معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران گفت: قبل از فعالیت اردوی اجتماعی بیش از 32 مرحله برنامه ریزی برای ساماندهی کودکان اجرا شد که همه این طرح ها ناکام ماند اما هماهنگی و رویکرد مدیریت شهری و بدنه گروههای بیرونی شهرداری از جمله مراقبتهای اجتماعی باعث شد که وارد این عرصه شویم، استفاده از نگاه تخصصی، کمک گرفتن از متخصصان و کسب نتایج مثبت در ساماندهی این کودکان دشوار است.
به گزارش خبرگزاری رابو. محمدامین توکل زاده معاون اجتماعی و فرهنگی شهردار تهران در اقامه نماز مسجد النبی(ص) میدان نبوی منطقه هشت که در قالب برنامه زمان بندی و با حضور شهردار این منطقه برگزار شد، گفت: با اشاره به وضعیت شهرداری تهران در ابتدای دوره جاری مدیریت شهری: روزی که مدیران فعلی شهرداری روی کار آمدند، شهرداری تهران 90 هزار میلیارد تومان بدهی داشت و باید از بانک ها وام می گرفت. . هر ماه برای پرداخت حقوق، این مشکلات در حال حاضر حل شده است.
وی افزود: بسیاری از مراکز و رویدادهای ورزشی و فرهنگی به دلیل کرونا تعطیل شدند. با شروع دوره جدید مدیریت شهری و تشکیل کمپ های مختلف، موضوع سبک زندگی را از سطح محله تا سطح خانواده و جامعه هدف قرار دادیم تا برنامه های ویژه ای برای رفع مشکلات اجرا کنیم.
وی با بیان اینکه اولین کمپ ایجاد شده در شهرداری به دلیل شیوع کرونا، کمپ سلامت بود و توکل زاده خاطرنشان کرد: قرارگاه سلامت زمانی در مدیریت شهری ایجاد شد که ویروس کرونا روزانه صدها قربانی در کشور می گرفت. با راه اندازی این کمپ تمامی مراکز شهرداری به عنوان ایستگاه واکسیناسیون فعال شدند و پس از واکسینه شدن 87 درصد شهروندان توانستیم فعالیت های اجتماعی و فرهنگی را از سر بگیریم.
وی تصریح کرد: در این راستا و با برنامه ریزی هایی که در قرارگاه سلامت صورت گرفت و با ایجاد تعامل و هم افزایی بین ادارات با سایر سازمان ها و مجموعه های داخل و خارج شهرداری، موفق به اعزام تیم هایی به منازل معلولان و معلولان شدیم. سالمندان برای انجام کار تزریق موفقیت آمیز واکسن.
نظارت بر خسارات سرمایه در اردوگاه اجتماعی
معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به ادامه برگزاری جلسات مرتبط با موضوع آسیب های اجتماعی در محضر رهبر معظم انقلاب اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب رهنمودهایی را در خصوص موضوع آسیب های اجتماعی ارائه کردند. موضوع آسیب های اجتماعی در 6 جلسه تخصصی. در این جلسات مهم ترین آسیب های اجتماعی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت برای ساماندهی این آسیب ها در شهر تهران ستاد اجتماعی تشکیل شد که نهادهای مختلف را شامل می شد.
توکلی زاده در تشریح وضعیت پایتخت قبل از تشکیل کمپ اجتماعی گفت: قبل از تشکیل قرارگاه اجتماعی ۲۵ هزار معتاد متجاهر در خیابان های پایتخت بودند. اینجا به محلی برای فضاسازی رسانه های بیگانه و برخی شخصیت های مجازی برای تخریب جامعه تبدیل شده است.
وی ادامه داد: رصد وضعیت اجتماعی پایتخت باعث شده تا در دوره کنونی مدیریت شهری و در قالب اردوی اجتماعی، شهردار تهران به صورت هفتگی نسبت به رفع مشکلات بین ادارات و ایجاد هماهنگی و هم افزایی اقدام کند. . برای کاهش آسیب DC.
معاون شهردار تهران به تفویض اختیارات رئیس جمهور شهید به شهردار تهران برای مدیریت آسیب های اجتماعی در پایتخت اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات مربوط به ساماندهی معتادان متجاهر در تهران نبود زیرساخت ها و بسترهای کافی است. برای سازماندهی این افراد.
توکلی زاده افزود: در قرارگاه اجتماعی مقرر شد که شهرداری 5000 تخت برای این منظور فراهم کند. شهرداری با توجه به احساس نیاز در این بخش، نه تنها تعهد خود مبنی بر تامین 5000 تخت را عملی کرد، بلکه 2000 تخت بیشتر از تعهد خود را راه اندازی و اجرا کرد.
توکلی زاده با بیان اینکه علیرغم اجرای طرح های ساماندهی معتادان خیابانی، شهروندان شاهد تداوم حضور این افراد در جامعه بودند، افزود: بسیاری از معتادان خیابانی که پس از ساماندهی به خیابان ها بازگشتند زخم های باز، هپاتیت، ایدز و جوان و جوان بودند. جوان کهولت سن، اختلالات روانی و… وجود داشت و هیچ مرجعی حاضر به رسیدگی به این افراد نبود.
معاون شهردار تهران ادامه داد: شهرداری با رصد این وضعیت وارد موضوع شد، کار میدانی و ساماندهی این افراد را در دستور کار خود قرار داد. اکنون این افراد با کمک نیروهای متخصص در مکان های تخصصی نگهداری و خدمات را دریافت می کنند.
پایان دادن به شکست ها در سازماندهی کودکان کارگر
معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با اشاره به اینکه در اردوی اجتماعی موارد دیگری از جمله ساماندهی کودکان کار مورد توجه قرار گرفت، گفت: قبل از فعالیت اردوی اجتماعی بیش از 32 مرحله برنامه ریزی برای ساماندهی کودکان کار اجرا شد. اما همه این طرح ها با شکست مواجه شدند.
وی با بیان اینکه با بررسی دلایل شکست پروژه های قبلی راهکارهای جدیدی برای رفع دلایل شکست طراحی و اجرا شد، گفت: هماهنگی و همگرایی بین مدیریت شهری و مجموعه های خارج از شهرداری وجود داشت. از جمله مراقبت های اجتماعی که منجر به نگاه تخصصی شد و اجازه داد از متخصصان برای ورود به این حوزه کمک بگیریم.
توکلی زاده با بیان اینکه عده ای از ورود مدیریت شهری برای پایان دادن به مشکلات دیرینه پایتخت انتقاد می کردند، تصریح کرد: ستاد اجتماعی شهر تهران به موضوع ساماندهی متکدیان ورود پیدا کرد. برخی گفتند که این مشکل بر عهده شهرداری نیست، اما معتقدیم این مشکلات مربوط به شهر و منطقه است و به همین دلیل برای آنها برنامه ریزی کردیم.
معاون شهردار تهران در ادامه تشکیل فرهنگسرا را از دیگر اقدامات مدیریت فعلی شهرداری تهران عنوان کرد و با بیان اینکه با رویکردهای جدید فرهنگی، برای اولین بار رویدادهای عمومی بزرگی در این مرکز برگزار شد، عنوان کرد در یک سال گذشته هیچ جشنی بدون همکاری در تهران برگزار نشده است، از جمله این برنامه ها دستیابی به فناوری برگزاری رویدادهایی مانند 10 کیلومتر بود مراسم غدیر، جشن امام الرضایی و مراسم خانوادگی.
توکلی زاده به واکنش ها نسبت به برگزاری برنامه های فرهنگی در پایتخت اشاره کرد و گفت: رئیس جمهور شهید با حضور در مراسم تجلیل از 12 هزار دختر نمونه که به مناسبت ولادت حضرت معصومه (سلام الله علیها) در ورزشگاه آزادی برگزار شد این مراسم را بزرگترین مراسم تولد این بانو در کشور دانستند و در برگزاری مراسمی به طول 10 کیلومتر در غدیر، تاریخ انقلاب اسلامی را دانستند. این مایه مباهات مدیریت شهری است.
برگزاری بزرگترین رویداد ورزشی پرطرفدار در پایتخت
وی به اهتمام مدیریت شهری فعلی پایتخت برای دسترسی مردم به خدمات شهری در تمامی مناطق اشاره کرد و گفت: در حوزه ورزش شهروندی تلاش کردیم اماکن ورزشی تعطیل را احیا کنیم و این مکان ها را با قیمت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم. برای رفع خلأهای گذشته به ارث رسیده از این دوره مدیریت شهری در بخش ورزش.
توکلی زاده به طراحی اولین رویداد ورزشی پرطرفدار پایتخت به نام «قهرمانشهر» اشاره کرد و گفت: در سال اول اجرای این طرح 600 هزار شهروند و در سال دوم یک میلیون نفر در این رویداد شرکت کردند. امسال در سومین دوره مسابقات قهرمانی شهرستان، یک میلیون و 500 هزار شهروند در میادین مختلف ورزشی با یکدیگر به رقابت می پردازند.
به گفته وی، سیتی چمپیون بزرگترین رویداد ورزشی پرطرفدار در پایتخت و حتی کشور است که ابعاد آن در سطح ملی و بین المللی دنبال می شود.
تجهیز 700 مسجد پایتخت به امکانات ورزشی
معاون شهردار تهران به فعالیت های قرارگاه تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: این قرارگاه بر اساس برنامه شهید آرمانعلی واردی فعالیت می کند. امسال 700 مسجد پایتخت در قالب برنامه های اجتماعی و فرهنگی به امکانات ورزشی مجهز شدند. برپایی اردوهای تفریحی و آموزشی برای نسل جوان از دیگر برنامه های این اردو با هدف تربیت نسلی ایده آل برای جامعه است.
در پایان این دیدار صمیمانه جمعی از شهروندان منطقه هشتم گرد هم آمدند که هر کدام با حضور مسئولان به بررسی مشکلات منطقه پرداختند.
انتهای پیام/