اخبار اخبار تکنولوژی

حسام اسدی: ادامه‌دار شدن فیلترینگ کسب‌وکارها را نابود کرد/ مهاجرت از اشخاص به شرکت‌ها رسیده

تبلیغات بنری


نجار علی_امروز رویداد گرامی روز فناوری اطلاعات است. سامانه صنفی رایانه ای تهران این رویداد را در پنج محور اصلی برگزار کرد. رابو در گفت و گو با حسام الاسدی، رئیس کمیته مدیریت ارتباط با مشتریان بنیاد النصر، به ابعاد این رویداد و دغدغه های فعالان حوزه ارتباطات پرداخته است.

پنج موضوع اصلی این رویداد چیست و چرا این موضوعات را در اولویت قرار دادید؟

  • مشکلات ناشی از فیلتراسیوندرخواست حذف فیلتر برای 6 پلتفرم اصلی: Google Play، WhatsApp، Telegram، Instagram، YouTube و X Network.
  • مشکلات منابع انسانیدر حال حاضر علاوه بر چالش مهاجرت نخبگان، با مهاجرت شرکتی مواجه هستیم. طبق بررسی‌ها، نزدیک به 80 درصد از صاحبان مشاغل در حال انجام مهاجرت تجاری خود در دو سال گذشته هستند. این چالش یک بحران اجتماعی است و باید تدابیر لازم برای رفع آن خارج از حیطه اختیارات تشکل صنفی تحت حمایت اتخاذ شود. با این حال، ما در نصر، کارهای عمیق و مهندسی در رابطه با ارزیابی خدمات تخصصی فناوری اطلاعات انجام داده ایم که از آن به عنوان سبد تعرفه خدمات فنی فناوری اطلاعات یاد می کنیم و مشتاقانه منتظر ارائه سازوکار مفیدی برای دغدغه های بسیاری از این صنعت هستیم. شرکت ها سبد مقدماتی سازمان النصر از سال 1396 در یک فرآیند منظم و تخصصی با مشارکت احزاب مختلف تدوین شده است، اما همچنان برای شناخت این طرح نیازمند حمایت دستگاه‌های اجرایی هستیم.
  • مشکلات ناشی از بحث در مورد الزامات چندین مجوز برای شرکت ها بر اساس بررسی‌ها، مشکل‌سازترین شرط، موضوع صدور مجوز EFTA است. گواهینامه های افتا (امنیت فضایی برای تبادل اطلاعات) علیرغم همه همکاری هایی که در سال های گذشته صورت گرفته هنوز دغدغه این نهاد صنفی برطرف نشده است و امروز به دنبال همکاری همه فعالان این حوزه برای بالا بردن این موضوع هستیم. موضوع مورد توجه و یافتن راه حل با همکاری دیگران در طراحی این.
  • مشکلات ارزی، ثبت سفارش و چرخه تامین مواد اولیه و کالا این موضوع برای بسیاری از شرکت ها به خصوص در زمینه تجهیزات زیرساختی چالشی ایجاد می کند. تامین تجهیزات یکی از بحث های ما در مورد زیرساخت ها در اقتصاد دیجیتال است که متزلزل شده است.
  • فراخوان نصر برای حضور بیشتر در نهادهای تصمیم گیری که در حوزه فافا تصمیم گیری تخصصی می کنند. مثلا شورای عالی فضای مجازی، کمیسیون تصفیه و کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی; نصر باید در این نهادهای تصمیم گیری جایگاه مؤثری داشته باشد. وقتی اتحادیه کامپیوتری همه فعالان این حوزه را گرد هم می آورد و در یک بستر دموکراتیک همه ارگان ها در 35 کمیته تخصصی کار می کنند و به همه ابعاد این صنعت می پردازند، بهترین زمان برای دولت برای انجام هر کاری است. در تصمیم گیری در این زمینه به کمک و مشاوره اعضا تکیه کنید.

رابطه نصر با نهادهای تصمیم‌گیر چگونه است؟

در جلسات معمولاً از نظرات اعضای النصر استفاده می شود. به عنوان مثال، در برخی موارد نظرات مشورتی از نرم‌افزار، هوش مصنوعی و کمیته‌های سایبری ما گرفته می‌شود، اما هرگز الزامی برای گنجاندن این نظر کارشناسی در همه تصمیم‌ها وجود نداشته است. با این حال، تا کنون این نقش های مشاوره و تصمیم گیری منجر به تصمیم گیری های بهتر شده است.

فضای فعالیت کشور در سال های اخیر چگونه تغییر کرده است؟

نمی توان در مورد تغییری که در فضای کشور رخ داده است، نظر کلی داد. در هر فضا رفتار متفاوتی دیده می شود. در برخی موارد فضا به قدری بزرگ بود که کار به صورت رایزنی پیش می رفت، اما در برخی موارد مانند مناطق نوظهور، فضا به قدری بزرگ بود که برای تاثیرگذاری به سختی وارد آن می شدیم.

آیا تصمیم گیرنده ای در این جلسه حضور دارد؟

از مسئولان برای شرکت در این نشست دعوت به عمل آمد. حتی افرادی که نامشان برای تصدی وزارت ارتباطات مطرح شده بود. اما با توجه به اتفاقاتی که هفته گذشته در کشور رخ داد، هیچ تضمینی برای حضور این عزیزان در این جلسه وجود ندارد.

نصر برای حل مشکل انحلال چه اقداماتی انجام داد؟

نصر همواره به این موضوع علاقه داشته و سعی کرده است صدای اعضای خود را به گوش مسئولان برساند. گزارش ها و نظرسنجی های زیادی در این زمینه تهیه شده است. وی به منظور بررسی ابعاد مختلف این موضوع و رساندن پیامدهای آن به گوش مسئولین، نشست های خبری متعددی برگزار کرد، اما هیچ کس شک نداشت که این انحلال دائمی خواهد بود و ما فقط به دنبال این بودیم که مشکل کمتری به شرکت ها وارد شود. و مردم در کوتاه مدت اما با ادامه این شرایط، بخش‌هایی از صنایع به معنای واقعی کلمه نابود می‌شوند و ما مدت‌هاست که به دنبال برجسته کردن پیامدهای تجاری واگذاری بوده‌ایم.

227227

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *