زارع‌پور سپر بلای کیست؟ / چرا شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه به ماجرای فروش فیلترشکن‌ها ورود نمی‌کند؟
اخبار اخبار تکنولوژی

زارع‌پور سپر بلای کیست؟ / چرا شورای عالی فضای مجازی و کمیته مصادیق مجرمانه به ماجرای فروش فیلترشکن‌ها ورود نمی‌کند؟

تبلیغات بنری


نجار علی_ سرانجام عیسی زرپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در هفته های پایانی دولت سیزدهم به مجلس احضار شد. آغاز سخنرانی زربور با قرائت گزارش تحقیق و تفحص از دولت هوشمند و اجرای شبکه ملی اطلاعات در کشور، وی را از انتقاد نمایندگان مجلس در امان نگذاشت. انتقاداتی که اگرچه بازتاب واقعیت است، اما از سوی مجلس نمایندگان به وزیر ارتباطات وارد می شود، اما نمی تواند نتیجه مثبتی داشته باشد.

علی اصغر باقرزاده نماینده مردم بابلسر و فریدون کنار در این جلسه به بیان موضوع فیلترشکن ها و مشکلات مالی آنها پرداخت و گفت: وزیر ارتباطات باید شفاف سازی کند که چه برنامه ای برای فیلترشکن ها دارد؟ حقیقت این است که باید مشخص شود که چه کسی خسارت مالی فیلترشکن را به مردم جبران می کند؟»

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز در پاسخ به این موضوع و موضوع مافیای فیلترشکن که در این جلسه مطرح شد، گفت: کلید حل مشکل فیلترشکن در دست شماست. هیچ خط قانونی واحدی برای برخورد با معامله گران ضد فیلتر وجود ندارد. وقتی وجود ندارد، یک تجارت مشروع است و نمی‌توانید با آن مبارزه کنید.»

اما سوال اینجاست که کلید حل مشکل انحلال و فروش انحلال شکن ها کیست؟ مجلس، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شورای عالی فضای مجازی یا کارگروه شناسایی پرونده های مجرمانه؟

شورای عالی فضای مجازی از چه زمانی و چرا تشکیل شد؟

شورای عالی فضای مجازی در 26 اسفند 1388 به دستور رهبر انقلاب به منظور تنظیم و مدیریت تحولات فضای مجازی تشکیل شد.

اعضای شورای عالی فضای مجازی دو گروه حقیقی و حقوقی تشکیل می دهند: اعضای حقوقی این شورا توسط رئیس جمهور منصوب می شوند و عبارتند از: رئیس شورای عالی فضای مجازی، رئیس شورای اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس سازمان صدا و سیما، دبیر شورا، و اعضای شورا. رئیس مرکز ملی فضای مجازی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، وزیر اطلاعات، وزیر دفاع علمی و فناوری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان فرهنگی کمیته شورای اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و فرمانده ناگا و دادستان کل کشور.

شورای عالی فضای مجازی علاوه بر اعضای حقوقی شامل اعضای حقیقی نیز می باشد و اعضای آن عبارتند از سعیدرضا عاملی، حمید شهریاری، رضا تقی پور، مهدی اخوان بهادی، مسعود ابوطالبی، کامیر ثقفی، رسول جلیلی، عزت الله ضرغامی، محمد سرافراز و اعضای شورای عالی فضای مجازی. محمد. حسن العزیری.

شورای عالی فضای مجازی به همین منظور تشکیل شد تا بررسی کامل و به روز فضای مجازی داخلی و خارجی را انجام دهد و نحوه برخورد با آسیب های اینترنتی را مشخص کند.

همانطور که در مقدمه شورای عالی فضای مجازی آمده است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس شورای اسلامی تنها اعضای کوچکی از این شورا هستند و تصمیم گیری درباره وضعیت اینترنت در کشور نیازمند همکاری است. کلیه تشکل های عضو شورای عالی فضای مجازی.

زره زارع پور کیست؟  / چرا شورای عالی فضای مجازی و کمیته رسیدگی به امور کیفری وارد بحث فروش فیلترشکن نمی شوند؟

کارگروه رسیدگی به پرونده های کیفری از چه زمانی و چرا تشکیل شد؟

در سال 1387 پس از تصویب قانون جرایم رایانه ای و بر اساس ماده 22 این قانون، قوه قضائیه مکلف به تشکیل کارگروهی برای رسیدگی به پرونده های کیفری شد. این کارگروه سازمانی متفاوت از شورای عالی فضای مجازی است.

این کارگروه برای شناسایی پرونده های جنایی زیر نظر دادستان کل کشور و متشکل از 12 عضو است که شش نفر از آنها از قوه مجریه، دو نفر از قوه مقننه و مابقی از قوه قضائیه هستند.

اعضای این کمیته عبارتند از وزیر یا نماینده وزارتخانه های آموزش و پرورش، ارتباطات، فناوری و اطلاعات، اطلاعات، دادگستری، علوم، تحقیقات و فناوری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی. شرکت رادیو و تلویزیون. سازمان و فرمانده نیروی انتظامی یک نفر است. کارشناس فناوری اطلاعات و ارتباطات به انتخاب کمیته صنایع و معادن شورای اسلامی و نماینده شورای اسلامی به انتخاب کمیته حقوقی و قضایی و تایید کمیسیون. شورای اسلامی. ریاست این کمیته را دادستان کل کشور بر عهده دارد. یکی از تفاوت‌های اصلی کارگروه پرونده‌های کیفری با شورای عالی فضای مجازی، عدم وجود رئیس در کارگروه پرونده‌های کیفری است.

این کارگروه وظیفه رصد فضای مجازی، فیلترینگ سایت های حاوی محتوای مجرمانه و رسیدگی به شکایات مردمی را بر عهده دارد. با توجه به مطالب فوق، نماینده شورای اسلامی در تصمیمات کارگروه رسیدگی به پرونده های کیفری دارای نفوذی مشابه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات است، اما باید در نظر داشت که کارگروه رسیدگی به پرونده های کیفری و شورای رسیدگی به پرونده های کیفری متشکل از 12 عضو و تنها دو عضو شورای بانک اسلامی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

بر اساس آنچه گفته شد، انتقاد از وزیر ارتباطات برای تعیین انتساب موضوع انحلال صرفا یک رفتار گذرا از سوی نمایندگان و وزیر ارتباطات است. اگر عزمی برای رفع مشکل فیلترینگ و فروش آنتی فیلتر وجود دارد، باید تمامی دستگاه های اجرایی مرتبط با مدیریت اینترنت در کشور برای این کار بسیج شوند.

227227

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *