اخبار اخبار تکنولوژی

خفاش فضایی در تصویر روز ناسا

تبلیغات بنری


به گزارش وب سایت رابو، یکی از شگفت انگیزترین سحابی های کهکشان، LDN 43، در فاصله حدود 1400 سال نوری از ما و در راستای صورت فلکی مرواسای قرار دارد. این سحابی به طرز چشمگیری شبیه خفاش غول پیکری است که در یک شب تاریک هالووین در میان ستارگان پرواز می کند.

به گفته دیجیاتو، چگالی بالای این ابر مولکولی به قدری زیاد است که نه تنها نور ستارگان را در پشت خود مسدود می کند، بلکه پرتوهای ضعیف یک سحابی بازتابی نزدیک به نام LBN 7 را نیز مسدود می کند. این سحابی حدود 12 سال نوری وسعت دارد و شناخته شده است. به عنوان مهد کودک فعال ستاره ها.

در داخل این ساختار تاریک، دو سحابی دنباله‌دار به نام‌های GN 16.31.3 و GN 16.31.7 قرار دارند که به دلیل بازتاب نور ستاره‌ها از گاز و غبار اطرافشان، در پس‌زمینه تاریک سحابی خودنمایی می‌کنند.

درون این سحابی گره های گازی متراکمی نیز وجود دارد که اخیراً ستاره های جوانی را تشکیل داده اند. این ستارگان جوان در قلب این خفاش کیهانی می درخشند و جلوه ای مرموز و شگفت انگیز به آن می بخشند.

نور ستاره از پرده غبار اطراف این سحابی عبور می کند. این غبار نور آبی را جذب می کند و به نور قرمز اجازه عبور می دهد و باعث می شود این سحابی با شکل عجیب قرمز بدرخشد، همانطور که در تصویر امروز ناسا دیده می شود.

5858

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *