به گزارش رابو، از سواحل آفتابی باهاما تا سنگاپور، دنیا میزبان کشورهای مختلفی است که هر کدام جذابیت و امکانات منحصر به فرد خود را دارند.
همشهری آنلاین در گزارشی نوشت: هزینه زندگی در کشورهای مختلف دنیا بسیار متفاوت است و معمولاً با هزینه زندگی شخصی یا شاخص هزینه های زندگی اندازه گیری و تعیین می شود. هزینه زندگی در یک کشور منعکس کننده مقدار پول مورد نیاز برای حفظ استاندارد زندگی راحت است، از جمله هزینه هایی مانند مسکن، غذا، حمل و نقل و مراقبت های بهداشتی.
به طور کلی هزینه زندگی در کشورهای توسعه یافته بیشتر از هزینه زندگی در کشورهای در حال توسعه است. برخی از گران ترین کشورهای جهان از اروپا، آمریکای شمالی و آسیا هستند، در حالی که ارزان ترین کشورها در آفریقا، آسیا و آمریکای جنوبی هستند. بد نیست با 10 کشوری که از نظر هزینه های زندگی و قیمت مسکن جزو گران ترین کشورهای دنیا محسوب می شوند آشنا شوید.
سوئیس
سوئیس گران ترین کشور جهان برای زندگی در سال 2024 است. برآورد هزینه ماهانه زندگی برای یک خانواده 4 نفره در این کشور 7135 فرانک سوئیس و 4235 فرانک برای هر نفر است. سوئیس به دلیل دستمزد عالی و استاندارد بالای زندگی شناخته شده است که هر دو آن را گران ترین مکان برای زندگی می کنند.
سنگاپور
سنگاپور دومین کشور گران دنیاست. اداره آمار این کشور اعلام کرد که میانگین هزینه ماهانه خانوار در بین خانوارهای مقیم در سال 18-2017، 4724 دلار سنگاپور بوده است. متوسط اجاره ماهانه یک آپارتمان 3 خوابه در این کشور می تواند به 5000 دلار سنگاپور برسد.
هنگ کنگ
هنگ کنگ سومین کشور گران دنیا برای زندگی است. طبق آمار به دست آمده یک خانواده 4 نفره در این کشور به طور متوسط ماهانه 40 تا 60 هزار دلار هنگ کنگ بدون احتساب اجاره بها خرج می کنند. برخی از عواملی که در افزایش هزینه زندگی در این کشور نقش دارند عبارتند از: مالیات، دستمزد و تقاضای بالای مسکن در شهرهای بزرگ.
ایسلند
ایسلند کشوری جزیره ای است که به خاطر چشم انداز آتشفشانی، چشمه های آب گرم و خورشید نیمه شب شناخته شده است. اما دور بودن و وابستگی آن به واردات باعث افزایش هزینه های زندگی در این کشور می شود. متوسط هزینه ماهانه زندگی در ایسلند 2457 دلار است و غذا، اقامت و به خصوص حمل و نقل در این منطقه گران است.
باهاما
متوسط اجاره ماهانه یک آپارتمان یک خوابه در ناسائو، پایتخت باهاما، حدود 1000 تا 1500 دلار است. در حالی که یک آپارتمان 3 خوابه می تواند حدود 2000 تا 3000 دلار قیمت داشته باشد. این کشور استاندارد زندگی بالایی دارد که به طور کلی به هزینه های بالای زندگی کمک می کند.
آمریکا
طبق آمار اداره سرشماری ایالات متحده، متوسط هزینه های سالانه خانوار در ایالات متحده در سال 2022 به حدود 72967 دلار رسیده است. علاوه بر این، خانواده های آمریکایی به طور متوسط سالانه بیش از 60000 دلار برای مواردی مانند مسکن، حمل و نقل، مالیات و غذا خرج می کنند.
ایرلند
ایرلند در لیست گران ترین کشورهای جهان برای زندگی در سال 2024 رتبه هفتم را دارد. هزینه زندگی در این کشور بسته به موقعیت مکانی متفاوت است. دوبلین 33 درصد بالاتر از کورک و 47 درصد بالاتر از بلفاست است.
استرالیا
متوسط هزینه خانوار در استرالیا در سال 2022، 130353 دلار بود که معادل 2507 دلار در هفته است. مسکن گران قیمت و هزینه بالای کالاها و خدمات، حمل و نقل و مراقبت های بهداشتی از جمله عواملی است که استرالیا را تا سال 2024 به کشوری گران برای زندگی تبدیل می کند.
نروژ
نروژ همچنین یکی از گران ترین کشورها برای زندگی در اروپا است. به خصوص که قیمت اجاره خانه در این کشور بالاست. متوسط اجاره یک آپارتمان یک خوابه در اسلو، پایتخت نروژ، حدود 20000 تا 30000 کرون است.
لوکزامبورگ
هزینه زندگی در لوکزامبورگ بالا است، اما نسبت به این هزینه های بالا، سطح درآمد نیز بالا است. هزینه زندگی در لوکزامبورگ حدود 10000 تا 15000 یورو در سال است.
47236
khabaronline به نقل از رابو