اخبار اخبار سیاسی

رویارویی مجلس با وعده پزشکیان درباره «اهل سنت» /فرمان قالیباف بازهم به سمت پایداری ها چرخید؟

تبلیغات بنری


به گزارش -، مجلس دوازدهم در شرایطی که مسعود بشیدیان رئیس دولت چهاردهم برای حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد یک هفته پس از ابلاغیه «عبدالکریم حسین» وارد کشور نشود. استعفای زاده.» با کناره گیری از مجلس و رفتن به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور در دولت چهاردهم با این درخواست مخالفت کردم و سنگ اول را در مسیر تحقق وحدت ملی انداختم.

عمر اکراه مجلس دوازدهم از پایبندی به معاهده ملی با مسعود مززیان و دولتش کوتاهتر از آن چیزی بود که او فکر می کرد. مخالفت با استعفای عبدالکریم حسین زاده از مجلس برای حضور در دولت البته دلایل مختلفی داشت اما دلیل اصلی شاید نگاه مجلس دوازدهم به حضور یک کرد اهل سنت در دولت بود.

همچنین در دوره های گذشته فاصله بین اعلام وصول درخواست استعفای نمایندگان تا جابجایی به سمتی در دولت بسیار کوتاه بود. در بسیاری از موارد درخواست استعفا نیز در همان روز وصول بررسی می شود. به عنوان مثال در خصوص بررسی استعفای علی رضا زاکانی از شورای یازدهم برای رفتن به شهرداری تهران، فاصله زمانی اعلام وصول درخواست زاکانی تا بررسی این موضوع تنها 3 روز بود در حالی که شورای دوازدهم باقی ماند. یک هفته از رسیدگی به این درخواست تا اعلام وصول آن، درج این موضوع در دستور کار جلسه عمومی به تعویق افتاد تا اینکه مسعود مازیکیان به دلیل حضور در مجمع عمومی سازمان ملل متحد نتوانست در جلسه عمومی شرکت کند.

ایجاد سد در مقابل آرم پزشکیان؛ آیا مجلس مقابل دولت می ایستد؟

پس از رای اعتماد کامل مجلس دوازدهم به دولت پیشنهادی مسعود مازیکیان، این تصور حاکم شد که مجلس یازدهم با اتحادیه سراسری پزشکیان است. اما جلسه رای گیری شورای دوازدهم در زمینه استعفای حسین زاده نشان داد که شورای دوازدهم در خصوص حضور یک کرد اهل سنت در دولت با پزشکیان موافق نبوده و تصمیم به مقابله با دولت پزشکیان گرفته است.

شاهد آن هم این است که علی رضا سلیمی، عضو کمیسیون ریاست جمهوری مجلس، در آخرین مصاحبه خود اعلام کرد که دولت قبل از اعلام این موضوع در مجلس، پزشکیان و عبدالکریم حسین زاده را به عنوان معاون دولت منصوب کرده است. نظر مجلس نمایندگان نمایندگان حسین زاده.

منظور سلیمی به وضوح این است که ابتدا باید نظر نمایندگان را در خصوص این استعفا جویا می شد و سپس انتصاب حسین زاده را به عنوان معاون رئیس جمهور در دولت چهاردهم اعلام می کرد.

امیرحسین ثابتی، دیگر منتقد دولت نیز در همین زمینه توئیتی منتشر کرده است.

فراکسیون اکثریت در مجلس و نقش قالیباف در رهبری

واضح است که با توجه به این رای مخالف با خروج حسین زاده از مجلس، تصمیم اکثریت مجلس – فراکسیون انقلاب – و رویکرد محمدباقر قالیباف زیر سوال است.

برخلاف تصمیم قالیباف مبنی بر رای اعتماد کامل مجلس به کل دولت پیشنهادی قالیباف، قالیباف به دلایل مختلف اصراری بر رای دادن به این درخواست استعفا نداشت. شاید او در حین بررسی صلاحیت پیشنهادی مسعود مزیکیان قالیباف تصمیم گرفت در مقابل حضور سعید جلیلی قدرت و صلابت خود را برای همراهی با پزشکیان نشان دهد تا دولتش رای کامل بدهد. اما اکنون زمان رو به اتمام است و قالیباف بدون اصرار نتوانست به استعفای حسین زاده رای دهد.

عدم کسب 20 رای برای استعفای حسین زاده نشان از هماهنگی روشن در مورد آرا دارد. واضح است که فراکسیون مستقلین به این استعفا رای مثبت داده و جریان جلیلی سعدی نیز با آن مخالفت کرده است.

شکست رای حسین زاده به دلیل پراکندگی آرای فراکسیون تحت کنترل قالیباف است که دلیل آن بی توجهی قالیباف به این موضوع و شاید تمایل وی به مخالفت با این درخواست از سوی دولت پزشکی است. این موضوع نشان می دهد محمدباقر قالیباف در اولین روزهای مهرماه تصمیم خود را در حوزه نحوه برخورد با دولت لحاظ کرده است.

نباید فراموش کرد که قالیباف از اعلام موضع خود در این حوزه خجالت نمی کشد، زیرا در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان، مجلس را تایید و یادآور شد که در حوزه مخالفت با نظام از اختیارات کافی برخوردار است. درخواست استعفا

یک بام، دو بنیادگرا نسبت به پزشکیان و دولت 13

زمانی که دولت سیزدهم حضور دو رئیس کمیسیون در مجلس یازدهم را در دولت بررسی کرد، مجلس یازدهم بدون هیچ اعتراضی با این استعفاها موافقت کرد. سادات نژاد و خاندوزی از روسای کمیته های کشاورزی و اقتصادی به راحتی به دولت منتقل شدند.

پس از آن علیرضا زاکانی و امیرحسین قاضی زاده هاشمی به شهرداری تهران و بنیاد شهید رفتند و صدای مخالف خاصی در خصوص حقوق نمایندگان حوزه انتخابیه آنها شنیده نشد. مجتبی ذوالنوری در جلسه بررسی استعفای عبدالکریم حسین زاده، تایید استعفای حسین زاده را تضییع حقوق مردم نقده و شنویه دانست و تعداد کثیری از نمایندگانی که از مجلس دوازدهم به مجلس رفتند. مجلس دوازدهم دولت چهاردهم قابل قبول نیست. البته تعداد نمایندگانی که از مجلس به دولت پزشکی رفتند در حدی نیست که دغدغه نمایندگان مجلس را ایجاد کند و همین نمایندگان مجلس گذشته هم دغدغه حقوق اعضای حلقه های نمایندگان مستعفی را نداشتند.

شرح کار ذوالنوری و نمایندگان مخالف خروج عبدالکریم حسین زاده به حکومت پزشکی، تفسیری از حکم قصاص منصور حلاج است و روایتی است که در بلیط استانداری وقتی از یکی از فقها و قضات شرع درباره حکم قصاص منصور حلاج پرسیدند، او تأیید کرد که «در ظاهر قاتل است و خداوند باطن داناتر است».

قصد این مقاله خواندن درباره نمایندگانی نیست که از حضور یک کرد اهل سنت در حکومت جمهوری اسلامی عصبانی بودند و تصمیم گرفتند در مسیر رئیس جمهور که از صنف آنها نیست بلکه قتیبه سنگ اندازی کنند. مجتبی ذوالنوری، نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد که آنها نگران تضییع حقوق هستند و مردم در حوزه نقد گوش می دهند. در ظاهر به فکر حقوق مردم بود، اما خدا می داند چه خبر است.

پزشکیان اصرار خواهند کرد یا …

اگرچه تصمیم وی برای رسیدگی به این موضوع تا پس از بازگشت پزشکیان از نیویورک مشخص نخواهد شد، اما اظهارات دیشب وی در دیدار با ایرانیان مقیم آمریکا جالب توجه است و وی از تمام انرژی ها و توانمندی های ایرانیان برای توسعه این بیماری استفاده می کند. کشور.” در این راستا برای اولین بار دو نفر از اهل سنت که آنها نیز کرد هستند به عنوان معاون رئیس جمهور و استاندار انتخاب شدند که بی سابقه است.

شاید اظهارات این پزشکیان را نشانه اصرار بر تصمیم وی بدانیم و سندی جایگزین برای خروج حسین زاده از بهارستان و اسکان وی در پاستور در دست رئیس جمهور باشد.

2727

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *