پزشکیان: تمام قد در برابر فیلترینگ می‌ایستم/ سعید جلیلی هیچ وعده‌ای برای رفع فیلترینگ نداد
اخبار اخبار فرهنگی

پزشکیان: تمام قد در برابر فیلترینگ می‌ایستم/ سعید جلیلی هیچ وعده‌ای برای رفع فیلترینگ نداد

تبلیغات بنری


مهسا بهداری: دور دوم مناظره ها به پایان رسید و برنامه رسانه ها یکی پس از دیگری تقدیم نامزدها شد. از آنجایی که اکنون رقابت بین سعید جلیل و مسعود مازیکیان است، به نظرات این دو نفر در شرایط انحلال و رسانه ای می پردازیم.

یکی از این کاندیداها تا حدودی طرفدار فیلترینگ یا به عبارتی اعمال محدودیت هاست و نامزد دیگر تا حدودی مخالف فیلترینگ است و معتقد است «برای ارتباط با دنیا به اینترنت بدون فیلتر نیاز داریم».

پیام ها را در X بدون فیلتر ارسال کنید

سعید جلیلی در مناظره اخیر بدون اینکه قولی درباره رفع فیلترینگ بدهد، گفت: باید به جای محدودیت، یک مسئولیت هوشمندانه، روشن، قانونی و غیر سلیقه ای برای تریبون های خارجی و داخلی شکل بگیرد.

وی می گوید: «فضای مجازی به اندازه فضای واقعی با زندگی مردم آمیخته است و وظیفه دولت این است که از فرصت ها حداکثر استفاده را بکند و تهدیدها را به حداقل برساند آیا وقتی صحبت از مسئولیت پذیری به میان می آید، می توان آزادی و حق را حفظ کرد؟

وی با بیان اینکه درود بر علما و کارشناسانی که به موضوع فضای مجازی منفی نپرداخته اند و سعی کرده اند فضای مجازی را خوب بشناسند، سوار آن شوند و بر آن حکومت کنند، می گوید: ایجاد پیام رسان های داخلی مانند بله، روبیکا، سروش، ایتا، نشان، بلد. ، اسنپ، کافه تپسی بازار و باد صبا، بسیار مهم است که فعالانه به موضوع فضای مجازی بپردازند امروزه فضای مجازی در دنیا نقش فزاینده ای در حکمرانی دارد و گفته می شود مرز جدید جایی است که این پلتفرم کاربر موثر و فعالی دارد.

حمید خسروانی، دبیر ستاد سایبری دولت در سایه و از کارکنان ارشد سعید جلیلی، با توجه به اکانت انتخابی 30 فروردین 1400، از حامیان محدود کردن دسترسی مردم به اینستاگرام گفت: «دوقطبی بودن فیلتر و عدم فیلترینگ. سوال اصلی است نه مردم، از… لطفا به جای این محرک های روانی از عدم تکمیل برنامه ششم توسعه در حوزه فناوری اطلاعات، شبکه ملی اطلاعات، دولت الکترونیک و از همه مهمتر صحبت کنید. ، خرابکاری سایبری!»

وی همچنین در کامنت دیگری نوشت: «آقای وزیر، به نظر می رسد پهنای باند موجود ظرفیت برگزاری کلاس های آنلاین را ندارد، امروز من و دانش آموزان چندین ساعت از عمر خود را صرف کاهش پهنای باند پرکاربرد می کنیم. برنامه ها.” برنامه های خارجی مانند اینستاگرام به منظور افزایش پهنای باند دسترسی به سیستم های آموزش مجازی.

جلیلی در میزگرد فرهنگی 5 خرداد گفت: البته فیلترینگ و فضای مجازی پاسخی فرهنگی دارد نه امنیتی.

همچنین چند روز پیش در کانال جنجالی رخ داد مردم!» سعید جلیلی در توییتر خود بدون فیلتر توییت کرد.

قول ایستادن در مقابل فروش فیلترشکن

مسعود مازیکیان یکی دیگر از کاندیدای ریاست جمهوری معتقد است که فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی مانع برخی از شرکت ها شده است، بسیاری از مشاغل را از دست داده ایم و همین امر باعث مهاجرت بسیاری از این منطقه شده است. وی می گوید: اگر رئیس جمهور شوم قطعا در مقابل ممنوعیتی که ایجاد شد و خشم را برانگیخت و بسیاری از شرکت هایی را که در فضای مجازی وجود داشت، نابود خواهم کرد.

به گفته این پزشکان، «دسترسی به فضاهای مستهجن با استفاده از بلوک‌های فیلتر بسیار آسان‌تر شده است» و می‌گوید: «دولت با آزادسازی اینترنت می‌تواند فضا را مدیریت کند، زیرا اگر دولت مدیریت کند، می‌تواند جلوی کاربران را بگیرد. از رفتن به جاهایی که نباید.» مرجع، اما در عین حال باید به مردم اجازه استفاده از این فضا را بدهد. ما در حال حاضر بزرگراه خطوط پهنای باند اینترنت را می سازیم، اما هر 5 متر روی آن سد می گذاریم و این موانع اعصاب کاربران اینترنت را از بین می برد.

وی می افزاید: اگر بخواهیم در آینده از قافله علم، تمدن و هوش مصنوعی عقب نمانیم، اکنون با در نظر گرفتن محدودیت های امنیتی، ارتباط آنلاین با دنیا ضروری است برای فعالیت دانشمندان کوشا در این زمینه باید از کشور خارج شوند: «برای اینکه این دانشمندان کشور ما را ترک نکنند، حقیقت این است که ما فضا را برای فعالان سایبری در کشور آماده نکرده‌ایم».

او قول داد که زیرساخت ها را توسعه دهد و کتباً تأیید کرد که دولتش در برابر فیلتراسیون و فروش عوامل ضد فیلتر ایستادگی خواهد کرد.

حمیده زرآبادی، سخنگوی ستاد انتخاباتی وزارت بهداشت، بخش‌هایی از سخنان مسعود در خصوص تحریم و انحلال را در شبکه اجتماعی ایکس خود بازنشر کرد: «دکتر معاونت درمان، من در مقابل تحریم، انحلال و انحصار در اقتصاد دیجیتال ایستاده‌ام. من با این سه درخواست بخش خصوصی موافقت می کنم و گزارش شفافی را به مردم ارائه خواهم کرد.

پس از بررسی این دیدگاه ها، سوالی مطرح می شود که بررسی دو دیدگاه است: چگونه ممکن است عده ای طرفدار فیلترینگ باشند اما باز هم خودشان از این فضا استفاده کنند؟ به همین دلیل با فریدون صدیقی، غلامرضا نوری قزلجه، کامبز نوروزی، محمود صادقی و کیوان کثیریان گفت‌وگو کردیم تا ابعاد این تناقض را بررسی کنیم.

فریدون صدیقی، کارشناس و استاد ارتباطات در پاسخ به این سوال می گوید: «نکته اصلی ماجرا این است که اکثر کسانی که به عنوان نماینده انتخاب شدند، نقش جدی، مؤثر و پیشرو در فیلترینگ فضای مجازی داشتند، اما خودشان از همین فضا استفاده می کنند و این داستان از نظر سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی بسیار دردناک است، زیرا این تضاد باعث از بین رفتن سرمایه های اجتماعی بالفعل و بالقوه می شود و نباید از این سرمایه ها غافل شد.

فضای مجازی برای مردم عادی بد است نه مسئولان

این موضوع از دیدگاه غلامرضا نوری قزلجا یکی از اعضای شورای اسلامی شهر اصل نفاق است. وی درباره این تعارض می گوید: «این تناقض و نفاق است و وقتی می گوییم نفاق به این معناست که انسان چیزی را برای دیگران نمی خواهد و آن را برای خود می خواهد، این رفتار دو طرف دارد و هر که این راه را طی کند، می خواهد. هرگز در دنیای امروز، صحبت از انحلال و این مسائل، اگر امروز خنده دار نبود، قطعاً مردم باید این دسته از افراد را مستقیماً بشناسند این رفتار و داستان به طور غیرمستقیم حاوی پیام های زیادی است که مردم باید از آن آگاه باشند.

فضای مجازی برای مردم عادی بد است نه مسئولان

قامبیز نوروزی وکیل دادگستری نیز این اتفاق را یک تناقض آشکار و مشترک بین همه مراجع می داند و می گوید: «این یک تناقض آشکار و پایان ناپذیر در سیستم رسانه ای ایران است. رسانه های تلگرام و اینستاگرام که بسیار پرطرفدار هستند، با فیلتر کردن این فضاها، می بینیم که هم مردم عادی و هم مسئولان از این پلتفرم ها استفاده می کنند و دایره نفوذ این پلتفرم ها مدام در حال افزایش است. مقامات دولتی، از جمله وزرا و نمایندگان ایالت، بسیاری از سخنان و پیام های خود را از طریق این پلتفرم ها مانند توییتر (در حال حاضر “

فضای مجازی برای مردم عادی بد است نه مسئولان

محمود صدیقی، نماینده مجلس دهم در پاسخ به این سوال: آیا تناقضی وجود ندارد که همان افرادی که نقش جدی و تاثیرگذاری در انحلال داشتند، اکنون از این فضا برای ارائه برنامه های خود و بیان نظر خود سوء استفاده می کنند؟ ایشان می فرمایند: «تعارضی که در تمام رفتار این دوستان وجود دارد، هر که بگوید استفاده از فضای مجازی برای مردم حرام است، برای خودش حلال است و این ماجرا در همه مطالب موجود است و نتیجه این می شود که هرکسی که داشته است. نقش جدی در انحلال از فضای مجازی برای تبلیغ خود استفاده می کند.»

فضای مجازی برای مردم عادی بد است نه مسئولان

کیوان کثیریان، کارشناس و منتقد سینما و تلویزیون، در نظرش با بقیه کامنت ها فرقی نمی کند، او هم مثل بقیه معتقد است: «کسی که در ایکس و اینستاگرام تبلیغ می کند، می داند حرفه ای ها چه رسانه ای را دوست دارند و چه رسانه ای را دوست دارند. ترجیح می دهند.” دوست ندارم.» آنها می دانند که مردم از تبلیغات رادیویی و تلویزیونی برایشان تأثیر معکوس دارد و می دانند که به همین دلیل کمتر روی آن تمرکز می کنند. البته نامزدها از فضای رسمی تلویزیون استفاده می کنند، اما مهم این است که تیزرهای آنها در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود و چون آن کاندیدای انتخاباتی و تیم رسانه ای اش به خوبی می دانند که ضریب نفوذ در فضای مجازی زیاد است و فرد این را می داند و هیچ تلاشی برای این کار نمی کند. منافق و منافق

فضای مجازی برای مردم عادی بد است نه مسئولان

245245

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *