اخبار اخبار تکنولوژی

غذا برای فضانوردان طعم دیگری دارد!

تبلیغات بنری


به گزارش -، این تحقیق که در مجله بین المللی علوم و فناوری غذایی منتشر شده است، نتایج ارزشمندی برای بهبود رژیم غذایی افراد منزوی از جمله ساکنان خانه های سالمندان با سفارشی سازی عطرها برای افزایش اشتهای این افراد دارد. مردم.

تحقیقات قبلی نشان داده است که بو نقش مهمی در طعم غذا دارد. در یک مطالعه، محققان به بررسی چگونگی تغییر عصاره‌های وانیل، بادام و لیمو از محیط‌های طبیعی روی زمین به محیط محدود ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) با استفاده از عینک‌های واقعیت مجازی برای شبیه‌سازی VH پرداختند.

محقق ارشد دکتر جولیا لو، از کالج علوم، گفت که رایحه وانیل و بادام در محیط شبیه سازی شده شدیدتر است، در حالی که رایحه لیمو بدون تغییر باقی مانده است. این تیم یک ماده شیمیایی شیرین مخصوصاً در عطرهای وانیل و بادام به نام بنزآلدئید پیدا کردند که می تواند تغییر درک را توضیح دهد.

لو گفت: “تنهایی و انزوا نیز ممکن است در تغییر ادراک بوی غذا موثر باشد.”

یک استادیار در دانشگاه RMIT آزمایشی را انجام می دهد که بوها را با استفاده از عینک واقعیت مجازی بررسی می کند

این همچنین اولین مطالعه ای است که شامل یک نمونه بزرگ از 54 بزرگسال است و تنوع تجربه ذهنی افراد از بوها و طعم ها را در محیط های مختلف نشان می دهد.

لو گفت: «یکی از اهداف بلندمدت این تحقیق، ارائه غذاهای مناسب‌تر برای فضانوردان و همچنین سایر افراد در محیط‌های ایزوله برای افزایش ۱۰۰ درصدی غذای دریافتی‌شان است».

او گفت که یافته‌های آن‌ها مبنی بر اینکه ادراک فضایی نقش مهمی در نحوه استشمام بوها دارد، مکمل نتایج سایر مطالعات در مورد تجربه غذا خوردن فضانوردان در فضا، از جمله پدیده جابجایی مایعات است. بی وزنی باعث می شود مایعات از قسمت های پایینی بدن به قسمت های بالایی بدن حرکت کنند و باعث تورم صورت و گرفتگی بینی شده و بر حس بویایی و چشایی تأثیر بگذارند. این علائم معمولاً در عرض چند هفته پس از حضور در ایستگاه فضایی شروع به ناپدید شدن می کنند.

لو گفت: فضانوردان هنوز از غذای خود لذت نمی بردند، حتی پس از ناپدید شدن اثرات جابجایی مایعات، که نشان می دهد اتفاق دیگری در جریان است.

علیرغم برنامه های غذایی که به دقت طراحی شده بودند، فضانوردان نتوانستند نیازهای غذایی خود را برآورده کنند، که برای ماموریت های طولانی مدت خطرناک بود. آنچه در آینده با مأموریت‌های آرتمیس خواهیم دید، مأموریت‌های بسیار طولانی‌تر در طول سال‌های متمادی است، به‌ویژه زمانی که به مریخ می‌رویم، بنابراین ما واقعاً باید مسائل رژیم غذایی و غذا و واکنش خدمه به غذایشان را درک کنیم. .

پروفسور جیانی چاندراپالا، شیمیدان مواد غذایی از RMIT، می گوید بوی شیرین بنزآلدئید، یک ترکیب شیمیایی رایج در وانیل و بادام، نقش مهمی در تغییر درک مردم از عطر در شبیه سازی فضایی ایفا می کند.

لو گفت: «نتایج این مطالعه می‌تواند به شخصی‌سازی رژیم غذایی افراد در محیط‌های منزوی اجتماعی، از جمله در خانه‌های سالمندان، و بهبود دریافت مواد مغذی کمک کند.»

منبع: SiteDaily

227227

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *