اجرای کالیگولا (اقتباس از کالیگولای آلبرکامو) با ترجمه بری صبری و کارگردانی رویا اسدی از یکشنبه 28 مرداد ساعت 21:00 در سالن استادیوم تزاریان و مرغ دریایی (اقتباس از مرغ دریایی آنتون چخوف)، نویسندگی و به کارگردانی محمد میرعلی اکبری از 28 مرداد ساعت 19:15 در تالار استاد نظیرزاده کرمانی روی صحنه می روند.
بازیگران کالیگولا (به ترتیب ورود به صحنه) عبارتند از: میکائیل شهرشتانی، محمدرضا میرحسینی، علی کشوری، سعید پارسا، رها خدایاری، امیرعباس توفیقی، علی رضا کوهبما، آرن نعیمی، فرهاد اعتمادی، هادی دلیر آقایی، علی. فرخندی نژاد فرد.
بازیگران نمایش مرغ دریایی (به ترتیب ورود به صحنه) حسین کشفی اصل، حسین جاهد، محسن میرزاخانی، لیلا شرمحمدی و شراری آش هستند.
وری، صادق فخری، مهران مرادی، شیدا پهلوان، هنگامه معلم، مقصود عابدی، پیمان محسنی، احسان گل محمدزاده.
«دموکراسی همبرگر» به چهار نمایش پایانی راه یافت
نمایش «دموکراسی با طعم همبرگر» به نویسندگی و کارگردانی حمید شفیخا به چهار اجرای پایانی تماشاخانه ایرانشهر راه یافت.
نمایش «دموکراسی با طعم همبرگر» به نویسندگی و کارگردانی حمید شفیخا و تهیه کنندگی محمد قدس سره از 23 تیر 1303 ساعت 21 در میان استقبال مخاطبان و هنرمندان تئاتر، تلویزیون، سینما و موسیقی روی صحنه می رود. در سالن نذیرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر.
فیلم «دموکراسی با طعم همبرگر» که تاکنون بیش از 8000 نفر آن را تماشا کرده اند، یکشنبه 21 مردادماه در اکران ویژه ساعت 18:45 و در سه روز پایانی اکران خود ساعت 21 نمایش داده می شود: 00 بوده و تمدید نخواهد شد.
حسام زرنوشه، حنانه جعفری نژاد، محسن اسدی، شکیلا احمدزاده، هادی آبیاری، آریانا عباسی، آینوش ضیایی، صادق صبح زاهدی، آرامه سلطانیه، علی روزبه، مروارد اسدی، تنسگل مرادی از هنرجویان این نمایش هستند.
در خلاصه این نمایشنامه پرطرفدار آمده است: «خانواده ای برای تغییر شیوه زندگی و حرکت از سنت به مدرنیته با چالش هایی مواجه است که دموکراسی و رأی دادن را وسیله ای برای نجات خود می دانند.»
ایتالیایی ها برای کارتون «آواز برگ ها» جایزه گرفتند.
انیمیشن کوتاه «آواز برگها» محصول مشترک ایران و ارمنستان جایزه دوازدهمین جشنواره فیلم آریانو را دریافت کرد.
به گزارش روابط عمومی استودیو هورخاش، فیلم «آواز برگ های پرواز» که به تهیه کنندگی مشترک استودیو هورخاش و استودیو ارمنستان ساخته شده است، برنده جایزه بهترین انیمیشن از دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم آریانو شد.
این انیمیشن کوتاه در طول تور جشنواره خود در بیش از 50 جشنواره بین المللی حضور داشته و 13 جایزه را از آن خود کرده است.
انیمیشن کوتاه «آواز برگ ها» به همراه جایزه جشنواره فیلم آریانو و 12 جایزه دیگر از جمله جایزه زردآلو طلایی، جایزه بهترین فیلم کوتاه، جایزه گنادی ملکونیان از جشنواره بین المللی زردآلو طلایی ارمنستان و جایزه بهترین فیلم کوتاه انیمیشن از جشنواره فیلم رولاند (IFF) برای کودکان و نوجوانان ارمنستان، جوایز انیمیشن شعله طلایی و جایزه تهیهکنندگان از ICFF استرالیا، جایزه افتخاری بزرگ جشنواره بینالمللی انیمیشن آجایو پرو، دیپلم افتخار از کورتو لاورا بینالمللی کوتاه جشنواره فیلم، ایتالیا، دیپلم افتخار از جشنواره بینالمللی فیلم کوتاه مکزیک، دیپلم افتخار جشنواره بینالمللی اقوام زنان ارمنستان، جایزه ویژه جشنواره بینالمللی فیلم جوانان تائوبا، گرجستان، جایزه تماشاگران جشنواره بینالمللی فیلم انیمیشن پاریس (PIAFF)، برنده بهترین جایزه جایزه فیلم کوتاه انیمیشن از جشنواره بین المللی فیلم زنان بیروت و جایزه بهترین فیلم انیمیشن از آکادمی ملی فیلم ارمنستان (آناهیت) تا به امروز
همکاری مشترک برای تولید این انیمیشن در نتیجه علاقه کارگردان ارمنی آن، آرمین آندا، به سینمای شاعرانه عباس کیارستمی صورت گرفت. فایده اش این است که تهیه کنندگان ایرانی استودیو هورخش با کمک اشکان رهگذر و آرمان رهگذر، در انیمیشن «آواز برگ ها» شکل دیگری از سینمای شاعرانه را پیدا کردند. فیلمنامه کوتاه انیمیشن «آواز برگهای پرواز» توسط رومن بالایان کارگردان مشهور ارمنی نوشته شده است.
این انیمیشن کوتاه 12 دقیقه ای که به صورت دو بعدی ساخته شده است درباره دختری 12 ساله به نام سونا است که در جنگل زندگی می کند و در میان برگ ها می خوابد. او در جنگل با پیرمردی آشنا میشود که به او پیشنهاد میکند دانش مخفی را به او بیاموزد.
آندا این کارتون را به پدرش تقدیم کرد.
بازیگران «آواز برگ ها» عبارتند از: کارگردان و تهیه کننده: آرمن آندا، تهیه کنندگان: اشکان رهگذر و آرمان رهگذر، فیلمنامه: آرمن آندا و رومن بالایان، موسیقی: میکائیل ویسکانیان، ناظر انیمیشن: مریم ونادی، طراحی: آنا . هاگوپیان، تدوین: کارن باگینیان، مشاور رسانه ای: زهرا نجفی.
دوازدهمین جشنواره فیلم آریانو از 19 جولای تا 4 آگوست در ایبریا واقع در جنوب ایتالیا برگزار شد. این جشنواره با هدف شناسایی، تبلیغ و ترویج آثار سینمایی به ویژه فیلمهای انیمیشن، به دنبال ارائه سبکهای جدید و ایجاد رقابت مثبت فرهنگی است.
22057
khabaronline به نقل از رابو