به گزارش -؛ برای تفاهم فدراسیون وزنه برداری و وزارت آموزش و پرورش جلسه ای در مقر این فدراسیون برگزار شد. این جلسه با حضور صادق ستاریور معاون وزیر آموزش و پرورش، سجاد انوشیروانی، حسین رضازاده و بهداد سلیمی برگزار شد.
الستاری: وزنه برداری به مسابقات دانش آموزی اضافه می شود
ستاریورد معاون وزیر ورزش و آموزش و پرورش گفت: پس از بحث و بررسی طولانی امروز تفاهم نامه ای منعقد شد.
وی گفت: این تفاهم نامه شامل چند نکته مهم از جمله لزوم گنجاندن مسابقات وزنه برداری در بین مسابقات آموزشی به منظور شناسایی استعدادها بود. ما بالغ بر 35000 معلم تربیت بدنی داریم و می توانیم از ورزش قهرمانی حمایت جدی کنیم.
معاون وزیر ادامه داد: آموزش و پرورش زیرساخت های کافی دارد و با توجه به اهمیت وزنه برداری و علاقه مندی نوجوانان، این فضاها در اختیار ورزشکاران مستعد و علاقمند است. در تلاش هستیم تا با حضور کمیته های استعدادیابی در مجموعه آموزش و پرورش بتوانیم حمایت جدی از پاورلیفتینگ را ایجاد کنیم.
ستاری فرد همچنین گفت: حسین رضازاده، حسین توکلی، بهداد سلیمی و انوشیروانی محصول مسابقات دانش آموزی بودند. متأسفانه مدتی است که مورد غفلت قرار گرفته و ما بچه ها باید این مسیر را طی کنیم و رشد کنیم.
وی افزود: اگر درست عمل کنیم، نسل هایی را در میادین پرورش می دهیم که توانایی قهرمانی و مدال آوری را داشته باشند.
معاون وزیر تائید کرد: وزنه برداری به تعداد مسابقات دانش آموزی اضافه می شود و امیدواریم خوب باشد. ما دانشجویان زیادی داریم که مانند گنج هستند و هر اتحادیه می تواند از این گنجینه برای حمایت استفاده کند.
انوشیروانی: ما با نسل و پشتوانه اداره می شویم
سجاد انوشیروانی در حاشیه نشست تفاهم نامه فدراسیون وزنه برداری و وزارت آموزش و پرورش گفت: خدا را شاکرم که به برنامه هایی که به دنبال آن هستیم تک تک می رسیم. چند ماهی است که پیگیر این تفاهم نامه هستیم و با دستور وزیر آموزش و پرورش ظرفیت ایجاد شد و صادق ستاری فر معاون وزیر آموزش و پرورش و علیرضا کریمیان مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران روی کار آمدند. این تفاهم نامه شامل مفاتی است که با توجه به توانمندی های متقابل دو طرف تعیین می شود.
وی افزود: در روزهای آینده تیم کاری را برای پیگیری مفاد تفاهم نامه شناسایی خواهیم کرد و حتماً اجرایی خواهد شد و به لطف خدا در توسعه و تعالی کشور تاثیر بسزایی خواهد داشت. وزنه برداری به ویژه ورزش دانش آموزی.» ورزش در سراسر کشور با انعقاد این تفاهم نامه فضاهای آموزشی برای استعدادیابی به طور کامل در اختیار شوراهای استانی قرار می گیرد.
رئیس فدراسیون وزنه برداری گفت: انعقاد این تفاهم نامه حاوی نکات مهمی از جمله بازگشت ما به المپیک دانش آموزی است و وزنه برداری نیز به این مسابقات اضافه شده است. کودکان و نوجوانان 10 تا 17 سال را در قالب مسابقات آموزشی در مدارس با همکاری دو طرف برگزار می کنیم. فدراسیون همچنین کلاس های آموزشی برگزار می کند تا معلمان ورزش از سراسر کشور بتوانند با مربیان مجرب در سالن های ورزشی حضور داشته باشند و استعدادیاب در مدارس باشند و از آنها برای کشف استعداد در مدارس استفاده کنند.
وی تصریح کرد: ما محکوم به ایجاد و حمایت از نسل ها برای همه گروه های سنی هستیم و زندگی مدارس و خود مدارس محور این موضوع است. بر اساس این تفاهم نامه به مدارس دسترسی خواهیم داشت و تعهدات متقابل باعث می شود که از نظر استعداد یابی و انجام اقدامات ارزنده از نظر کمی و کیفی مشکلی نداشته باشیم.
انوشیروانی ادامه داد: در این جلسه با برگزاری جشنواره استعدادیابی که توسط اتحادیه در مناطق مختلف در رده های سنی 10 تا 12 سال امسال و سال آینده و امسال با حمایت آموزش و پرورش برگزار شد موافقت شد. ، که نقطه عطفی برای شروع استعدادیابی خواهد بود.
انوشیروانی گفت: بر اساس این تفاهم نامه و با دستور وزیر آموزش و پرورش ظرف دو هفته پنج سالن در تهران آماده شد و قول دادیم خودمان تجهیز کنیم و به محض آماده شدن کار را آغاز خواهیم کرد. اگر تجهیزات به خوبی توسط ما تجهیز شود، سالن های بیشتری در اختیار ما قرار می دهند. طبق قراردادی که با علی جوادی مدیر کل ورزش استان تهران منعقد شد، تا چند روز آینده دو سالن اضافی در اختیار ما قرار می گیرد.
وی ادامه داد: از نظر زیرساختی در پایتخت مشکلات زیادی داریم و امیدوارم با اضافه شدن سالن های ورزشی شاهد توسعه وزنه برداری در تهران باشیم. مقرر شد فرمانداری های با پتانسیل بالا شناسایی و برای کمک به آنها به آموزش و پرورش معرفی شوند، حمایت های لازم انجام شود، زیرساخت ها برای آنها ایجاد شود و امکانات و سالن در اختیار آنها قرار گیرد تا فضای بیشتری برای پرورش استعدادها داشته باشیم.
253 258