تارا مهدویان: یک کاندیدای ترک زبان و یک کاندیدای دیگر از بین ترک زبانان، رئیس ستاد انتخاباتی خود را انتخاب کردند. شهر تبریز در مجلس و کاندیدای این دوره از انتخابات است. رئیس مجلس دوازدهم و کاندیدای این انتخابات که علی نیکزاد را به عنوان رئیس ستاد آن منصوب کرده بود، تودیع شد.
برخی معتقد بودند که قالیباف رئیس دفتر خود را به نیک زاده سپرد تا برای رای گیری ترک زبانان برنامه ریزی کند تا از این منظر رقابت خود را با پزشکان محدود کند.
اما در استان های غربی کشور چه می گذرد؟ خبرگزاری الخبرآنلاین در گفتگو با برخی از نمایندگان و فعالان این استان ها از فضای شهر و رقابت بین نامزدهای استان های ترک زبان کشور پرهیز کرد.
به گفته این چهرهها، پزشکان هم از نظر قومیتی سابقه حضور در دورههای مختلف مجلس در این استانها را دارند، اما برخی نیز شلوغ بودن ستاد قالیباف و در برخی شهرها حتی گلیل را تأیید میکنند.
عباس زاده مشکینی: صدای پزشکان در شمال غرب کشور بلندتر است اما…
محمود عباس زاده مشکینی نماینده شهرستان مشکین در مجلس یازدهم وی در خصوص فضای انتخابات در استان آذربایجان شرقی به خبرگزاری رابو گفت: در این دوره از انتخابات نسبت به دوره قبل رقابتی بین اصولگرایان و اصلاح طلبان شکل گرفت و شاخص ترین چهره ها از هر دو جناح معرفی شدند. پزشکان اصلاح طلب و 5 اصولگرا دیگر.
عباس زاده انتظار دارد در روزهای آینده اصولگرایان بر سر یک نفر به توافق برسند.
وی در ادامه تایید کرد: مسعود مازیکیان چون ترکی صحبت می کند طبیعی است که در شمال غرب کشور رای بیشتری داشته باشد. اما با توجه به اینکه کاندیداهای اصولگرا نیز دارای تجربه و شخصیت های شناخته شده ای هستند از جمله قالیباف که شهردار تهران و رئیس شورای قانونگذاری بوده و از سوابق اجرایی خوبی نیز برخوردار است، بنابراین فکر می کنم رقابت تنگاتنگی بین این دو وجود خواهد داشت. آنها .
همانطور که این نماینده سابق مجلس و حامی قالیباف در این انتخابات در خصوص پیش بینی خود از پیروزی در انتخابات 17 تیر گفت: افکار عمومی در روزهای پایانی شکل می گیرد و بر اساس آن تصمیم گیری می شود بسیار حساس.
از نظر فرهنگی: کمک به مردم در تصمیم گیری برای رای دادن به چه کسی
حسین فراهانی نماینده تبریز در مجلس یازدهم وی همچنین درباره فضای انتخاباتی شهر تبریز به خبرگزاری الخبرآنلاین گفت: نمی خواهم ارزیابی خاصی داشته باشم. اما فکر می کنم مشارکت خوب خواهد بود.
وی ادامه داد: به مردم توصیه میکنم به کارنامه عملی مردم بیشتر از علاقهشان به موضوعات مطرحشده توجه کنند، خوب صحبت کنند یا آنچه را که مردم دوست دارند بیان کنند.
الفرهانی خاطرنشان کرد: زیرا گفتار و گفتار منوط به انتخاب نیست. اتفاقی که می افتد سنجیده می شود و طبیعتاً این سوابق افراد است که موفقیت آنها را تعیین می کند. مکالمات عمومی خیلی مفید نیستند. اصطلاحی در علم وجود دارد که می گوید برخی از احادیث حاوی توطولوژی هستند، یعنی هیچ نتیجه و نتیجه خاصی در آنها دیده نمی شود. علاوه بر این، مردم باید به ظاهر و تاثیرات گفتگوها نیز توجه داشته باشند، اما گاهی موضوع شیک و مناسب به نظر می رسد، اما آنچه در درون است اتفاقات ناگوار است. مثلاً گفتن که نباید جریمه شود; این درست است و همه موافق هستند، اما چگونه این اتفاق خواهد افتاد؟ به گونه ای که مخالفان بین المللی ایران درک می شوند یا با ادامه همان روش هایی که در سال های اخیر به کار گرفته شده است. چه در دولت اصلاحات و چه در دولت روحانی که به ثمر نرسید و چه در دولت رئیس جمهور که البته گام هایی رو به جلو برداشت.
وی ادامه داد: گفتن ضرورت لغو تحریم ها یعنی بازگشت به همان تقسیم بندی که در دوره آقای روحانی وجود داشت و هیچ نتیجه و نتیجه ای نداشت یا ادامه همان روش تدریجی و فرسایشی دولت رئیس جمهور.
الفرهانی در ادامه سخنان خود گفت: در حوزه داخلی گفته می شود سوخت به همه مردم داده شود، عادلانه باشد و قیمت ها افزایش یابد. این در ظاهر مدرن و قابل قبول است، اما واقعیت این است که قیمت بنزین به میزان قابل توجهی افزایش یافته است. این اعداد سیگنالی را به جامعه نشان می دهد که نمی توان آن را نادیده گرفت و با آمار تورم امکان پذیر است. گفتن این حرف یعنی حرکت به سمت رفتار پوپولیستی. یعنی آثار را پنهان می کنیم و به ویژگی های جذاب و جذاب آن ها توجه می کنیم.
نماینده مجلس گفت: در آیات مختلف قرآن آمده است که تدبر کنید یعنی به ظاهر متوسل نشوید و به آثار آن فکر کنید. یا به طور کلی بگوییم که حفظ ارزش پول ملی نیازمند مقدمات و تمهیدات و روش هایی است و شفاهی حل نمی شود. یا می گویند تورم را ثابت نگه می داریم یا کاهش می دهیم. اینها کلمات خوبی هستند، اما از چه جهت؟ اگر بگویند با کاهش قیمت ها را کاهش می دهیم، اینطور می شود و فایده ای ندارد. بنابراین، به جای اینکه بگوییم چه کسی بیشترین رای را آورده است، به افرادی که به آنها رای می دهند کمک کنیم.
نوری قزلجا: شور انتخاباتی شمال غرب کشور به سمت مسعود بازیکیان است.
غلامرضا نوری قزلجا نماینده بستان آباد در مجلس دوازدهم وی در گفت و گو با خبرگزاری رابو، فضای انتخاباتی استان آذربایجان شرقی را اینگونه توصیف کرد: آذربایجان شرقی در کنار بقیه استان های شمال غرب و غرب کشور به دلیل انگیزه های سیاسی داشتن رئیس جمهور کارآمد و نیز انگیزه های بومی و قومیتی که بیشتر از جانب آقای آذربایجان است، به تدریج در حال رشد شور انتخاباتی است.
وی همچنین از پیش بینی خود در مورد اینکه چه کسی در انتخابات 17 تیرماه پیروز خواهد شد، صحبت کرد: بیشتر روندها به نفع پزشکان است و همانطور که از نتایج کار مشخص است وضعیت بهتری دارند و امید بیشتری به پیروزی دارند.
ذاکر: ستاد 3 کاندیدا در ارومیه فعال است
سید سلمان ذاکر نماینده ارومیه در شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری الخبر آنلاین؛ وی در خصوص حال و هوای انتخاباتی در استان آذربایجان غربی می گوید: مردم بیشتر منتظرند تا بدانند نتیجه بحث ها چه خواهد شد. با این حال، هر یک از نامزدها ستاد و حامیان خاص خود را دارند. اما هنوز تصمیم مردم گرفته نشده است و منتظر شنیدن برنامه های کاندیداها و تصمیم گیری بر اساس علم و دانش و دانستن اینکه چه کسانی واقعاً سر کار خواهند آمد و چه کسانی مسئولیت سنگین را بر عهده خواهند داشت و بعد از آن مشخص خواهد شد که ارومیه از کدام نامزد حمایت می کند.
وی افزود: سه ستاد برای پزشکان قالیباف و جلیلی در ارومیه وجود دارد که هر سه تا حدودی شلوغ هستند. اما کاندیداهای دیگری هم هستند که عقب نشینی می کنند.
ذاکر همچنین گفت که نمی توان پیش بینی کرد چه کسی برنده رقابت در این رشته می شود.
دهقانی: هیچ ابزار نظرسنجی بی طرفی برای پیش بینی نتیجه انتخابات وجود ندارد
الله وردی دهقانی نماینده مجلس وی همچنین در گفتگو با رابو در خصوص حال و هوای انتخاباتی در استان آذربایجان شرقی گفت: استان آذربایجان شرقی مسعود بازیکیان نماینده 4 دوره مجلس را به عنوان کاندیدای انتخابات معرفی کرد. او گرایش اصلاح طلبی دارد. اما در عین حال مسائل نژادی نیز بسیار مهم است که باعث شده طرفداران بیشتری پیدا کند.
وی در ادامه بیان کرد: اما طبیعی است که سایر کاندیداها نیز حامیانی داشته باشند. اما این را نمی توان پیش بینی کرد. زیرا در انتخابات ریاست جمهوری سال 1387 با وجود اینکه میرحسین موسوی ترک زبان بود، آرای محمود احمدی نژاد در استان آذربایجان شرقی بیشتر بود. بنابراین نمی توان نظر نهایی داد.
وی در خصوص انتظارات خود از نتیجه انتخابات گفت: ما ابزار نظرسنجی بی طرف و قابل اعتمادی نداریم تا بتوانیم پیش بینی کنیم که چه اتفاقی می افتد. مگر اینکه نظرسنجی بی طرفی در کشور انجام شود و جدا از جناح سیاسی خاص نظرسنجی منتشر کنند تا بر اساس آن پیش بینی شود.
حاتمی: رقابت در آذربایجان شرقی بین پزشکان و قالیبافان است
حسین حاتمی نماینده کالیبر است و خداوند شما را در مجلس یازدهم حفظ کند وی با اشاره به اینکه با وجود اینکه در ستاد انتخاباتی محمدباقر قالیباف فعالیت می کند، می توانم با کمال بی طرفی بگویم که ستاد مسعود باقریان و قالیباف در آذربایجان شرقی شلوغ است و رقابت بیشتری بین این دو نامزد شکل گرفته است.
وی ادامه داد: مابقی کاندیداها نیز صندوق رای خود را در استان دارند اما پزشکان از نظر نژاد، اصل، زادگاه و وابستگی صندوق مناسبی از استان آذربایجان شرقی خواهند داشت. محمدباقر قالیباف نیز از آرای جریان انقلاب برخوردار است.
این نماینده سابق مجلس در خصوص پیش بینی خود از برنده شدن در انتخابات 17 تیر گفت: برای پیش بینی زود است اما رقابت بین قالیبافان و پزشکان است.
27218
khabaronline به نقل از رابو