تقریبا اکثر موسسات و مراجع علمی در دنیا استفاده از اسید اسکوربیک در حد مجاز را برای انسان بی خطر می دانند البته به شرطی که این ماده شیمیایی از مراکز معتبر تهیه شود. در این روش پیشنهاد می کنیم برای خرید اسید اسکوربیک با خلوص بالا، کیفیت فوق العاده و قیمت رقابتی با واحد فروش شرکت بازرگانی بیرسال با شماره تلفن 79885-021 تماس حاصل فرمایید و یا به سایت رسمی این شرکت معروف مراجعه نمایید.
اسید اسکوربیک و دلایل استفاده از آن در صنایع غذایی و آشامیدنی
اسید اسکوربیک یکی از مهم ترین محصولات شیمیایی در صنعت است که توسط رابرت وان در سال 1920 کشف شد. نمونه های آزمایشگاهی خالص این اسید منحصر به فرد به شکل کریستال های جامد به رنگ سفید تا کرم تولید می شود. این ماده ارزشمند دارای فرمول شیمیایی C₆H₈O6 بوده و در انواع خوراکی و صنعتی موجود می باشد. اسید اسکوربیک خوراکی محلول در آب است و طعمی تند و ترش دارد. این محصول به عنوان مکمل پزشکی و به عنوان نگهدارنده در محصولات غذایی استفاده می شود. موارد زیر از مهمترین دلایل استفاده از اسید اسکوربیک در صنایع غذایی و آشامیدنی است:
- تنظیم کننده pH
بازدارنده اکسیداسیون
تقویت کننده رنگ
کاربرد اسید اسکوربیک در صنایع غذایی و آشامیدنی
اسید اسکوربیک خوراکی به عنوان یک نگهدارنده غیر سمی و بی بو در صنایع غذایی کاربرد وسیعی دارد. این اسید ضعیف همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل می کند و از اکسید شدن چربی ها و روغن ها در غذاها جلوگیری می کند در نتیجه غذاها طراوت و اصالت خود را برای مدت طولانی تری حفظ می کنند. علاوه بر این، pH پایین اسید اسکوربیک می تواند از رشد میکروارگانیسم ها جلوگیری کرده و به افزایش ماندگاری محصولات غذایی صنعتی کمک کند.
اسید اسکوربیک خوراکی در طیف وسیعی از صنایع غذایی و غذایی از جمله گوشت های پخته، آب نبات، مربا، ژله، میوه های خشک، پودینگ، پخت، آب میوه ها و غیره استفاده می شود. موارد زیر از جمله رایج ترین کاربردهای اسید اسکوربیک است. اسید اسکوربیک در صنایع غذایی و آشامیدنی عبارتند از:
- محصولات کنسرو شده: تازگی و سالم بودن بسیاری از کمپوت ها و غذاهای کنسرو شده که امروزه در قفسه های اکثر فروشگاه ها به چشم می خورد به دلیل استفاده از اسید اسکوربیک خوراکی در فرآیند تولید و بسته بندی است، زیرا اسیدیته پایین اسید اسکوربیک مانع از تسریع آن می شود. فرآیند هضم این محصولات آسیب دیده و نقش غیر قابل انکاری در طول عمر آنها دارند.
تولید سوسیس و کالباس: از آنجایی که سوسیس و کالباس مواد غذایی فرآوری شده هستند، تولیدکنندگان از اسید اسکوربیک و نیترات ها در فرآیند تولید خود استفاده می کنند تا آنها را برای مدت طولانی تری حفظ کنند و طعم مطلوب خود را حفظ کنند، زیرا مجموع این مواد شیمیایی به آنها اجازه می دهد تا از ابتلا به آنها جلوگیری کنند. خراب شدن و تغییر رنگ، تولید مواد و جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا مانند نیتروزامین ها در این نوع غذاهاست.
آب میوه ها: اصولاً فرآیند تولید آب میوه های طبیعی در کارخانه ها طولانی است و در نتیجه مشخص می شود که در طول فرآیند تولید، امکان تغییر رنگ، طعم و خواص میوه ها وجود دارد و به همین دلیل تولیدکنندگان از اسید استفاده می کنند. برای جلوگیری از اکسیداسیون و تغییر طعم این میوه ها و استفاده از اسید اسکوربیک. به این ترتیب نه تنها ویتامین های مفید موجود در ترکیب میوه حفظ می شود، بلکه به هیچ عنوان قهوه ای نمی شوند و طعم آنها نیز بهبود می یابد.
نانوایی: اسید اسکوربیک درجه غذایی نیز در صنایع غذایی به عنوان یک عامل غنی کننده و حجیم کننده برای آرد و خمیر نان استفاده می شود. عیار خوراکی این ماده تاثیر بسزایی در بهبود بافت نان، کشسانی بیشتر خمیر و کاهش چسبندگی آن دارد. اسید آسکوربیک خوراکی در صنعت نانوایی به نام اسید دهیدروآسکوربیک شناخته می شود.
.png)
اینگینگ بزرگترین تامین کننده مواد شیمیایی در ایران است
خواص بی نظیر اسید اسکوربیک و نقش پر رنگ آن در سلامت انسان باعث شده تا بازار خرید و فروش اسید اسکوربیک در دنیا رونق بیشتری پیدا کند و به همین دلیل شرکت های زیادی در دنیا وجود دارند که این محصول با ارزش صنعتی را ارائه می کنند. از آنجایی که اسید اسکوربیک مصرفی در صنعت دارای درجه خلوص و کیفیت متفاوتی است، لازم است در هنگام خرید به اعتبار برند سازنده، نوع بسته بندی، استانداردهای بهداشتی و سایر عوامل موثر بر کیفیت این محصول توجه شود. به خصوص که گرید خوراکی اسید اسکوربیک به طور مستقیم در صنایع غذایی استفاده می شود و سلامت انسان را هدف قرار می دهد.
به همین منظور پرسال به عنوان واردکننده اصلی محصولات پلیمری و شیمیایی در ایران بهترین اسید اسکوربیک موجود در بازار را مستقیماً از برند چینی Luway خریداری و به صورت عمده در کارتن های 25 کیلوگرمی بهداشتی عرضه کرد. تمامی محصولات این شرکت دارای نشان اصالت و تضمین کیفیت می باشند. همچنین می توانید پس از ثبت سفارش خرید اسید اسکوربیک به انبارهای تهران و بدر انزلی این مجموعه مراجعه کنید. برای دریافت قیمت اسید اسکوربیک خوراکی و یا سفارش آنلاین این ماده از سال گذشته به سایت رسمی این شرکت مراجعه کنید.
jahannews به نقل از یستا