اخبار اخبار عمومی

اخراج استادان از دانشگاه دلایل سیاسی داشت نه علمی/ اختیارات وزارت علوم کاهش پیدا کرده، این وزارت کشور است که به دانشگاه دستور می‌دهد

تبلیغات بنری


به گزارش وبسایت رابو، زمانی که محمد فاضلی، جامعه شناس، قرار بود به عنوان کارشناس در کنار مسعود پاشیان، یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در تلویزیون ظاهر شود، نمی دانست که درباره ماجرای اخراجش از مجلس با او صحبت خواهد کرد. کشور. دانشگاه و نتوانست در این باره صحبت کند و شاید با شفاف سازی هایی که ارائه کرد ابهام را برطرف کند. وی در حالی که اجازه ارائه توضیحات خود را نداشت، میکروفون را آنقدر پرتاب کرد که بسیاری با توجه به آنچه از فضلی می‌دانند، اقدام او را شکستن سکوت دانستند.

از این رو، یکی از بحث برانگیزترین مقاطع برنامه های تبلیغاتی انتخابات ریاست جمهوری در تلویزیون، موضوع اخراج اساتید از دانشگاه بود که گفته شد علت اخراج، ضعف علمی اساتیدی است که برکنار شده اند و دارای ممتاز علمی بوده اند. و در سطح ملی و بین المللی سمت های پژوهشی داشتند و به دلایل سیاسی برکنار شدند یا در جلسه ای سخنرانی کردند یا بیانیه ای امضا کردند و یا نظر سیاسی و فرهنگی مخالف جناح حاکم را بیان کردند.

به گفته این استاد اخراجی از دانشگاه تهران: از منظر گزینشی و با رویکرد نهادهای امنیتی کنونی، اساتید در مورد مسائل اجتماعی و سیاسی جامعه نظراتی دارند که با ذائقه مردم همخوانی ندارد. مسئولین.” آنها افراد خطرناکی محسوب می شوند و معتقدند فضای دانشگاه با حضور این طیف از اساتید در راستای طرح مطالبات فعال خواهد شد.

لحظه خروج محمد فضلی از برنامه زنده

وزارت کشور به دانشگاه ها دستور می دهد

در همان برنامه تبلیغاتی تلویزیونی چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری که با واکنش های شدید محمد فضلی مواجه شد، کارشناس میزگرد فرهنگی در کنار مسئولان وزارت علوم نظر داشت چرا که اخراج اساتید از دانشگاه را به دلیل برکناری اساتید دانشگاهی می دانست. به تخلفات آموزشی، در حالی که اخراج شریفی زرچی از دانشگاه شریف و جایگاه علمی وی در سطح جهانی به تنهایی می تواند این تصور را که مشکلات آموزشی برای چنین کلاس هایی وجود دارد، باطل کند.

در همین راستا، کارن آپرینا، دبیر اتحادیه اساتید دانشگاه به رابو گفت: سال 1402 سال خوبی برای دانشگاه نبود و انواع محدودیت ها و استثنائات برای اساتیدی که الف را امضا کردند، ایجاد شد برخی از این محدودیت ها به دلیل فعالیت صنفی اساتید در مرکز اتحادیه اساتید دانشگاه در ایران بود.

به گفته آپرینا: «متاسفانه دخالت های دولت در دانشگاه افزایش یافته و حتی اختیارات وزارت علوم کاهش یافته است به طوری که به نظر می رسد وزارت کشور است که به عنوان مثال محدودیت ها را به دانشگاه می دهد که ایجاد شده است و مسائل امنیتی حاکم بر دانشگاه ها از سوی وزارت کشور و شورای امنیت ملی است ما نهادهای زیادی داریم که در ارتباط با دانشگاه تصمیم‌گیری می‌کنند و نقش وزارت علوم بسیار ضعیف شده است.»

233233

تبلیغات بنری

khabaronline به نقل از رابو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *