اخبار اخبار سیاسی

تاول آلمانی ها بر تن ایرانی ها

تبلیغات بنری


به گزارش خبرگزاری رابو، زخم های ناشی از جنگ هشت ساله عراق علیه ملت ایران، زخم هایی است که التیام نمی یابد. شاید برخی از این زخم ها تأثیر عمیق تری بر روح و جسم کسانی گذاشت که مستقیماً در جنگ شرکت کردند. ما در مورد حمله شیمیایی عراق در طول جنگ هشت ساله به بخش هایی از خاک جمهوری اسلامی ایران صحبت می کنیم.

طبق گزارش رسمی سازمان ملل، رژیم بعث عراق در طول جنگ هشت ساله بیش از 1800 تن گاز خردل، 600 تن گاز سارین و 400 تن گاز تابون در قالب بیش از 100000 گلوله و بمب شیمیایی و در بیش از 350 حمله علیه ایران استفاده کرد.

بر اساس این گزارش، حدود یک میلیون ایرانی در این حمله ناجوانمردانه در معرض گازهای شیمیایی مرگبار قرار گرفتند و بیش از 100 هزار نفر به شدت مسموم شدند و گروه زیادی نیز از عوارض این اقدام وحشیانه رنج بردند.

سومر، حلبچه، سردشت نودشی زیر بمباران رژیم بعث عراق

بمباران شیمیایی شهرهای سومر، حلبچه، سردشت و نودچی در مرز غربی ایران نمونه ای از اقدامات ضد حقوق بشری عراق در استفاده از سلاح های شیمیایی در طول جنگ بود. این اقدامی است که با واکنش هیچ یک از کشورهای مدعی دفاع از حقوق بشر مواجه نشد.

هزاران کودک، انسان و زن، پیر و جوان با استنشاق مواد شیمیایی در کمتر از چند دقیقه بین مرگ و زندگی دست و پنجه نرم می کردند و فریادشان از عمق فاجعه حکایت می کرد.

قربانیان حمله شیمیایی عراق به ایران نتوانستند حقوق مشروع خود را در هیچ دادگاه بین المللی مطالبه کنند زیرا این تجمعات نیز تحت کنترل ابرقدرت هایی بود که سلاح های شیمیایی و بیولوژیکی عراق را تامین می کردند.

دفاع شهودی حمایت غرب و آمریکا از رژیم بعث عراق در هشت سال جنگ تحمیلی آمریکا روشن و واضح است.

تجهیزات صدام توسط آلمان ها در معرض سلاح های شیمیایی قرار گرفت

بر اساس گزارش واشنگتن پست و پیپلز ورد، حمایت شیمیایی آلمان از عراق در دهه 1980 موضوعی است که اسناد و مدارک متعددی در مورد آن موجود است. تا سال 1989، حمایت آلمان از تسلیحات شیمیایی از عراق، این کشور را به بزرگترین تولیدکننده گازهای شیمیایی در خاورمیانه تبدیل کرد.

بر اساس آمار منتشر شده در اسناد، تعداد شرکت های آلمانی تامین کننده تسلیحات شیمیایی رژیم صدام در جنگ با ایران به 80 شرکت رسید که میزان این حمایت ها را نشان می دهد. گزارش 11000 صفحه ای که در سال 2002 به سازمان ملل فرستاده شد، جزئیات چگونگی تشویق شرکت های آلمانی به عراق را برای تولید تسلیحات شیمیایی و متعارف داشت. آلمان مجبور شد همکاری نظامی خود را با عراق کاهش دهد، اما شرکت های آلمانی همکاری خود را تا آغاز جنگ خلیج فارس ادامه دادند.

حمایت دولت آلمان غربی از صدام و تامین فناوری و ساخت سلاح های شیمیایی در آزمایشگاه های این کشور در دوران جنگ تحمیلی با ساخت تاسیسات سعد 16 و بخش هایی از کارخانه شیمیایی سامرا موضوعی بود که در این خصوص نیز مطرح شد. آنچه توسط مجله آلمانی اشپیگل منتشر شد و بر اساس این گزارش «یک عراقی به نام علی قاضی در زندان صدام گرفتار شده است، اما با وساطت رئیس جمهور آلمان و وزیر امور خارجه از مرگ نجات یافت». پس از بازگشت وی به آلمان، با همکاری یک افسر عضو سازمان ضد جاسوسی آلمان غربی، مقدمات صادرات یک کارخانه سلاح شیمیایی به عراق فراهم می شود.

علی قاضی پس از بازگشت به آلمان بلافاصله با کمک یکی از اعضای سازمان ضد جاسوسی آلمان یک شرکت صادرات و واردات در هامبورگ تأسیس کرد و از طریق این شرکت تجهیزات کارخانه بزرگ سلاح های شیمیایی را از شرکت معروف آلمانی فارست خریداری کرد. . این کارخانه سالانه توانسته بود یک میلیون و هفتصد و شصت هزار تن مواد شیمیایی را به گازهای کشنده خردل و تابون تبدیل کند. چنین گیاه عظیمی به یکباره صادر و حمل نشد، بلکه به صورت قطعات و بارها از طریق ترکیه به عراق صادر شد.

جوش های آلمانی روی ایرانی ها

بر اساس همین گزارش، گوری سخنگوی وزارت اقتصاد آلمان در اعترافات خود گفت: یک پروژه نظامی به نام «سعد 16» توسط شرکت‌های آلمانی تحت پوشش یکی از مؤسسات وابسته به دانشگاه در عراق اجرا شد.

اشپیگل تأیید می‌کند که اکنون آزمایشگاه‌هایی برای تحقیقات گاز شیمیایی در عراق در منطقه «سلمان پاک» در کرانه‌های رود دجله وجود دارد. مواد اولیه در شهر فلوجه تهیه می شود و در نهایت در شهر سامرا گاز خردل و گاز اعصاب تابون به مقدار زیاد تولید می شود. بر اساس این گزارش شرکت های آلمانی زیادی در سه شهر مذکور حضور داشتند و از آزمایشگاه تا تولید انبوه در ساخت و تکمیل این کارخانه سهیم بودند.

اطلاعات به دست آمده از تحقیقات محرمانه حاکی از آن است که تأسیسات شیمیایی ساخته شده توسط شرکت های آلمانی در سامره عراق اخیراً موفق به تولید مواد بسیار کشنده «تابون» و «الاخیر» شده است. کارشناسان آلمانی همچنین دریافتند که سه کارخانه ای که آلمان به عراق فروخت، قادر به تولید اسید سیان هیدریک غلیظ و غلیظ هستند.

بر اساس گزارش اشپیگل، شرکت های تسلیحاتی آلمانی وابسته به گروه MBB بیش از آنچه تصور می شد در تقویت قدرت نظامی عراق نقش داشتند. به عنوان مثال، یک سلاح ساخت MBB که موج انفجار آن شبیه یک بمب اتمی کوچک است، از طریق مصر به عراق فروخته شد. MBB همچنین حدود 10000 فروند موشک ضد تانک میلان و هات به اضافه 1050 موشک ضد هوایی رولند از طریق شرکت فرانسوی Oviromissile به عراق فروخت.

نقش روشن آلمان در تامین سلاح های شیمیایی صدام بر اساس گزارش سازمان ملل متحد، برخی رسانه ها و اعترافات مقامات وقت این کشور، سند تاریخی دست داشتن این کشور در جنایات ارتکابی علیه ملت ایران است.

جوش های آلمانی روی ایرانی هاگریه بچه های حلبچه، نفس های خونین دختر نود ساله، زخم مادران سردشتی، فریاد شیوخ سومری که بر اثر استنشاق گاز خردل بین مرگ و زندگی راه می رفتند شرم آور است. تاریخ بر بدن متعفن آلمانی ها.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *