واکنش کرملین به ترور هنیه در ایران
اخبار اخبار جهان

واکنش کرملین به ترور هنیه در ایران

تبلیغات بنری


به گزارش رابو از رسانه های روسی، دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه در نشست خبری افزود: این گونه اقدامات با تلاش برای برقراری صلح در منطقه در تضاد است.
وی ادامه داد: ما معتقدیم که چنین اقداماتی با هدف مقابله با تلاش ها برای برقراری صلح در منطقه انجام می شود و علاوه بر آن می تواند به طور قابل توجهی وضعیت منطقه را بی ثبات کند.

خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران گزارش داد که اقدام وحشیانه و بزدلانه رژیم صهیونیستی در ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) موجی از محکومیت ها را در سراسر جهان برانگیخته است.
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای اعلام کرد: شهادت دکتر اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و یکی از محافظان وی در تهران بر اثر هدف قرار دادن محل سکونت آنان. علل و ابعاد این حادثه در حال بررسی است و نتایج متعاقبا اعلام خواهد شد.

پیشتر وزارت خارجه روسیه در بیانیه ای اعلام کرد: مسکو کشته شدن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس فلسطین در حمله موشکی به اقامتگاه وی در تهران را به شدت محکوم می کند.

در این بیانیه آمده است: هانیه زمانی که به دعوت رسمی برای شرکت در مراسم تحلیف مسعود مزاکیان به عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران در تهران بود مورد حمله قرار گرفت.
وزارت خارجه روسیه افزود: واضح است که عاملان این جنایت سیاسی از عواقب جدی این اقدام برای کل منطقه آگاه بودند. شکی نیست که کشته شدن اسماعیل هنیه تأثیر بسیار منفی بر روند ارتباطی حماس و اسرائیل با هدف تدوین شرایط قابل قبول دوجانبه برای آتش بس در غزه دارد.
در بخشی دیگر از این بیانیه آمده است: بار دیگر از همه طرف‌های ذی‌ربط قویاً می‌خواهیم خویشتن‌دار باشند و از اقداماتی که می‌تواند منجر به وخامت چشمگیر اوضاع امنیتی در منطقه و درگیری مسلحانه گسترده شود، خودداری کنند. .

در همین راستا، میخائیل بوگدانوف، دستیار رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه، ترور اسماعیل هنیه رهبر حماس را یک جنایت سیاسی کاملا غیرقابل قبول توصیف کرد. معاون وزیر خارجه روسیه افزود: این اقدام یک ترور سیاسی کاملا غیرقابل قبول است و منجر به تشدید بیشتر تنش ها می شود.
آندری نستاسین، معاون دیگر سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز گفت که کشورش ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس را به شدت محکوم می کند. وی در جمع خبرنگاران افزود: این ترور تاثیر منفی بر مذاکرات اسرائیل و حماس و همچنین تلاش برای دستیابی به آتش بس دارد.

سفارت فدراسیون روسیه در تهران نیز اعلام کرد: ما از اقدام شرم آور ترور اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی حماس در تهران بسیار شوکه شدیم.
در بیانیه سفارت آمده است: این حادثه یک جنایت سیاسی کاملا غیرقابل قبول است که باعث افزایش تنش در خاورمیانه می شود و تأثیر منفی بر مذاکرات برای پایان دادن به خصومت ها در نوار غزه خواهد داشت.

پسکوف درباره سخنان مشاور دفتر زلنسکی درباره آماده شدن برای مذاکره: او توضیحات دقیقی ندارد

سخنگوی کرملین در بخشی دیگر از سخنان خود درباره سخنان میخائیلو پودلیاک، مشاور رئیس ستاد ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درباره آمادگی برای مذاکره با روسیه گفت: این اظهارات فاقد توضیحات دقیق است.
پسکوف افزود: ما قبلاً سخنانی از مقامات کیف در سطوح مختلف (در مورد آمادگی برای مذاکره) شنیده ایم، اما آنها توضیح دقیقی ارائه نکرده اند. این موضوع هر از گاهی توسط کی یف مطرح می شود، اما بدون پرداختن به جزئیات.
سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه همچنان بر آمادگی مستمر این کشور برای روند مذاکرات (با هدف حل دیپلماتیک مناقشه اوکراین) تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری تاس، پودولیاک، مشاور رئیس ستاد زلنسکی که قبلا قاطعانه اعلام کرده بود مذاکره مستقیم با مسکو غیرممکن است، از ایده تماس ها حمایت کرد، اما گفت که کی یف بر احترام به تمامیت ارضی خود اصرار دارد.
بر اساس گزارش رسانه های روسی، مسکو پیش از این آمادگی خود را برای مذاکره با کی یف درباره راه حل مناقشه اعلام کرده و پذیرش واقعیت های جدید منطقه ای پس از عملیات نظامی ویژه روسیه در اوکراین را یکی از شروط مهم آغاز جنگ توصیف کرده است. این مذاکرات

دیمیتری کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین، روز چهارشنبه سوم اوت 1403 هجری قمری، در دیدار با همتای چینی خود، از آمادگی کشورش برای مذاکره با روسیه به منظور «دستیابی به صلحی عادلانه و پایدار» صحبت کرد.
پسکوف، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری روسیه نیز به این سخنان پاسخ داد و گفت: جزئیات در این زمینه مهم است و ما هنوز اطلاعاتی در مورد آنها نداریم. از این رو نیاز به شفاف سازی وجود دارد.

واکنش کرملین به ترور هانیه در ایران

سخنگوی کرملین در پاسخ به سوالی در این نشست خبری گفت: پرداخت 400 هزار روبل در ازای انعقاد قرارداد نظامی برای شرکت در عملیات نظامی ویژه روسیه (در اوکراین) نشان دهنده تغییر در وظایف این عملیات نیست. ، اما با هدف حمایت از رزمندگان و خانواده های آنها.
این سخنان پس از آن بیان شد که رئیس جمهور روسیه در روز چهارشنبه 10 آگوست 1403 فرمانی را امضا کرد که بر اساس آن از ماه اوت تا پایان سال جاری 400000 روبل به شهروندان روسیه که با نیروهای مسلح این کشور قرارداد همکاری دارند اعطا می شود. . چون برای شرکت در عملیات ویژه نظامی ثبت نام می کنند و حقوق می گیرند.
پیش از این، این رقم 195 هزار روبل بود.

بر اساس اعلام بانک مرکزی روسیه، هر دلار آمریکا در روز چهارشنبه 10 آگوست با 86.33 روبل مبادله می شود. بر اساس این نرخ، 400 هزار روبل معادل 4633 دلار است.

به گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه در 21 فوریه 2022 (2 مارس 1400) با انتقاد از بی توجهی غرب به نگرانی های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری های مردمی دونتسک و لوهانسک در منطقه دونباس را به رسمیت شناخت. .
سه روز بعد، در روز پنج‌شنبه 5 مارس 1400، پوتین اقدام نظامی علیه اوکراین را آغاز کرد که آن را «عملیات ویژه» نامید و بدین ترتیب روابط پرتنش مسکو و کی‌یف را به یک رویارویی نظامی تبدیل کرد و این جنگ همچنان ادامه دارد. .

310310

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *