اخبار اخبار عمومی

کد‌های «QR» شگردی برای کلاهبرداری/ مراقب بروشور‌های QR در اماکن عمومی و مترو باشید!

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رابو، کدهای QR این روزها همه جا هستند، از منوی رستوران ها گرفته تا تبلیغات تلویزیونی و پوسترهای مختلف، این کدها به ما این امکان را می دهند که به راحتی به وب سایت ها دسترسی داشته باشیم یا آنلاین پرداخت کنیم، اما می دانید که آیا کدهای ساده می توانند ابزار کلاهبرداری باشند؟

تقلب کد QR یک تهدید جدی است

متأسفانه، کلاهبرداران از این کدهای QR استفاده می کنند. آنها می توانند کدهای QR جعلی ایجاد کنند که هنگام اسکن شما را به سایت های مخرب هدایت کند، اطلاعات شخصی شما را بدزدد یا حتی از شما درخواست پرداخت جعلی کند.

مراقب کارت های QR در مکان های عمومی و مترو باشید!

اخیراً در ایستگاه‌های مترو و مکان‌های عمومی سراسر کشور، بروشورهایی با کدهای QR مشاهده می‌کنید که باید از اسکن آن‌ها اجتناب کنید.
برخی از این کدها شما را به سایت ها و صفحات جعلی هدایت می کنند که ممکن است شما را مجبور به پرداخت های غیر ضروری و مخاطره آمیز کنند.

بنابراین اگر در مکان های عمومی یا حتی ایستگاه های مترو با کدهای QR برخورد کردید، حتما از اسکن آن ها خودداری کنید و به پرداخت های درخواستی از این طریق پاسخ ندهید.

ممکن است در ازای ثبت نام یا انجام برخی اقدامات با وعده های سود بالا یا حتی ارز دیجیتال مواجه شوید. این نوع پیشنهادات اغلب ترفندهایی برای جلب اعتماد شما به منظور دریافت اطلاعات حساس یا پول از شما هستند.

به طور کلی هر زمان که با وعده های جذابی مانند درآمد سریع یا ارز دیجیتال رایگان مواجه شدید، باید بسیار مراقب باشید و هیچ گونه اطلاعات شخصی و مالی را در این سایت ها وارد نکنید.

چگونه از خود در برابر این کلاهبرداری محافظت کنیم؟

سرگرد جواد مختار رضایی معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتای فرجا در گفتگو با خبرنگار رابو در خصوص نحوه استفاده از کدهای QR گفت: فقط از کدهای QR استفاده کنید، دقت کنید که فقط از کدهای QR از منابع مناسب استفاده کنید و مردم را اسکن کنید. از اسکن کدهای QR در فرم‌های مشکوک یا مکان‌های عمومی خودداری کنید، مگر اینکه از معتبر بودن آنها مطمئن باشید.

وی افزود: لینک مقصد را بررسی کنید حتما قبل از وارد کردن اطلاعات شخصی یا پرداخت، آدرس مقصد را بررسی کنید. اطمینان حاصل کنید که لینک امن است و نام سایت یا سازمان مورد نظر خود را مشخص کنید.

سرگرد رضایی ادامه داد: به کدهای QR مشکوک اعتماد نکنید از اسکن کدهای QR که مشکوک به نظر می رسند یا قول خیلی خوب یا فوری می دهند خودداری کنید. اگر یک کد QR در یک ایمیل یا پوستر غیرمنتظره ظاهر شد، به خصوص اگر حاوی یک پیشنهاد رایگان یا فوری باشد، به دقت بررسی کنید.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس راهور فطر فرجاد توصیه کرد: به یاد داشته باشید که هر کد QR که ساده به نظر برسد، لزوما امن نیست. همیشه مراقب باشید و قبل از اسکن کدها مراقب امنیت خود باشید.

انتهای پیام

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *