گزارش مرکز آمار ایران از میانگین قیمت اقلام خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در تیرماه 1403 حاکی از آن است که: در گروه نان و حبوبات، اقلام شیرینی خشک با 2.3 درصد افزایش قیمت نسبت به سال گذشته بیشترین افزایش قیمت را داشته است. ماه گذشته.
به گزارش تسنیم، در این گروه بیشترین درصد افزایش قیمت برای اقلام شیرینی خشک با 2.3 درصد و سبد آش 2.1 درصد نسبت به ماه قبل به ثبت رسیده است.
در گروه گوشتهای قرمز و سفید و فرآوردههای آن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل، مربوط به گوشت گوسفند با 3.3 درصد و گوشت گاو یا گوساله 1.4 درصد بوده و بیشترین کاهش قیمت مربوط به گوشت گوساله بوده است. گروه گوشتهای قرمز و سفید و فرآوردههای آنها نسبت به ماه قبل به میزان 3.3 درصد به گوشت بره و 1.4 درصد مربوط به گوشت گوساله است. قیمت دستگاه مرغ 0.3 درصد است.
در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به گروه شیرخشک با 2.7 درصد و گروه «شیر پاستوریزه» با 2.5 درصد بوده است همچنین در گروه لبنیات 2.7 درصد و شیر پاستوریزه 2.5 درصد کاهش یافت. قیمت «تخم مرغ آماده» 1.9- درصد و «روغن نباتی جامد» 0.4- درصد افزایش یافت.
در گروه میوه ها و خشکبار؛ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «پرتقال» با 27.7 درصد، «سیب» 20.9 درصد و «هندوانه» 13.4 درصد بوده و همچنین بیشترین کاهش قیمت مربوط به هلو با … 23.5 درصد. درصدی است
طبیعتا قیمت هلو در تیرماه ۹۴.۹ درصد نسبت به تیرماه سال گذشته افزایش یافت و این محصول گران ترین محصول سال گذشته محسوب می شود.
در گروه سبزی و حبوبات بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به هویج با 21.4 درصد و بیشترین کاهش قیمت شامل «بادمجان» با 13.6- و «پیاز» با 5.6- بوده است. ٪. و “سیب زمینی” 5.2- درصد.
در گروه شکر، آشامیدنی ها و سایر مواد غذایی بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل در گروه شکر با 6.0 درصد و گروه شکر 5.9 درصد به ثبت رسیده است.
220
khabaronline به نقل از رابو