اخبار اخبار عمومی

گردهمایی خیرین صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان با شعار حس خوب دانشجویی

تبلیغات بنری


به گزارش خبرنگار خبرگزاری رابو، دکتر حسن مسلمی النائینی گفت: صندوق قرض الحسنی با همکاری بخش خصوصی برای بازپرداخت وام های قرد الحسنی ایجاد شد. هدف از تأسیس این صندوق ترویج و گسترش فرهنگ حسنه قرض است و بودجه این صندوق به راحتی در اختیار دانشجویان قرار می گیرد.

وی با اشاره به اینکه جهاد دانشگاهی همواره به دنبال حل مشکلات جامعه به ویژه دانشجویان است، گفت: راه اندازی صندوق قارالحصن دانشجویان ایرانی یک کار اجتماعی است که توانسته مشکلات جامعه را حل کند. دانش آموزان

رئیس دانشگاه جهاد دانشگاهی درباره برنامه های جهاد دانشگاهی برای تقویت این صندوق و تنوع بخشیدن به تسهیلات به دانشجویان گفت: برای اولین بار بودجه ای برای افزایش منابع این صندوق در مجلس نمایندگان تصویب شد. جهاددانشگاهی به دنبال بهره برداری از سرمایه های مردمی و جذب مشارکت های خیرین برای افزایش منابع مالی صندوق است که خوشبختانه از قابلیت های مناسبی در این زمینه برخوردار است.

صندوق قرض الحسنه دانشجویی بدون اتکا به بودجه دولتی ایجاد شده است

معاون فرهنگی نهضت جهاد اسلامی نیز در این نشست خبری گفت: جهاد اسلامی در این حوزه با ایجاد صندوق قارالحصن دانشجویان ایرانی به دنبال ایجاد برابری و حل مشکلات دانشجویان بود.

شریف مهرجردی گفت: منابع مالی جهاد دانشگاهی در این زمینه نیز تجمع توانمندی های دانشگاهی، اساتید و اعضای هیأت علمی در دانشگاه ها است. بنابراین صندوق وام دانشجویی از گذشته تا به امروز در حال رشد و توسعه بوده و شاید یکی از دلایل آن عدم وابستگی به بودجه های دولتی باشد.

نماینده فرهنگی جهاد دانشگاهی گفت: در سند دانشگاه اسلامی به نقش اساتید در دانشگاه ها اشاره شد.

وی گفت: جهاد دانشگاهی با نگاهی به بیانات و اندیشه های ائمه انقلاب در این زمینه گام برداشته است. همچنین می توانیم از بخش خصوصی برای بهبود صندوق و منابع مالی آن کمک بگیریم. صندوق قرض الحسنه دانشجویی نیز به عنوان حامی طرح های جهاد دانشگاهی انتخاب شد و امیدواریم هر چه بیشتر بتوانیم در این صندوق منشا خیر برای دانشجویان باشیم.

معاون پشتیبانی و منابع انسانی جهاد دهانی در این نشست خبری با بیان اینکه تمایلی به دریافت کمک های دولتی برای این صندوق نداریم، گفت: صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران از سال آینده تسهیلات از محل وجوه مدیریت شده پرداخت می کند. این وجوه و تسهیلات به صورت وام به دانشجویان پرداخت می شود.

محور فعالیت این صندوق این است که صدقه نمی دهد و تسهیلات رایگان نمی دهد، بلکه به صورت قرض الحسنه پرداخت می شود و تسهیلات پرداخت شده به صندوق بازگردانده می شود.

دکتر آقا سیر از همه دانشجویان، دانشگاهیان و نیکوکاران خواست تا به این صندوق بپیوندند و گفتند: همه می توانند به عضویت این صندوق درآیند و فعالیت اصلی این صندوق، فعالیت های قرض الحسنه بوده و خواهد ماند.

با اشاره به اینکه کوچک کاری مستمر یکی از راهبردها و سیاست های این صندوق بود، خاطرنشان کرد: در سال های اخیر صندوق به فناوری های روز مجهز شده است و با توجه به اپلیکیشن هایی که منتظر توسعه آن هستیم، امیدواریم بتوانیم این کار را انجام دهیم. بتواند نقش میز خیر را در جامعه بهبود بخشد.

این یک صندوق تخصصی برای دانشجویان و دانشگاهیان است
افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قار حسنه دانشجویان ایرانی نیز با اشاره به اینکه این صندوق یک صندوق تخصصی برای دانشجویان و اساتید است، گفت: هدف ما انسان سازی است و در صندوق قار حسنه به دنبال تحقق این مهم هستیم. برای دانش آموزان. این صندوق در سال 1370 هجری شمسی تاسیس شد و تنها صندوق تخصصی دارای مجوز از بانک مرکزی است.

وی با اشاره به اینکه صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایرانیان توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حرکت خودجوش دانشجویان و اساتید این دانشگاه تشکیل شده است، گفت: اکثر دانشجویانی که از صندوق وام دریافت کرده اند در حال حاضر نیکوکار شده اند. مبالغ آنها برای کمک به صندوقی که ایجاد کردند، فرهنگ خوب قرزل تاثیر زیادی در جامعه دارد و اگر بتوانیم آن را در بین نسل جوان توسعه دهیم، بسیاری از نیکوکاران با مسئولیت اجتماعی وارد میدان می شوند و فرهنگ خوب قرزل را توسعه می دهند. .

مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران افزود: صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران با بیش از 25 سال سابقه دارای 41 هزار عضو دانشجو و 1000 استاد خوب حامی دانشجویان است.

افسانه بیات خاطرنشان کرد: دانشجویان سراسر کشور، فارغ التحصیلان مشاغل، پژوهشگران و کارکنان (در قالب تسهیلات صندوق مدیریت شده) می توانند از تسهیلات قرض الحسنه این صندوق بهره مند شوند.

لازم به ذکر است این گردهمایی با هدف ایجاد فرصتی برای ایجاد هم افزایی بین خیرین، دانشگاهیان و نهادهای مرتبط در راستای ترویج فرهنگ نیکوکاری و مشارکت بیشتر در ارتقای توانمندی های دانش آموزان برگزار شد. خواهد بود

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *