اخبار اخبار فرهنگی

کتاب «کاهن معبد جینجا» یامین‌پور به چاپ بیست و هشتم رسید

تبلیغات بنری


«کشیش معبد جینجا» سفر وحید یامین پور به ژاپن را بازگو می کند و اصالت مردم ژاپن را به زیبایی به تصویر می کشد و مقایسه جالبی بین فرهنگ ایران و ژاپن ارائه می دهد.

نوشته انتشارات امیر کبیر;
چاپ بیست و هشتم کتاب سفر «کشیش معبد جینجا»: نگاهی نو به اصالت و فرهنگ ژاپن از دریچه تجربه وحید یامین پور

«کشیش معبد جینجا» سفر وحید یامین پور به ژاپن را بازگو می کند و اصالت مردم ژاپن را به زیبایی به تصویر می کشد و مقایسه جالبی بین فرهنگ ایران و ژاپن ارائه می دهد.

به گزارش خبرگزاری……………… در ژاپن، سرزمین طلوع خورشید، اصالت مانند خون سرخ در رگ هایش جاری است. این اصالت در خنجر سامورایی‌ها، در گل‌های کیمونوهای زنانه، در قلب‌های مطیع مردم، در چشمان دراز و حساس آنها و در نوشیدن آرام چای سبز ظاهر می‌شود.
از وحید یامین پور نویسنده رمان های پرفروشی چون (نخل و نارنگ) و (ارتداد) دعوت می شود این بار برای شرکت در نمایشگاه صلح هیروشیما به همراه جمعی از هنرمندانی چون مازیار میری و پرویز برستوی به ژاپن سفر کند. . .
او در طول سفر خود با افرادی آشنا شد که در زندگی روزمره خود شرافت و اصالت داشتند.
او دید که سامورایی های امروزی چگونه برای حفظ سنت های خود تلاش می کنند.
او همچنین دید که زنان ژاپنی با وجود زندگی در جامعه مردسالار، اصالت خود را با ظرافت و آراستگی حفظ کردند.
با نگاهی دقیق به آنچه در اطرافش می گذرد، از فرودگاه دبی به هواپیما و از شهری به شهری دیگر در ژاپن، قدرت تحلیل خود را به او واگذار می کند. بیان ملایم و غیررسمی کتاب، مخاطب را به مقایسه فرهنگی ایران و ژاپن می کشاند.
یامین پور در این کتاب به همه چیز از تاریخ و جغرافیا گرفته تا فرهنگ و مذهب پرداخته است تا ما را با سرزمین طلوع خورشید آشنا کند. شناخت واقعیت، نه نوع اسطوره سازی محلی ژاپن.
وحید یامین پور در پایان سفر خود به این نتیجه رسید که اصالت ژاپنی در سادگی و احترام به سنت است.
او همچنین دریافت که: “هر چه به سمت شرق جلوتر بروید، پرتوهای خورشید بر زندگی انسان درخشان تر می شود.”

در بخشی از این کتاب می خوانیم:
هیباکوشا می داند که باید به یک سوال سرنوشت ساز پاسخ دهد که هنوز پرسیده نشده است. این بار نه روی کاغذ، بلکه به چشمان ما نگاه می کند و می گوید: حتماً می خواهید بدانید چرا پس از چنین حادثه تلخی در گذشته، آمریکا را دشمن خود نمی دانیم؟! میزبانان ژاپنی قطعا پیش از این در دیدارهای خود به این موضوع فکر کرده اند و این اولین سوال پس از برشمردن جنایات آمریکایی ها در گفتگو با ایرانی ها است. هیباکوشا ادامه می دهد: ما به سه دلیل از آمریکایی ها کینه نداریم: اول اینکه آمریکایی ها به ما کمک کردند تا مجروحان پس از انفجار بمب را درمان کنیم. با وجود اینکه پول کمک خود را از ما گرفتند، ثانیا ما ژاپنی ها معتقدیم که گذشته را به رودخانه بیندازیم و آن را فراموش کنیم، ثالثاً ما بودایی هستیم و بودایی ها به سرنوشت اعتقاد دارند. از این رو با خود گفتیم: «اگر در چنین روزی توانستیم به این وسیله کشته شویم، دلیل نمی‌شود کینه آمریکایی‌ها را در دل داشته باشیم!»

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *