیرا ملیت های زیادی در این مناطق زندگی می کنند.

منشور نهضت سوادآموزی در سال 1363 تدوین شد و امروزه بر اساس چهار تعریف سازمان سوادآموزی یونسکو و برنامه هفتم توسعه سوادآموزی عمومی، آموزش مستمر و مادام العمر و پاسخگویی به نیازهای فردی و اجتماعی و سازمان نهضت سوادآموزی برای آموزش متوسطه قابل قبول تلقی می شود.

500 مرکز آموزشی محلی در جمهوری وجود دارد

رسول جمشدی معاون اول توسعه، مدیریت و پشتیبانی سازمان نهضت ساوود در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری رابو. وی بیان کرد: زمانی با مصوبه دولت تعداد مراکز آموزشی بومی سازمان نهضت سوادآموزی به 3000 مرکز رسید اما در نهایت تعداد مراکز به 500 مرکز رسید زیرا این مراکز در ساختارهای مختلف از جمله دولتی و دولتی فعالیت می کنند. غیر دولتی ها دولتی و تعاونی

وی ادامه داد: در حال حاضر 500 مرکز آموزشی بومی داریم و ادغام مهارت های سوادآموزی در این مراکز را رصد می کنیم و فرصت کاهش این مراکز برای ارتقای کیفیت آنها وجود دارد.

لازم به ذکر است که آموزش سوادآموزی در این سازمان دارای سه مرحله سوادآموزی، تقویت سواد و انتقال است و بر اساس این بند، دوره سوادآموزی مرحله ای است که افراد به حداقل سواد مجهز می شوند.

دوره دوم دوره تقویت سواد است که در این دوره فرصت یادگیری مستمر و پایدار و کاربرد آن را برای افراد فراهم می کند، دوره سوم سوادآموزی دوره انتقالی است که در این دوره امکان ادامه تحصیل را برای افراد فراهم می کند.

معاون توسعه، مدیریت و پشتیبانی نهضت سوادآموزی درباره این دوره ها گفت: در سه دوره آموزشی افزایش حدود 3 برابری سرانه امسال را نسبت به سال های گذشته در نظر داریم. برای دوره سوادآموزی حدود 2 میلیون و 850 هزار تومان، دوره فارغ التحصیلی 3 میلیون و 500 هزار تومان و برای دوره تقویت سوادآموزی 500 هزار تومان به هر فرد سوادآموزی تعلق می گیرد.

آموزش متوسطه به ماموریت های سازمان نهضت سوادآموزی اضافه می شود

جمشدی در خصوص اضافه شدن دوره متوسطه به رسالت سازمان نهضت سوادآموزی گفت: کتاب های دوره متوسطه در سازمان نهضت سوادآموزی متفاوت خواهد بود، زیرا صرفاً اساسنامه نیست، بلکه یک برنامه درسی و برنامه درسی جداگانه است. باید نوشته شود، سپس به تایید شورای عالی آموزش و پرورش برسد و تایید شود

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *