به گزارش -، گرانی مواد اولیه یکی از مشکلات این روزهای فعالان صنایع غذایی و رستوران داران را تشکیل می دهد. تاثیر آن بر قیمت محصول غیرقابل انکار است و همین موضوع باعث شده بسیاری از افراد غذا خوردن را در بیرون از خانه هدیه کنند. گواه این موضوع لیست رستوران ها یا فست فودهای فعال در سطح شهر است.
روزنامه اقتصاد نوشت: این روزها یک وعده غذای «شلک کباب» در یک رستوران معمولی در مرکز شهر برای هر نفر تقریباً 200 تا 300 هزار تومان است که برای یک خانواده چهار نفره با متوسط درآمد حدود یک نفر هزینه دارد. میلیون تومان که با توجه به هزینه های زندگی این روزها آنقدرها هم گرون نیست. قیمت مواد غذایی مشکل امروز و دیروز کشور نیست، تاریخچه ای طولانی دارد و نمونه بارز آن را می توان در 49 سال پیش که قیمت شلوکباب به صفحه یک روزنامه خبری رسید، پیدا کرد.
این روزنامه در تاریخ 23 مرداد 1354 مطلبی را با عنوان «قیمت چلو کباب کاهش مییابد» منتشر کرده است تا سه روز آینده قیمت چلوکباب تایید و اعلام می شود حتی امروز هم به احتمال زیاد قیمت چلوکباب 10 تا 12 تومان تعیین شده است در مورد چلوکباب کبابی ممتاز، عده ای فکر می کنند که قیمت باید آزاد بماند اما عده ای معتقدند که باعث افزایش نرخ چلوکبابی و تاثیر آن بر روی چلوکبابی های مختلف می شود و به همین دلیل انتظار می رود این نرخ افزایش یابد. برای چلوکبابی های ممتاز تنظیم و اعلام شود.
در ادامه این اطلاعیه آمده است: با توجه به قیمت مواد غذایی در قهوه خانه ها و رستوران ها، بررسی در مرحله پایانی است و گفته می شود قیمت ها به نصف کاهش می یابد و درآمد آنها حذف می شود.
223225
khabaronline به نقل از رابو