
وی به روند واردات اتوبوس اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته پیش از چهلم اردیبهشت ماه 1401 هجری شمسی، شورای دولت مصوبه ای مبنی بر آزادسازی واردات 2000 دستگاه اتوبوس با اندکی کاهش عوارض گمرکی و ورود به کشور صادر کرد.
قلی زاده افزود: مسوولیت پیگیری واردات ناوگان اتوبوسرانی بر عهده سازمان راهداری است اما بسیاری از نهادهای متولی در این زمینه از جمله گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت وظیفه ثبت نام را بر عهده دارند. واردات این ابلاغ دستور داد و بحث تامین ارز برای واردات اتوبوس در سال گذشته بر عهده بانک بود و مرکزی بود که امسال این عرضه ارز از بانک مرکزی برداشت شود.
این مسئول تصریح کرد: علیرغم همه پیگیری های انجام شده، با مصوبه شورای دولت در سال گذشته تنها 30 دستگاه اتوبوس در سال جاری راه اندازی شد.
سرپرست اداره کل راهداری کشور اضافه کرد: البته این 30 دستگاه اتوبوس در آستانه اربعین ضدعفونی و به گروه اضافه شدند، اما این تصمیم در اردیبهشت ماه سال جاری اعلام شد. بر اساس تجربه سال گذشته، روند واردات اتوبوس در سال جاری راحت تر خواهد بود.
وی ادامه داد: طبق هماهنگی های انجام شده تاکنون 25 دستگاه جدید از محل ابلاغ با 2000 دستگاه جدید وارد کشور شده است اما مراحل ترخیص کالا از گمرک بندر شهید رجایی به پایان نرسید و اربعین به این مکان نرسیدند. سال بر اساس پیش بینی ها، درمجموع 150 دستگاه اتوبوس از آخرین سایت وارداتی که شورای دولت مجوز آن را صادر کرده، ساخته خواهد شد.
قلی زاده در پایان گفت: حمل و نقل عمومی در سراسر کشور و استان تهران فرسوده یا در شرف رسیدن به سن فرسودگی است و تلاش می کنیم با نوسازی ناوگان اتوبوسرانی خدمات بهتری به مردم ارائه کنیم.
jahannews به نقل از یستا